- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz kirjak #22448 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy a több FPS sosem gond, mert folyamatosabb tőle a kép. Ehhez használom az ATI-s gépemben az ottani FPS korlátozót, így fix 60-on tetőzik, ami szerintem ugyanúgy járatja a vasat (a reklámmal ellentétben, mert melegszik rendesen), de a monitornak folyamatos 60 FPS-t ad.
Az nVidia-s laptopomon (Legion Y520) próbálkoztam VSYNC-el, de akadozósnak éreztem a képet, így inkább kikapcsoltam. Így jobban fűt a laptop, de a 90+ FPS miatt folyékony a játékmenet (pont a World of Tanks volt a tesztalany).
Próbálkoztam a Radeon Chill-el is (van valami nVidia megfelelője, de még nem néztem), ami szerintem egy "halottnak a vitaminpakolás" szintű megoldás. Annak az a lényege, hogy amikor nincs akció (pl bokorból sasolok), akkor érezhetően akad a kép, így ha hirtelen kell lőni pl mozgó célpontra, akkor lépéshátrányban vagyok. Ezen sajnos semmit nem segít, hogy a lövést követő 5 másodpercig szabadjára engedi a teljesítményt újraMás: Most hogy az Y520-ra kényszerültem 3 hónapra, kezdem érezni, hogy mennyire retek a hangrendszere. A telefonom kihangosító hangszórója konkrétan szebben szól, mint az ebben lévő. Alaphelyzetben olyan a hangzása, mintha rajta felejtették volna a műanyag fóliát a membránon. A Winamp equalizer-jében lévő "Laptop speaker" beállítás sokat javít rajta, de még így is rossz. A gyári Dolby hangszínszabályzó nem tartalmaz profilokat, így én próbálgattam beállítani magamnak, kevés sikerrel.
Még nem adtam fel, csak kicsit elkeseredtem. Az otthoni 2.1 hangrendszer után lehet csak az én fülem finnyáskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- League of Legends
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/