Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
A 2X-es SSAA-t használom a játékban, mivel így még teljesen jól játszható, és jól is néz ki szerintem, így nem hiszem, hogy akarok rajta állítani, de próbaképpen lehet meg fogom nézni amit mondtál, bár azt mondják, hogy az FXAA homályosítja a képet, nem hiszem, hogy jobb lenne mint az SSAA.
Ha a játékban feljebb veszem az SSAA-t, akkor már lassú sajnos, de nekem a 2X-es is megfelel.
Amúgy ha kikapcsolt SSAA-val futtattam volna a tesztet, akkor valószínű hogy több fps-t hozott volna a társkártya, meg is fogom majd nézni úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest