- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
DeFranco #5819 üzenetére
Csináltam már többször is ilyet és működött. Egy törlőkendőre cseppentsünk pár csepp Isoprophyl alkoholt és azzal kell levakarni róla. Persze idővel újból ragadni kezd de akkor újból meg kell ezt csinálni.
Körömlakklemosókból valamelyik működhet de én már találkoztam olyannal amelyik elszínezte a műanyagot. (acetonmentes és acetonmentes között is van különbség)
-
chatran
őstag
válasz
DeFranco #5817 üzenetére
Nekem is van F510-esem, nálam nem jött elő ez a probléma, csak simán lekopott egyes helyeken. Gyakran használtam, úgy vettem észre inkább azok a cuccok ragacsosodnak be, amiket hónapokig, évekig nem használok és előkerülnek a fiókból.
Youtube-on rákeresve a rubber coating remove-ra, legtöbbször az alkoholt ajánlják.
Szétszedni ugyan egyszerű az F510-et, de az összerakás nekem a videók alapján már túl bonyolultnak tűnt, ezért az egyik ravasz problémázása után inkább nyugdíjaztam.
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
DeFranco #5567 üzenetére
Hali! Már próbáltam olyan dolgokat is amit itt írtak és annak ellenére is ugyan ez a jelenség. De érdekes mód F310-et egyből látja meg a thrustmaster joystickom igaz ezek kábelesek de ettől függetlenül hogy a Logitech F710 vezeték nélküli nem kéne állandó jelleggel csatlakoztatni, hogy lássa a Windows. De olyat is hallottam hogy egy újra telepítés megoldja... Az meg nem mostanában lesz.
-
thotzoltan
tag
válasz
DeFranco #4297 üzenetére
Nem veszem sértésnek,ilyent eddig még nem használtunk..de ha egy laptopot fel tudok telepíteni az alapoktól,akkor gondolom itt sem azzal van a gond,hogy nincs jól felrakva a gépre a driver,hiszen a Microsoft Xbox 360 Accessories működik,mutatja,hogy rendben az akkumulátor..és a Terránál a játékban már viszi az egér mutatót a kontroller..szóval biztosan én nézek el valamit,sajnos hajlamos vagyok rá,valahol elrontom..valami információ,driver,szoftver hiány,vagy csak tényleg béna vagyok..kezd bátran az elején! Köszönöm..a gyerek hazajön,és türelmetlen..
-
HoaryFox
őstag
-
Drachande
tag
válasz
DeFranco #3518 üzenetére
Régen nekem volt egy Logitech Precision Gamepadom, amit agyon nyúztam, de szó szerint és abszolúte tökéletes volt évekig. Ez 2790 ft volt egyik boltban [link], amikor még lehetett kapni, most már nem lehet sajnos... Valami ilyesmire gondoltam, ilyet kategóriájút keresünk. Ezt én egy régi típusú Rumblepad 2-re cseréltem, azt nyúzom most évek óta, a rálépéstől a földön kotródásig mindent kapott, de még csak meg sem érzi, tökéletesen működik még mindíg.
Spanomnak lenne ez most, amit keresünk, de akkor ezek szerint csak régen volt olcsó és jó gamepad... Mégis akar venni valamit 3e alatt, Mario kart 64re, az unokaöccsének, tudnátok azért mondani valami olyat, ami még használható az olcsók közt? -
atainprison
senior tag
válasz
DeFranco #3511 üzenetére
Tényleg drága cucc, de kb. egy hétig keresgéltem a neten egy, olyan gamepad után aminek nagyon jó d-pad-ja van és kompatibilis PC-vel.
Sokat gondolkodtam az Xbox One kontrollerén, de nekem nem tetszik, hogy az analóg kar van megfelelő helyen, nem a d-pad.
A Sony Dualshock 4 kontrollerről olvastam, hogy nagyon jó d-pad-ja van és annak az elhelyezése is megfelelő, de ahhoz nincs hivatalos driver PC-hez csak olyan, amit ha felraksz, Xbox kontrollerként fog felismerni a gép, tehát játék közben nem a négyzet, kör stb. fog megjelenni, hanem az x,y,a,b és ez szintén nem tetszik.Összegzésül egyelőre a linkelt gampad tűnik az én elvárásaimnak a legmegfelelőbbnek (jó minőségű d-pad, jó helyen van a d-pad, van PC-s driver). De amúgy tényleg drága.
-
_adaml21_
őstag
válasz
DeFranco #3469 üzenetére
Tisztában vagyok én is azzal, hogy mi a FF, és én egészen eddig abban a hitben éltem, hogy ezt tényleg megcsinálták (hogy nehezebb meghúzni a ravaszokat bizonyos helyzetekben).
Mivel nem rendelkezem konzollal, illetve annyira nem is vagyok érdekelt benne, csak felületesen olvastam el anno az erről szóló hírt, így engem is átvágtakElnézést a félretájékoztatásért
-
_adaml21_
őstag
válasz
DeFranco #3463 üzenetére
"[...] but the most important is the addition of force feedback into the trigger buttons – rather than just the grip.
The new ‘impulse triggers’ were used to simulate everything from a heartbeat, to a car engine starting, helicopter blades spinning, a Skyrim style fireball in your hand, a spinning car wheel, and a sci-fi laser gun. [...]"
-
nubreed
veterán
válasz
DeFranco #3433 üzenetére
Mikor azt mondod, hogy ravasz, akkor ezekre gondolsz, ugye?
Egyébként van az Assetto Corsában default Xbox360 controllser beállítás, már mint profil, úgy ahogy mondod. Csak én átszabtam, de lehet, hogy igazad van és azt kéne használnom mert ott pont úgy volt, hogy a gáz az pont a jobb ravaszra van kioasztva. Csak nekem az a bajom, hogy szerintem a ravaszon nem adagolható olyan finoman a gázadás mint az analóg karoknál. De gondolom ez csak megszokás kérdése.
-
válasz
DeFranco #3201 üzenetére
Ferdének nem ferde a joy, csak nem áll be teljesen nullára, mindig van némi kitérése.
XBox-on gondolom azért nem tudnak róla, mert ott nem lehet ellenőrizni a pontosságát. Ennyi. Amiről nem tudunk az nem fáj.
A játékok/driver pedig egy szintig kontrollálja ezt a pontatlanságot az biztos. De az előző darabnál a DA:I már érzékelte. Itt szerencsére nem. -
válasz
DeFranco #3197 üzenetére
Nem látható. A kalibrációnál-tesztelésnél látod a számokat. Van hogy 5%-os eltérés van a nullától.
Előzőt azért vittem vissza végül, mert a DA:I-ben taktikai nézetben mászott el a célkereszt lassan. Úgy tűnik ez a játék érzékenyebb, mint az átlag.
Az új annyiban jobb, hogy már nem mászik el itt sem a célkereszt, de durván össze-visza pozíviókba áll vissza a joy és szinte biztos vagyok benne, hogy nagoyn nagy százaléka az MS kontrollereknek ilyen. Más általam használt márkáknál ez nem volt. -
Polllen
nagyúr
válasz
DeFranco #3197 üzenetére
Nálam a vezetékes xbox kontroller a kalibrációnál szépen remegett a középpont körül és kicsit balra húzott.
Néhány játékban észrevehető, de nem zavaró volt. Rajtnál remegő kormány, vagy nagyon enyhe balra mozgás, ha nem nyúltál hozzá. Uh nem egyedi, de a tudaton kívül gyakorlati problémám nem volt vele.
-
válasz
DeFranco #3161 üzenetére
Szerintem Te is úgy írtad ezt le, hogy semmit sem tudsz a dologról.
Nincs guglizás, nincs kukázás, driver gányolás, hackelés stb.
Egy darab telepítő van és a driver telepítés. Ennyi.
Ezért cserébe: Bármilyen játékkal megy nem csak XInputossal, szabadon konfigurálható minden gomb, makrók is rendelhetők hozzájuk. Állíthatóak az érzékenységek, holtjátékok. 8 bites vezérlés helyett 16 bites van. Minden analóg vezérlő külön tengelyen van. Igen a hátsók is. Csak a fontosabbakat említettem...
És teljes értékű XBox kontrollernek felismeri minden játék.Egyébként sem értem, hogy ha a telepísnél elmegy vele 1,5-2 óra, de soha semmihez nem kell nyúlni az miért is baj fenti előnyök ismeretében? Alapból sem az, de így?
(Régen valóban sok herce-hurca volt a különböző gamepadekkel.)
-
L4mie
veterán
válasz
DeFranco #3142 üzenetére
Nekünk nagyon bejött a vezeték nélküli élet
Előtte speedlink Analog pro volt, az se rossz bár sokszor beragadt a rezgés DS alatt ami zavaró volt.most 1 reciverrel + 2 wireless konrollerrel játsznunk TV előtt kb 4m-re a géptől.
1 reciver + 1 kontroller volt 11.5k
a másik kontroller meg 8.5k
Az egy dolog, hogy tapintásra sokkal jobb érzés az X-box kontroller mint a speedlink, de eddig semmilyen problémát nem tapasztaltunk ahol a logitech wireless bill-egér már néha néha elveszti a jelet ott ezeknek semmi gondjuk.Én szintén azok mellett vagyok akik azt mondják hogy X-Box kontrollert érdemes PC hez venni, és ezt saját tapasztalat alapján mondom.
-
suhi84
tag
válasz
DeFranco #3137 üzenetére
Hű! Szép leírás köszi!
A plusz egy év gari nem mozgat ilyen árkülönbséggel, ez nem is kérdés, azokat csak a kétféle típus miatt linkeltem.
Az ár a logi és az xbox tekintetében 9500 vs 8500 (mire ideér szállítással).
Egyébként tegnap este bementem a madaras tacskóba ki volt téve a demo xbox. Nézegettem a kart, nyomogattam és vicces, de a baloldalin kapásból nem állt vissza az egyik joy, a jobboldalin mindkettő tökéletesen működött.
Lehet azt a plusz ezrest megérné a logi, ha azzal nincs ilyen gebasz.
Nem egyszerű. -
wolf033
senior tag
-
suhi84
tag
válasz
DeFranco #3130 üzenetére
Na ez a másik. Ahol ajánlották az ára miatt mint pl a konzolokszervize.hu, illetve a konzolvilag.hu, csak 1 év gari van feltüntetve. Az Aquan meg 2év, de ahogy linkeltem az drágább. Attól már a Logi olcsóbb. Mindig túlságosan rácsavarodok a vásárlásokra.
Egyébként tud többet az Xbox a Logitól? Vagy miért ajánlottabb? -
vhw
addikt
válasz
DeFranco #2880 üzenetére
Újabb játékot nem nagyon fogok játszani gamepaden.
Csak pár indie platform játék kedvéért (meg esetleg előtúrok valami nes emulatort is) szereznék be valami olcsóbb cuccot valahogy kívánják az ilyen játékok, billentyűzettel szerencsétlenkedés - meg nem adja azt a nosztalgikus érzést.
Ha az ilyen genius jellegű kacat is tudja hozni a minimumot, akkor nem adnám ki több játék árát egy minőségi gamepadért. (annyit úgyse lenne használva)
-
molll
csendes tag
válasz
DeFranco #2768 üzenetére
Ugye te is látod középen azt a Mode gombot? Szerinted az mire való? [link]
Én egy ilyet vettem és a Windows alapból Xbox 360 vezérlőként ismeri fel. Az alatta lévő LED zölden világít. Ha 3 másodpercnél hosszabban nyomom a Mode gombot, átvált directinput módba és pirosan világít. Tudja a régi és az új szabványt is![link] -
perge666
veterán
válasz
DeFranco #2695 üzenetére
Hiába próbálkozok a leírás alapján,nekem a lista alján nincs xbox kiegészítők meg semmi hasonló.
Basszus nem az xbox vezetékes vezérlőnél kellett keresni hanem a microsofton belül!!!kb magyarul ilyesmi lehet
eszközkezelő, kiválasztjátok a felkiáltójeles F710 bejegyzést, részletek, meghajtó fül, meghajtó frissítése, számítógép böngészése a két lehetőség közül, alsó gomb (én választom ki egy listáról), lista alján xbox kiegészítők, következő, xbox vezetékes vezérlő, következő, telepítés. ha rákérdez, akkor igen, akarod. -
Astrasattila
tag
válasz
DeFranco #2683 üzenetére
Sajnos a kormányom kikopott az évek során, hiába a karbantartás, az idő dolgozik. Ez a kontroller időszakos megoldás lesz (remélem), de mindenképpen minőséget akarok venni. Csak vezetékest veszek!
Abban bízok, hogy nincs késés-fagyás, ahogy (szerintem) a vezetékmentesnél előfordulhat. Nameg, olvastam itt véleményeket korábbról, hogy olyan 20 óránként tölteni kellene. A vezetékessel nincs ilyen gond.
A kényelmi funkció a vezetékes ellen szól, de nekem nem hátrány.
-
-
-
válasz
DeFranco #2612 üzenetére
mostmár kipróbáltam én is win8.1-en (virtualbox-ban), nekem is felrakta az f710 driver-t és felkiáltó jeles lett. nem volt 2 perc mire megjavítottam. játék nincsen fenn, de steam big picture módban jól működött (leszámtva, hogy az egész big picture szaggatott mint a fene a VBox miatt)
win8.1-es fix, legalábbis próbáljátok meg, ha nem megy:
x-input módban legyen
angol win8.1-en
device manager, kiválasztjátok a felkiáltójeles F710 bejegyzést, jobb gomb properties, driver, update driver..., browse my computer for..., let me pick from a list, lista alján xbox peripherials, next, xbox 360 controller, next install és jó lesz. valahol menetközben rá fog kérdezni, hogy biztosan akarod-e, mert nem biztos, hogy kompatibilis. biztosan akarod.kb magyarul ilyesmi lehet
eszközkezelő, kiválasztjátok a felkiáltójeles F710 bejegyzést, részletek, meghajtó fül, meghajtó frissítése, számítógép böngészése a két lehetőség közül, alsó gomb (én választom ki egy listáról), lista alján xbox kiegészítők, következő, xbox vezetékes vezérlő, következő, telepítés. ha rákérdez, akkor igen, akarod. -
válasz
DeFranco #2564 üzenetére
áhh, pont ma voltak kinn fateromék és kértem, hogy nézzék meg, hogy az ára maradt-e 8ezer, meg hogy számolják meg, hogy hány darab van még. a jó hír, mindenki jól tud számolni, pont ugyanezeket a számokat hozták vissza.
btw. nem tudom mióta állnak ott, de az enyém csomagolásán azért volt rendesen por. (múlt héten vettem ugyanitt). tehát arra számítok, hogy az elem már nem lesz csúcson. (bár egyből tölthetőre cseréltem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest