Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
Szia.
Azért egy vastagabb gépnél az 50 dB (A) nem tűnik annyira zavarónak mint egy vékonyabb gépnél.
Hiába ugyanaz, de mégis másként hat. Egy vékony gépnél a venti hangját is hallani, más frekvencián "szól".
A pasztázást csináltasd meg KillHates mesternél, ő még segít beállítani a gép energia gazdálkodását is, és akkor ott megnézitek, hogy kell e alá valami kiegészítő hűtés vagy sem.Én kettő modelt ajánlok nyugodt szívvel, ezek legyenek a fő prioritásuak.
Az egyik amit én is használtam és akinek ajánlottam ők meg vannak vele elégedve: Deepcool MULTI CORE X6 (DP-N422-MCX6) 121,4CFM (légszállítási teljsítmény) ez csendes (felső szegmens 2x14+ alsó szegmens 2x12 cm venti, 4x1000RPM és max 24dBA) és háromállású kapcsolója van, külön tudod, hogy csak a felső, csak az alsó vagy az összes veti menjen.
A másik pedig ez GENESIS Oxid 250, ezt én nem ismerem, de többen használják ezt innen a fórumról, 110 CFM (légszállítási teljsítmény)- (4x14 cm venti, 4x800RPM), és nagyon meg vannak elégedve vele.

Arra is oda kell figyelni, hogy a levegőszállítása milyen hatékony, egy ilyen hűtőpadnak, 100CFM érték alatt semmi képp ne válasz, mert az alatt inkább csak a pórt szállítják be a gép belsejébe.
de első körben TGC + jól beállított energiagazdálkodás legyen a fő csapás irány, hiszen egy ilyen hűtő ha nem megfelelő a paszta, akkor szinte csak 1-2°C-ot tud segíteni. -
-
Silverboy
aktív tag
Hőmérséklet főleg, bár nem tudni, hogy 5800H rizsa mennyire melegszik (nem próbáltam, inkább azt mondom). Az előző szériájánál az ASUS sunyiba nem vágta ki a ventinek a légbeömlőt (KillHates kolléga mutatott is képet, ha emlékezetem nem csal (alján), kemence volt konkrétan állandó "92+" fok ami garantált, hogy nem lesz hosszú életű.
Gamernoti hangos, vagy vastagabb mint B20-s tégla. (Terhelés alatt). -
blue_23
senior tag
Minden laptop halk, ha a teljesítménye töredékét használod, silent módban G531 is hangtalan, mert erősen visszaveszi a teljesítményt, nagyobb hőmérsékletet enged meg ventillátor használat előtt. Performance és a Turbo mód szerintem feleslegesen pörgeti a CPUt, nálam nem hozott FPS növekedést, csak a hőmérséklet nőtt, windows beállításra szavazok.
-
Gergello
addikt
Silent módban ne nagyon terheld, mert ott ha monitorozad a hőfokokat látni fogod, hogy forrnak a komponensek belül, kivéve ha valami Heroes3 az a single játék, mert szinte alig mennek a ventillátorok.
Windows mód az jó lesz játékra, ott is lesz azért hangja.Teszt eredményeket szállíthatnál, mindenki nagyon kíváncsi itt az új gépek teljesítményére, amik még az új driverek miatt akár nőhetnek is.
-
-
Silverboy
aktív tag
"és mi az aminél már felkapja az ember a fejét?"
Olvadó műanyag illata![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesen normális, porszívó hang. 45-60dB között voltak az előzőek is, De nem a porszívó hang az elsődleges probléma vele.Ajánlott meglátogatni KillHates kollégát csepeli műhelyében, hátha tudd valami "magic trick"-t, hogy "normális" hőfokon üzemeljen.
(Bár ha ennek is az alja csak díszítés miatt rácsos... akkor kb. fél év és GTK-s lesz (gazdasági totálkár), de ne legyek vészmadár
)
#57484 Faterkam
Én például 4 embert irányítottam, ide (4 hónap alatt) miután válaszoltam az ottan felmerülő igényekre, hogy ezek ajánlottak mert jó a hűtésük, és van normális panel is hozzá, esetleg többet akar róla tudni fáradjon át ide. Azt a kolléga elfárad ide, és 3x is belinkeli ugyan azt az ASUS-t amire már ott is 4x mondták legalább, hogy nem és megne vedd mert többet lesz a szervízbe mint használatban. (Nekem igazából, ezzel csak ennyi a bajom
)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Muerte