- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
mályva #36702 üzenetére
ne értetlenkedj már megint annyit. Ha a négy napja bemásolt követés a visszaküldésről erre vonatkozik, akkor már lehet kína felé tart. A telefonos vagy személyes ügyfélszolgálat tudhatja ezt megakadályozni, ha értelmesen elmondod nekik mit látsz a követésben. Az azonosítóval meg tudja nézni, hol jár. Nem az a kérdés, hogy ott van-e hiszen tudod, hogy nincs ott. A fórum nem tudja ezt helyetted elintézni.
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva #36702 üzenetére
A másik postán volt ember aki bevételezze és lásd a nyomkövetési oldalon. Én csak azt láttam, hogy hajnali fél 5-kor kiszállították a gyáli postára. Másnapra vártam de semmi. 18.-n felhívtam a központot és ott is azt mondták már agy hete kivitték Gyálra. fél1 postás kérdez csomag-nincs. Be a postára kérdezem, mondja hölgy kézbesítőnél van. Mondom most beszéltem vele nincs. csak nézett mint vak a moziba. Még 1x szám gép nem látja. 3x kérésemre előkerült a vezető és ő hátra ment és kb 10 perc múlva hozta. A belső részen az asztalok közt két igencsak idős néni bicegve próbáltak dolgozni.
És a héten olvastam, hogy netto 300 E-t keresnek 8 általánossal munkaerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest