- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
PedroPascal #100695 üzenetére
Nekem nincs bajom vele.Tavalyi model 3080/8Gb-os kartyaval.Visz mindent szepen.Most diablo 4 porog 190-200 fps-en szepen tartja.Szerintem nekem nem kell meg 2 evig gondolkodni legalabb a cseren(ha csak meg nem makkan).Amit rendeltel meg joval erosebb.
-
Gubu0101
veterán
válasz
PedroPascal #100692 üzenetére
Biztos nem 1db jott mert meg van keszleten.
-
Gubu0101
veterán
Epp tegnap irtam,tehat ha valakit erdekel epp most jott email
-
Podi87
csendes tag
Megyszer hatha kozben esetleg akad olyan ROG Strixes tag akinek numpad nelkuli gepe (G16) van es tudna erre #100651 valaszolni? Hogy lehetseges-e mappelni a media player gombokra mas gombot mint Home, End Del etc.? Armory crate-ben es ROG forumban nem talaltam errol infot es az eddigiek alapjan ugy tunik hogy nem.
-
Raymond
titán
-
Vaze
őstag
válasz
Raymond #100674 üzenetére
Asztali gépem amugy van,igaz hogy nem mai ''gyerek'' de van
Igazábol mindig is szerettem volna egy lapost
Csak nem tudom hogy majd bizonyos játékoknál hogy fog muzsikálni...Cooler Master MB520,MSI X570 GAMING PRO CARBON WIFI,Ryzen 5 3600,Corsair 16GB,Geforce RTX 2070 FTW3 Ultra,Antec M360 Mercury,AORUS AD27QD
-
nggabi
félisten
ramnak mennyi az ideális hőmérséklete? 71 max jóvanaz?
-
Gubu0101
veterán
válasz
baro32 #100677 üzenetére
Van asztali gepem,kb 1-2 eve be se kapcsoltam.
Nekem meg kell a hordozhatosag miatt a laptop,mert havi 2000km ingazok.
De mar nem is kinlodnek az asztalival,jo elmeny meg minden szerelgetni,de mar belefaradtam.Laptop meg elmegy 3-4 evig aztan csere,na meg kenyelmes.Tvre szoktam rakotni a lapost ha filmet nezek,neha.Egyebkent meg azert vettem 17” folottit,hogy azon jatszak,nem fogom monitorra dugdosni emiatt. -
Podi87
csendes tag
válasz
Gubu0101 #100673 üzenetére
Igen, valoszinuleg ez lesz, de nem szeretnek 15,6"-nal nagyobb gepet venni, mert a regi 17" ROG G751JY-onomat mar bebetonoztam egy 4K TV moge mert az utobbi evekben mar alig vittem vhova azert mert egy bazinagy, dognehez batar allat
Bar az elejen meg sokat cipeltem, azon dolgoztam-jatszottam mindenhol, de boven eleg volt par evig hurcibalni egy ilyen gepet a cirka 5 kilojaval (plusz a ~2kg adapter)
Viszont ebben a meretben a legjobb billentyu kiosztasa a lenovoknak van, LOQ, meg a legion (teljes Enter es dedikalt Home, End, pgUp, pgDown Del/Insert), meg talan az Asus TUF is szoba johet, de nagyon erdekelt ez strix is, foleg ha gyarilag megoldhato lenne a billentyu mappales, de igy valszeg felejtos lesz, ennyi penzert nem akarok meg kulon szoftveresen ezzel bajlodni...
Btw ezt #100661 kifejtened bovebben, mi az a HA ahonnet kulcsot lehet venni? -
baro32
aktív tag
válasz
Gubu0101 #100675 üzenetére
Én speciel 2006-óta űzöm a számítástechnikát nagyon hobbi szinten ezt hozzá kell fűzzem , Sulinetre vásárolt ALBACOMP a Media Markt-ból ez volt az első laptopom egy Celeron 1,46GHz cpu 256mb Ram meg valami alaplapi VIA gpu és 40gb-os HDD-vel.
Ezt azért írom le mert azóta is csak laptopjaim voltak és sohasem csábultam el egy PC-re.
Hiába laptop én egyiket sem hordoztam csak asztalon használtam na most tudom jönnek majd akik mondják hogy hú hát sokkal olcsóbban lehetett volna PC-t is összerakni de nekem ez egy érzés egy filling gondolván arra ha beüt a krah és menni kell akkor csak a hónom alá csapom a gépet és megyek , na most ezt csinálja meg az ember egy komplett számítógéppel, a másik meg az energia fogyasztás nálam mikor nem dolgozom akkor reggel kapcsolom be és este kapcsolom ki.
Netezek-olvasok-zenét hallgatok és játszom közben nyitva a torrent fel-le mikor hogy , a mostani laptopomnak 230w-os a tápja gondolom ennél többet nem fogyaszt na most egy PC GPU eszik meg csak önmagában ennyit vagy többet is ezért én aszt vallom hogy a következő gépem is laptop lesz majd az árak függvényében változik a konfiguráció.
Ha minden part szakad akkor csak i7 vagy R9 cpu egy rtx4060-tárdaságában de az szigorúan csak FHD kijelzővel! de szeretnék egy i9 vagy R9 cpu-s rtx4080-at az már jöhet a 2K-s kijelzővel , az rtx4090-et már én is sokallom 1,6M-ért meg nem is hozz többet nagyon az rtx4080-tól. -
peet05
aktív tag
válasz
Mikulásbá #100670 üzenetére
Lehet csűrni-csavarni, részemről korrekt cég, tapasztaltam. De ez csak az én véleményem.
Amit dicsérnek még a notebook.hu, de ott megint más az árrés.
Csak addig jutottunk, hogy ne azt, de akkor melyiket ajánlod Te?#100671 - baro32 - Persze, ha az is kell, akkor több.
Én még a lapost is monitorral használom, de kinek mi a kényelmes.. -
Raymond
titán
Attol fugg hogy mi kell. Ha nem kell feltetlenul lapos akkor egy asztalival (mint mindig is) sokkal jobban jarsz. A mostani sorozatnal negyon megtevesztoek a nevek. Azzal a 3300GBP-s 4090-es geppel kapsz egy asztali 4080 konfiguracios chip-et egy asztali 4070-4070Ti kozti teljesitmenyel. Ugyanabbol a penzbol tudsz egy igazi asztali 4090-es gepet osszerakni vagy joval olcsobban egy 4080-as asztali gepet. Ami raadasul sokkal csendesebb.
-
-
peet05
aktív tag
Pont egy-két hsz-szel ezelőtt lett tárgyalva, hogy asztali vs mobil fronton egyes vga-k teljesítménye, teljesítmény különbsége nagyon kicsi, elhanyagolható, így mindegy, hogy melyiket választod.
Viszont feljebb lépve már lényegesen nagyobb lesz a difi (desktop 4080 vs mobile 4080, ~35+% az asztali javára).
Az biztos, hogy a Scar-ban ill. a Zephyrus Duo-ban levő 7945HX proci, az egyik legerősebb AMD mobil fronton, így azzal nem lősz mellé. Mivel mindkettő bővíthető (memória, ssd), így az most nem szempont. Amit írtam, hogy a vga nem mindegy, hogy mennyivel nyújt többet egy asztali konfigban.
Ha nem fontos a mobilitás, akkor ua. pénzért, nagyobb teljesítményt kapsz desktopnál, 4070 és fölötte. Arról nem beszélve, hogy egy asztaliban, ha kevés lesz a vga/proci, akkor kicseréled, mobil fronton ez (már) nincs meg..
Most gyorsan összedobtam egy asztali konfigot (Asus TUF Gaming Z790 Plus, 14700KF, MSI Suprim X RTX 4090, 32GB RAM, 1 TB SSD, BQ Pure Base 500DX, BQ Pure Power 12M 850W) - ez így 1,45M, kb. £3384
Intelnél ez a socket az utolsó, a köv. gen., már másik foglalattal jön. AMD-nél lehet építkezni egy 7800X3D köré. -
peet05
aktív tag
-
Vaze
őstag
válasz
echterion #100581 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
Kicsit most tanácstalan lettem,mert máshol meg leszeretnének beszélni a laposrol,mondván hogy egy asztalival sokkal jobban járnék mint egy laposal...
Meg hogy hiába a 4090 vga benne,asztali sokkal jobb stb...
Most gondolkodom de nagyon erősen hogy mitévő is legyek.
-
workin
senior tag
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, de még 1 kérdésben szeretném segítségeteket kérni. Már eldőlt, hogy laptop, a kérdés csak az, hogy a ROG és a TUF közötti felár vajon megéri e, nekem alapvetően a TUF -ban lévő HW is elég, a kérdés, hogy minőség a kettő között mekkora. (értem ez alatt, hogy szerelési minőség, működési stb.).
Ez a TUF
https://radium.hu/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-szurke-windows-11.htmlEz a ROG:
https://radium.hu/asus-rog-g614jv-n3084.html
Nem vagyok benne biztos, hogy nekem mint casual gamernek és 100k+ -t (ugye oda kell még venni egy windowst, mármint a ROG -hoz pl).
-
Kelvin
őstag
válasz
workin #100656 üzenetére
Igen valós. Pont tegnap beszéltük itt a topikban, hogy bizonyos videókártya modellek asztali illetve lapos verziója között minimális a különbség. A 4060 pont ilyen, úgy gondolom egyébként, hogy ezeket a modelleket érdemes megvenni. /több ilyen kártya is van, úgyhogy egyéni preferencia, hogy neked mekkora teljesítmény kell/
Valamint figyelni a jóárasított laposokat az adott tipusban és akkor tényleg "bestbuy".
Otthon használhatod egy nagyobb külső monitorral, ha mondjuk nyaralóban, telken, stb., van kedved kicsit játszani, dolgozni akkor megteheted. Ha valóban kihasználod a lapos nyújtotta előnyöket, akkor ezek tükrében már nem olyan jelentős a felár. -
Podi87
csendes tag
válasz
workin #100656 üzenetére
Compare
Persze valamivel jobb az asztali, de a benchmarkok alapjan ugy tunik hogy igen kicsi a kulonbseg, en eppen ezert szeretnek inkabb laptopot venni egy 4060-assal, mert szeretnem hordozni is, es ezt a teljesitmeny kulonbseget konnyen fel tudom aldozni a mobilitas oltaran. -
Podi87
csendes tag
Sziasztok!
Fokent Asus rog strix tulajokat kerdeznem, hogy az Asus gyarilag kinal-e barmilyen lehetoseg a billentyuzet jobb oldalan talahato szamomra haszontalannak tuno Play, Stop, Forward, Backward gombok átmappelésére BIOS-bol (mint pl lenovoknal Fn <=> Ctrl) vagy szoftveresen valami ROG appbol stb?
Kineztem egy ilyen gepet, de tobbek kozt programozni is szeretnek rajta es ezekre kene nekem a Home, End, pgUp, pgDown Del/Insert. Tudom hogy vannak programok amikkel at lehet mappalni az egesz billentyuzetet barmire csak erdekel, hogy az asus ad-e lehetoseget erre gyarilag. Elore is koszi a valaszt! -
workin
senior tag
Sziasztok
Segítsetek légyszíves. Alapvető játékokhoz keresel laptopot , vagyis nem tudom eldönteni , hogy laptop legyen vagy asztali PC. (Utóbbi jóval olcsóbban jön ki). alapvetően ami kérdés, hogy mekkora a teljesítmény béli különbség egy asztali és egy mobil 4060 között.Ezt néztem ki magamnak
https://radium.hu/asus-rog-g614jv-n3084.html
A játékok általában stratégia és 1-2 cím, pl BG3 ami játszhatatlan konzolon
ritkán hordoznám szerintem .
Az asztali verzió majdnem 120k -val olcsóbb lenne.Köszi
-
RM007
addikt
válasz
FőDudu #100643 üzenetére
Nem táp az. Még nem nyilatkozott, lefogadom az MSI AB-t amit használ kell csak megpiszkálnia. Az alapfeszt lejjebb veszi és megszűnik a laggolás. Ez játék függő is, van amelyik nem olyan érzékeny és bírja a tuningot, van amelyik akár a gyári értékek alatt. A mai napon én is ellenőrzöm a repülő szimulátornál, csak most nem azt nyomom és nem nagyon szeretem elpiszkálni a jó beállításaimat egy program miatt amit ritkán használok jelenleg.
A legjobb példa erre a régi Chernobylite Enhanced Edition benchmark. Az bizonyos pontokon végig szaggat addig amíg nem veszem lejjebb a feszt. Vagyis rájöttem mit bír a kártya annál a tesztnél és nem lett kevesebb fps-sem, a görbét is meghagytam.
#100647 nggabi :
A tápnak ahhoz semmi köze. Inkább a vbios beállítása az. -
Ubul86
őstag
ha már gamerkedés, nincs valakinek philips hue hdmi sync box-a és Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack-je?
gondoltam magamnak karácsonyi ajándékot
és hogy hát hogy működik a szinkronizálás, ha jól láttam ,mindenféleképp kell a sync doboz a hub mellé, hogy a play double plack szinkronizálódjon a kijelzőn megjelenő színek által
szóval, hogy van -e valakinek ilyen, és tudna kis tanácsot adni?
-
MaxxDamage
félisten
-
Evil Snowman
őstag
válasz
dom111 #100629 üzenetére
A szlovák igen
Notebooky Dell Alienware | Alza.sk -
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #100638 üzenetére
Most akkor ez jobb lenne mint amit én használok? Ne idegesíts már vehetek másikat?
De akkor is szét kell majd kapnod a gépet azon helyek miatt ahová gap pad ment, mert azok egy idő után ki fognak száradni. Memórián, kondikon. Csak mondjuk a proci, gpu egyszerűbben és olcsóbban megy vissza, ha el nem szakad.
(Amúgy nekem már a mellényem ilyen, elektromosan melegítem.)
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #100638 üzenetére
Sztem most sem kellene, amíg használod a vizet, az nem fog megfőni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
echterion #100636 üzenetére
Víz az ok, meg ha a paszta be is szárad, akkor is lehűti gond nélkül...
Arra kell, hogy többet nem is kell(ene) szétkapnom a gépet pasztázás miatt pl.A KryoSheet nem tartalmaz folyékony összetevőket, és ezért a hagyományos hővezető pasztákhoz hasonlóan nincs kitéve a szokásos öregedésnek. Kiszáradás nem lehetséges.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #100634 üzenetére
Tényleg ahhoz kell, amit Miki linkelt? Hát neked már semmi se elég? Arra a vizes rendszerre aztán hót' felesleges az a Carbonaut.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #100634 üzenetére
Tippelek mihez kell neked.
[link]
Carbonaut is available pre-assembled in many standard CPU/GPU sizes:
32x32 mm - Intel Desktop CPUs (115X) - e.g 6700K, 7700K, 9900K
38x38 mm - Intel 20XX HEDT CPUs and AMD Desktop CPUs - e.g 7900X, 7980XE, 2700X, 1800X, 6950X
51x68 mm - AMD Threadripper CPUs - e.g. 1950X, 1920X, 2990WX
25x25 mm - Nvidia GPUs (RTX 2080)
31x25 mm - Nvidia GPUs (RTX 2080 Ti)
Mérd le nálad melyik kell a procira. -
Firehand
tag
Lehetséges hogy a digiprime oldalán nincs
Lenovo Legion 5 pro 4070-es laptop Csak Legion 5 slim változat elérhető? Még október 31-én volt -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #100630 üzenetére
Mindkettő ugyanaz az 545 mm²-es TU104-es chip.
-
RM007
addikt
válasz
nggabi #100626 üzenetére
Én általában fixálom, 60 fölé nem engedem.
Én meg gyanítom a vga annál az egy szimulátornál nálam túl van húzva a görbéje. Túl boostol. Másnál nem látok ilyen hibát pl a Forspoken-nél. Az teljesen jó. A magfrekvenciát 925mV-ről annál lejjebb kell vennem és akkor nem fog időnként beragadni esni az fps....lehet nálad is csak ennyi lesz. Ezt a dolgot már régebben is észrevettem, vagyis mikor kicsit túl van tolva a vga. Néha több a kevesebb.
-
MaxxDamage
félisten
Van itt olyan aki tudja a választ a következőre?
RTX 2080 (Desktop) GPU Chip méret megegyezik az MXM kártyán lévő GPU Chip mérettel, vagy eltérő? (fizikálisan)Erre gondolok....
-
nggabi
félisten
úgy tűnik a bios frissítés bekapcsolta az atom magokat amik vélhetően eddig ki voltak lőve. remélem ennyi volt a baja. nem merem az új nvidia drivert felrakni
köszi mindenkinek
-
FőDudu
veterán
válasz
PedroPascal #100620 üzenetére
Oda?
Vigye el O a megadott helyre. Etterembe, vagy plazaba, ott arcoskodjon.(jah, en nem az 50 kilos kategoria vagyok amugy sem, inkabb neznek behajtonak, mint kockanak).
-
Rathrol
senior tag
Aki brutál laptopot akar jó áron: [link]
Szerintem ez nagyon kamu.
-
Raymond
titán
válasz
Csupati #100611 üzenetére
Ezzel mit akarsz mondani? Nem a valos orajel a 3200 hanem az effektiv, mert DDR (nem a Honecker-es)
ezert ir ott 1600Mhz-et (16x100, ezert van az 1:16 ertek ott). Ha egy modul lenne benne akkor a "Timings" resznel ugyanazt irna mint most de fent a "General"-ban a "Channel #" 1x 64-bit lenne.
-
Ubul86
őstag
válasz
Csupati #100608 üzenetére
jah, akkor azért írja a 3200-at, elvileg dual channel, aida-n nézem
Busz típusa Dual DDR4 SDRAMettől függetlenül a 32 GB-ra én is most már úgy tekintek, hogy lehet nem árt...jobb nekem az olcsóbb is amúgy, csak épp néztem, hogy a fenti fury "nem rossz" árban, de hát a 19ért még jobb
(de a patriot-ot nem ismerem)
-
Csupati
őstag
válasz
Ubul86 #100606 üzenetére
Ha egyoldalas akkor mindenképp, én most vettem KH segítségével alzan Patriot 3200mhz ramokat, olcsóbb volt külön 16-16 ot venni és így is úgy is dualban mennek.
Nekem a gyári 16 GB 3200mhz volt benne de csak egy oldalas ramok voltak.
Jah a dual channel ben mennek akkor az 1600x2 tehát megy rendesen 3200 mhz en. -
nggabi
félisten
egy fokkal jobb, régi nvidia driver, 55W körüli limit mindenre, procira vgra is.
az eredeti kérdés továbbra is: hogy lehet 65 fokra limitálni a 13700hx-et? úgy látom ezt a watt buzerálást szombat óta buktam.
-
Ubul86
őstag
azon filózok hogy ha már BF, lehet kéne venni 32 GB ramot a lenovo-ba, a 16 helyett
most ilyen van benne HMAA1GS6CJR6N-XN
Modul neve SK hynix HMAA1GS6CJR6N-XN
Memória sebessége DDR4-3200 (1600 MHz)2x8-ról felváltani 2x16-ra
csak kérdés, milyet.Alzánál néztem ezt pl Kingston FURY SO-DIMM 32GB DDR4 3200MHz CL20 Impact
vajon, a RAM bővítésen kívül nyerek valamit? Az az 1600 Mhz nekem a 3200-hoz képest kicsit kevésnek tűnik
de csak mint infó, amúgy lehet, hogy az eddigi munkámban amúgy se lenne számottevő növekedés sebességileg
-
peet05
aktív tag
válasz
Ubul86 #100604 üzenetére
Ráérsz még eldönteni. Én sem voltam rest, ~két héttel ezelőtt összedobtam magamnak egy desktop gépet, persze csak elméletben (TUF Z790 Plus, 14600KF, 4070, 32GB DDR5, 1TB SSD, ház, táp ~ 720k-ra jött ki - 13500, B-lappal, 670k lett a vége - normális airflow házzal, léghűtéssel - Thermalright Peerless Assassin -, AMD oldalon is megtalálja mindenki a számítását - 7800X3D). De annyira nincs szívem megválni a kis L5 Pro-tól, még ha "csak" 3060-as van benne. Egyelőre teljesen kiszolgálja az igényeimet.
Febr-Márc.-ra "normalizálódnak" az árak, januárban bejelentik az NV Super kártyákat, szóval lesz miből válogatni. -
Ubul86
őstag
-
ssj81
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen #100601 üzenetére
Igen warzone 1080p 120fps, 2160p 60fps.
Single gamekben általában 58-60fps, jobbak 30 fps.
Ahogy peet05 is írta ez is csak upscale valójábban rosszabb felbontás.
Gyakorlatílag egy asztali rx 6600 szintű gpu van benne vagy még ennél picivel gyengébb. -
peet05
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen #100601 üzenetére
Igen, sok játkénál, ha fps mode on, akkor ~120, de akkor upscale
-nak hívják, és 1080p, vagy 1440p lesz a vége, némi veszteséggel a részletesség oltárán. 4k a ~30fps, kb.
Az új vga-k NV oldalon nemsokára jönnek, több vRAM-mal (4070Ti super, stb.).
-
válasz
nggabi #100599 üzenetére
Szerintem a warzone-nak pont van 120fps módja, fhd-ban. Ha lényeges, akkor megnézem este ps-en is. Az, hogy mennyire tartja nem tudom, régebben nyomtam még konzolról, amikor épp nem volt gépem. Akkor akadni tuti nem akadt (nekem mondju ka részletességgel volt baj, én 60fps módba nyomtam, és nyilván kevésbé volt szép mint gépen ultra grafikán).
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari