Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CYX

aktív tag

válasz G4ga #3289 üzenetére

Ha hibrid módban ATi mellé szeretnél nVidia kártyát, akkor az ezen a linken megnézheted a várható teljesítményt, mint dedikált kártya.

Nekem egy 8800 GT adja a fizikát ( a táblázat szerint 4-es), de ha GTS 250-et raksz bele, az sem hiszem hogy sokkal gyorsabb lenne (táblázat szerint szintén 4-es).

A helyedben arra figyelnék, hogy ezeknek a kártyáknak ilyen felhasználs mellett szinte alig kell sávszélesség, eztért bőven elég nekik egy egy kb. 4x-es slotba tenném, ami általában az alaplap alján van, oda meg nem biztos, hogy kényelmesen elfér egy két slotos kártya, ezért vettem én is egy helyet foglaló 8800 GT-t.A teljes 16x-os vagy 8x-os foglalatokat érdemes fenntartani a 2. ATi/AMD kártyának.

Alapvetően elég kevés PhysX-es játék van, szóval elég kevés helyen vennéd észre a plusz kátyának a működését. Van amelyik rendesen megforgatja nekem is a hűtőt az nVidia GPU-n, van amelyik éppen hogy csak szöszmötöl vele. Szerintem azért ajánlott rá egy rendes hűtés, hogy ne fagyjon a gép el pont egy kritikus PhysX-es pillanatban.

Új hozzászólás Aktív témák