Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Paypal 180 napos védelmet ad. Paypalnál ilyen esetben, ha nem jön meg a termék dispute-t kell indítani. Itt egy részletes leírás róla:
A GB látom kéri, hogy várj július 2-ig. Megteheted, bár kicsi az esély arra, hogy megjöjjön, de tehetsz gesztust feléjük, hogy megvárod, utána már egy szavuk sem lehet, de ez csak rajtad múlik... És ha akkor sem jönne meg, akkor kérj refund-ot, ha megfelel neked, akár GB walletre > ezt a megoldást szeretik egyébként a legjobban. Ha egyikre sem hajlandóak, akkor csak a papypal védelme marad.
Ticketet itt tudsz nyitni GB-n: [link]
Nem tudom milyen kommunikációs csatornán tárgyaltál velük eddig, de ez a megoldás lehet a legjobb (ticket). Nekem amúgy a chaten is megoldódott a problémám...
-
vandor01
senior tag
nekem is volt hasonlo story hasonlo összeg etc..
25.ik munkanapon jeleztem hogy meg nincs itt
kertek varjuk ki a kb 40/45.iket.. kb a 2honapotnem jött meg... a piizt a waletra raktak azonnal
aztan lehet ujra rendelni vagy akar mast venni...ez ilyen mufaj.. a 2honapot ki kell varni!
lehetölég targyilagosan udvariasan levelezni
persze nem kell veluk egyezkedned!
lehet PP-nel is de ott is illendo kivárni...a bonus ha esetleg a cuccod 3-4 honapra landol?

-
Castell
aktív tag
1. Már rég meg kellett volna volna kapnod, ha nagyon kell várhatsz még 1-2 hetet, hogy bizonygassuk az igazukat..
2. Az összeget elnézve a tiéd nem áfa köteles cucc
3. Biztosítás + tracking megvétele pénzkidobás és felesleges, ergo plusz haszon a GB zsebébe...
4. Ha várkoztál vagy már nincs több időd, akkor nyiss ticketet
5. Szépen írd meg nekik, nyugodt hangnem, stb. (Hidd el sokat segít...)Nekem most volt egy levelezésem velük. Processing volt a rendelésem 10 napig, kivártam a sorom, mert ennyit kérnek a max. egy rendelés feldolgozására (általában 10nap). Chaten rájuk írtam, elismerték, hogy az egyik termék nincs raktáron és még nem kapták meg. OK. 3-ból két termék másnapra úton volt, jött a fotó meg a TN szám. A 3.-ik termék refund-ja pedig 3 nap múlva már a GB walletemen volt.
Szóval csak higgadtan vidd végig a dolgokat és, ha azt mondják várj, lehet érdemes, de azt mindig tartsd szem ellőt, hogy ne fuss ki reklamációk idejéből, pl. paypal...
Várni mindig érdemes, mert tudjuk milyen rögös az út Kínából ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest