- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok. XBOX One S Conmtroller-ben alkalmazható tölthető AA elem? Előre is köszönöm.
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Van egy Xbox one controllerem, amit PC-hez használok. Mostanában azt vettem észre, hogy ha autós játékokkal játszok, akkor ha jobbra térek, néha nem akar teljesen befordulni az autó, olyan mintha csak olyan 50-70 százalékban toltam volna jobbra a kart. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy kezd tönkremenni a kar? Előre is köszönöm a segítséget.
-
BK87
senior tag
válasz
regener #3367 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy az X360 és az F710 közül fogok választani, de közben bekerült a képbe az XBOX ONE Controller+cable for windows, ami kb ugyanannyi lenne, mint a wirelesses 360-as kontroller. Ha jól tudom, akkor ez szintén működik kábel nélkül, de még nincs hozzá vevőegység, ami a későbbiekben még valószínű, hogy lesz. Mennyire kompatibilis ez a mai játékokkal?
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Windows 8.1 mellé szeretnék venni egy kontrollert, ezt a Speedlink torid-ot néztem eddig: [link] Kompatibilis ez a 8.1-es Windows-al, vagy nézzek más alternatíva után, például drágábban Xbox 360 controller for windows, vagy logitech F710-et? Előre is köszönöm a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kérni erről a SPEED LINK TORID GAMEPAD - WIRELESS - FOR PC/PS3 [link] controllerről. Egy microsoft 360 wireless common controllerhez viszonyítva milyen? 23 euró (szlovákiából vagyok) lenne, ezzel szemben a microsoft 38 euró. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest