-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz norbert1998 #13514 üzenetére
Elolvastam a történetedet. A Telekom hozzáállása a dolgokhoz kritikán aluli. Nálunk folyton gond van, szakadozik meg hát a 10 mega az valójában 5. Én már beleuntam h folyton jelentgessem nekik. Mikor beköttettük a műholdas cuccukat, úgy rakták fel a parabolát h ha fújt a szél akkor a kertben lévő fa úgy beárnyékolt h nem volt adás. Mikor bejelentettük a hibát az volt a válasz h vágjuk ki a fát és miért oda van téve a fa. Végül is nem az Ő kretén szerelőik rakták fel a tányért a fa mellé... Aztán nagy nehezen sikerült egy értelmes szerelőt kiküldeni aki szó nélkül átrakta máshová azt a vackot, azóta érdekes módon egyszer sem ment el a TV.. Jót nem tudok róluk mondani, rosszat meg nem tudnám mindet leírni.. De az egész szolgáltató a távközlési ipar szégyene. Az ügyfélszolgálatról nem is beszélve. Használható infóval nem tudtak még szolgálni....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest