Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jolti05

őstag

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok fordulni nagy felháborodásomban.

2012. május 31-én vásároltam a G*rage St*re nevű boltban egy 19.900 forintos cipőt, amire 6 hónap garanciát kaptam. Úgy 3 hete vettem észre, hogy a sarkánál levált a talp a "cipőtől" tisztességes mértékben (2-3 ujjam akár át is fért volna).
    Remegő kezekkel kutattam a garanciapapír után, megtaláltam és megörültem, hogy a termék még garanciális.
    Visszavittem a boltba, bevették, és a minap kaptam egy smst, amiben a következő állt:
    ,,T. Vásárlónk! Visszakaptuk cipőjét a vizsgálatról. Alaptalan szakvéleménnyel. Átveheti az üzletünkben. Üdv. g*rage st*re.
    Feltételezem, hogy ez azt jelenti, hogy 5 hónap alatt lerohadt a cipő a lábamról, és nem hajlandóak kicserélni.

Ilyen esetben mit tehetek? Holnap, legkésőbb holnap után szeretnék bemenni hozzájuk, de előtte szeretnék valaki -nálam- okosabbal kommunikálni, aki jártas a garanciális ügyekben.

Ha arról lenne szó, hogy direkt a garancia lejárta előtt tönkrevágtam, akkor elfogadnám a helyzetet, de így nem értem mire vállalnak garanciát, hogy ha valami probléma van a cipővel, akkor ránéznek, és hozhatom el úgy, ahogy beadtam.

Köszönöm a segítséget előre is!

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés