- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Köszönöm a válaszokat, mielőtt ide írtam, próbáltam külföldi fórumokon rákereseni, guglizni, nem találtam infót, ami fura is volt, mert nem iszem, hogy én vagyok az első ilyen
Az első, amit linkeltem, valóban lehet, hogy töltőkábel, a másodikra gyanakszom, hogy jó lehet, mert alapból play and charge a neve, a működési elve tehát az, hogy ha nincs nafta a kontrollerben, akkor vezetékesen is hazsnáld.
Ami baj lehet, hogy nekem nem aksis verzió van ugye, hanem AA elemes, lehet azt nem ismerné fel. De pl itt van ez, ami még talán esélyesebb is, mint az előzőek. [link]
Mindesetre teszek vele szeritem egy próbát, ha aktuális lesz. -
szami777
addikt
Sziasztok, nem tudom mennyire él ez a topik, azért megpróbálom.
Van itthon 2db vezeték nelküli xbox360 kontroller és 1 db pc reciever.
Szó van róla hogy az egyik konteollert kölcsön adjam.
Muszáj hozzá 5-8 ezerért pc recievert venni?
Láttam neten potom pénzért usb-s töltőlábelt, ezzel nem lehetne kvázi vezetékessé tenni és így használni pc-n?
Pl ez vagy ezKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest