- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo #34991 üzenetére
Nem várt fordulatot vettek az események. Megkaptam a full refund-ot rendesen, nem GB wallet-re, továbbá megkaptam a felhasznált pontjaimat is
-
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo #34987 üzenetére
Így látom én is, miért fizetnék olyan dologért plusz pénzt aminek teljesen alap dolognak kellene lennie.
-
alex89
senior tag
válasz
KatonaT #34982 üzenetére
Telefonhoz képest kis érték volt, mert készletkisöprésben vettem. 80$ volt a 4/64gb-s Vernee M5, ezt tudtam levinni pontjaimmal 60$-ra és most kapnék ugye 30-at.
Igazából nem szoktam kötni semmire sem, régebben legalábbis úgy vettem ki, hogy az volt az általános vélekedés, hogy fölösleges plusz költség meg ott a paypal stb.. Majd most kiderül mennyire lett volna fölösleges -
alex89
senior tag
Sziasztok!
Volna egy rendelésem, valamilyen tréfamentes szállítási móddal CY.....DE számmal , elméletileg 10-22 nap alatt meg kellett volna érkeznie. Március 20-án adták fel, de sajnos ez azóta sem jött meg. Úgy veszem ki, hogy az EU-ba megérkezett németországba, de onnan nem mozdul több mint 30 napja. Nyitottam Ticket-et, már harmadik-negyedik üzenetváltásnál tarunk, de csak megy a rizsa, hogy kérdezzem meg a postán (minek mikor nem érkezett meg az országba sem
) , meg hogy az ünnepek, meg a lassan frissülő tracking meg stb... Mit tegyek jelen esetben?
További probléma még az is, hogy ebbe a rendelésbe beletoltam az összes GB pontomat, az ilyenkor elveszett?[kép] 17track
[kép] magyar posta
köszi
-
alex89
senior tag
üdv
Túl vagyok már néhány GB rendelésen, de csak most szembesültem azzal a ténnyel, hogy kis kínai barátaink eladnak olyan dolgokat is ami nincs nekik raktáron, sőt még azt sem tudják mikor lesz, csak találgatnak. 10-én rendeltem egy terméket, már most december elejét ír feladásnak, de folyamatosan tologatják. Mennyire jellemző ez a cirka 1 hónapos feladási idő , illetve lehet ebből még akár több is?
Persze én voltam a figyelmetlen a dologban, nem is néztem rendeléskor a dátumot, hogy mikor tervezik feladni, úgy voltam vele, hogy ami nincs még raktáron és el akarják adni az a "presale" nem pedig a "flash sale".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest