- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha hibrid módban ATi mellé szeretnél nVidia kártyát, akkor az ezen a linken megnézheted a várható teljesítményt, mint dedikált kártya.
Nekem egy 8800 GT adja a fizikát ( a táblázat szerint 4-es), de ha GTS 250-et raksz bele, az sem hiszem hogy sokkal gyorsabb lenne (táblázat szerint szintén 4-es).
A helyedben arra figyelnék, hogy ezeknek a kártyáknak ilyen felhasználs mellett szinte alig kell sávszélesség, eztért bőven elég nekik egy egy kb. 4x-es slotba tenném, ami általában az alaplap alján van, oda meg nem biztos, hogy kényelmesen elfér egy két slotos kártya, ezért vettem én is egy helyet foglaló 8800 GT-t.A teljes 16x-os vagy 8x-os foglalatokat érdemes fenntartani a 2. ATi/AMD kártyának.
Alapvetően elég kevés PhysX-es játék van, szóval elég kevés helyen vennéd észre a plusz kátyának a működését. Van amelyik rendesen megforgatja nekem is a hűtőt az nVidia GPU-n, van amelyik éppen hogy csak szöszmötöl vele. Szerintem azért ajánlott rá egy rendes hűtés, hogy ne fagyjon a gép el pont egy kritikus PhysX-es pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs