- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Vettem tavaly egy hdd-t, amire a bolt pár hónap garanciát adott és utána halt be egy héttel a merevlemez. Nagyon sok szektorhiba keletkezett rajta, így lementettem az adatokat és félretettem és jó sokat szitkozódtam. Közben telt az idő és nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam vele van másik és működik rendesen szerencsére, de nem hagyott nyugodni a probléma.
Mondom veszek egy ugyanilyen merevlemezt és legaranciáztatom ezzel a hibással, így kapnék egy újat és megmaradna az új is. Meg lehet ezt oldani?
Nem írja ki valami program, hogy mikor volt használva a hdd? Elszokták küldeni ilyenkor valahova vagy rögtön számítástechnikai boltban adnak újat?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest