Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Xbox-al lesz a legkevesebb gondod, plug and play és gyakorlatilag minden pc játék támogatni fogja. A másik kettőnél előfordulhat, hogy egyes játékoknál konfigurálni kell majd. Viszont az xbox kontrollereknek is kell vevő, ha vezeték nélkül akarod használni, ha vezetékesen, akkor meg a merüléssel nem lesz bajod. Nekem van wireless xbox 360 és one gamepadom is, egy hetet viszonylag sűrű használattal is kibírnak. Én xbox one controller javasolnék!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Egyben jobban jársz, lehet még lesz akciós is most Karácsonyra.
A One joy sokkal finomabb, reszponzívabb, pl fps-ben a célzás sokkal könnyebb, autózásnál a ravaszok is jobban szabályozhatók, kényelmesebb is. Viszont a 360 masszívabb, ha dobálni fogod, akkor az jobb választás!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Atla
senior tag
Nem akarok bele szólni. Nekem is van mindkettő. 360-ból 2is. Kényelmesebb jobb, precízebb a One S így én is ezt ajánlnám, viszont ha több kontrollert tervezel akkor jobb a sima 360,vagy a sima One kontroller, mivel bluetoothos One S-nél írja, h nem ajánlott több gamepad egyszerre használata bluetoothon keresztül.
-
morfondőr
őstag
Gondolom nincs szükséged még egy adapterre! A for Windows annyit jelent, hogy benne van a reciever. Elvileg egy 8 db kontrollert kezel, az lesz az elsődleges, amit először bekapcsolsz. Maga a kontroller semmiben nem különbözik a konzolhoz csomagolttal, ha van ismerősöd, akinek van xbox-a, kipróbálhatod, hogy működik együtt a kettő!
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Én úgy tudom, hogy a második csak egy v2, amit karcsúsítottak, mivel az elsőre mindenki azt mondta, hogy ormótlan. Tudásban szerintem nincs különbség. Most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni, de a dobozán nem írja, hogy hány kontrollert kezel? Furcsa lenne, ha kettővel nem boldogulna, mert az xbox 360 vevője is 4 joy-t tud egyszerre. Azt olvastam még, hogy ha csatlakoztatsz a kontrollerhez kiegészítőt (headset vagy chatpad pl.), akkor már nem tudja a 8-at csak 4-et talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest