- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Nézd meg azért az az Euronics oldalt reklámblokkoló meg scriptblokkoló nélkül is, hátha.
De Edigitalnál átklikkelve az 50"-os modellre 3 év van (és 30 ezerrel többért én tuti azt venném amúgy, 43"-os TV-ért 260 az eléggé rablásközeli, ilyen árkülönbseg mellet nobrainer az 50-est venni), szóval ez csak elcseszés lesz szerintem továbbra is. -
-
-
Sonja
nagyúr
Nos, most már beszéltem a főnökkel! Cserélik a kártyát.
Most jön egy olyan kérdés, hogy ugye vagy ugyanolyanra, vagy erősebbre cserélhetik, de akkor pedig fizetem a különbözetet. A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy ha csak maximum +10eHUF-ot tudok fizetni a kártyáért cserébe, de többet kellene, akkor visszakérhetem a 65900HUF-ot, amit még 2 évvel ezelőtt fizettem a kártyáért?
Nem akarok kicseszni az üzlettel se, de sajnos +10eHUF-nál többet (na jó, +1-2 ezer még belefér) egyszerűen nem tudok most fizetni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest