- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Sajnos elég vegyesre sikerült a Border 2 optimalizációja. Én is feltúrtam a kérdésben az egész internetet, mert nekem is tetszene ez a physx, de arra jutottam hogy várni kell egy patch-re, vagy új physx szoftverre vagy mindkettőre.
Rengeteg fórumot bejártam a téma miatt, és a legtöbb helyen írják hogy egy, de akár két GTX680-al is durván bedroppol az fps. Arról nem is beszélve hogy single-ben még egész szépen megy, de mihelyst elkezdesz egy coop játékot (ami a border 2 lényege) és 3-4 ember által generált robbanásokat kell kiszámítani a physx-nek, onnantól ziher hogy képregény lesz.
Idézem az egyiket:
"I am having problems as well. I just don't get how so many people are getting a great experience and so many are on the other side of the fence. I guess sli has something to do with it.
Anyway in may case I get sometimes low 40s with a dedicated 680 to physx. Phenomenal performance in all games, even other physx ones like Alice and Mafia 2, but terrible performance in BL2."Szóval elég vegyes, én még várnék vele a helyedben, illetve én várok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest