Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silverboy
üzenetére
Na, ez jó hír
Bizalomra ad okot. Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod.
Viszont fél évente lehet nem akarnék küzdeni vele, szóval elgondolkodtat a dolog, hogy kényelmesebb (és biztonságosabb), ha ezt a gépet is ő fogja csinálni.
Néztem hűtést, ha esetleg gond lenne, de 35-45k között van. Bár gondolom pár kanyart kibír egy hűtéssel, szóval ez sem annyira fájó mondjuk 3 évente. -
Skyhunter
őstag
válasz
Silverboy
üzenetére
Látta, inicializálni kellett, meg formázni, és voilá.

Öröm és bódottá, jöhet az ultra moddolt Skyrim.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon köszönöm a segítségeket.

Még egy kérdés. A gyári Toshiba fölé milyen ssd megy? Felfogató csavar alapján mintha 2 cm-rel hosszabb kellene.
Szerk : Win+R, utána diskmgmt.msc használtam.
-
gago1975
őstag
válasz
Silverboy
üzenetére
Szia +Pyttawrx
Ezt én is néztem, de ez egy 17X és ha a képre ránagyítotok, akkor láthatjátok, hogy azok ott inkább M.2 Nvme csatolófelületek mint, M.2 Sata-k

És Skyhunter képén is inkább Nvme-nek tűnik.
Mind a kettőnél 5 pin-es a csatoló felület és nem 6.
Mind a kettőnél 5 pin-es a csatoló felület és nem 6.
Ha ránagyítotok a képre, még ott alul írja is, hogy Con 5De mondom, erről jobban echterion tud többet, Ő tudná megcáfolni vagy megerősíteni, mert neki volt ugyanez a gépe.

-
gago1975
őstag
válasz
Silverboy
üzenetére
Ez így van

+Peace Én a jövőhéten viszem hozzá az új, bontatlan Predator Helios 700-ast, a gyári PowerGem-et leszedjük róla, kap egy kis Indium-ot a 10980HK, Noctua-t az RTX2080s és akkor utána meghajtjuk.
A mostani Helios 700-am is ő tartja karban,#39802KillHates
és igaz nem ugyanaz a kategória, de az olcsóbb Legion gépeket jobban kell óvni. -
-
Truthless
csendes tag
válasz
Silverboy
üzenetére
De a játékprogram gépigénye viszont változatlan. Töltővel meg akar sülni, anélkül nincs probléma, de mindkét esetben hibátlanul fut a program. Ezt szabályoznia kellene a laptopnak, hogy mennyi energiát használ fel, ez az amit nem tesz. Úgy viselkedik, mintha a teljes GTX kártya ki lenne használva vagy legalábbis egy battlefield V-öt futattnék 3 monitoron. Most játék közben rádugtam a töltőt, hangyányival jobb lett az FPS, ezt elfelejtettem írni előzőleg, de jött is a tájfún meg a vulkán. Ez minden, csak nem normális. Minimális teljesítmény (hangyaszarnyi) növekedés, maximálisnak tűnő kihasználtság mellett? Itt van valami a háttérben amitől megbuggyan a rendszer. A játék gépigénye nem ad okot arra, hogy pörögjön ez a laptop.
3 napja lett pasztázva és kitisztítva.
-
FőDudu
veterán
-
Ubul86
őstag
válasz
Silverboy
üzenetére
vagy konzol.
ps4 pro/xbox one x már használtan ~80 (én 75ért adtam el az X-et, pro-t 80ért akartam garival, de aztán az asszony lebeszélt, hogy ne adjak már el mindent
)meg szintén telekomnál vettem én is mindkettőt, bár akkor olcsóbbak voltak részletre (pro 129, X meg 140), most is vannak elvileg szintén, cska árakat most nem néztem
esetleg még mellé tv, és akkor ki is jön ~300-ból

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bizalomra ad okot. Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod.

Muerte