- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #4800 üzenetére
Így van a DSWindows-ról van szó.
Van itthon Xbox360 is, meg PS4 Pro. Igazából a gombokon lévő szimbólumok jelentik az egyetlen különbséget, az elhelyezkedésük megegyezik. Az analógok pozícionálása más, de az nagyjából 15 másodperc megszokást igényel. Nekem legalábbis.
-
Metacska
aktív tag
válasz
morfondőr #4797 üzenetére
Sziasztok,
Végül rájöttem egy nyilvánvaló tényre, aminek ha nyilván tudatában vagytok, akkor azt javasoljátok. Szóval van itthon PS4 Pro és hozzá ugyebár DS kontroller.
Egy lelkes fejlesztő készített egy windows emulatort, amivel XBOX controller-nek ismeri fel USB-n vagy bluetoothon használva. Így tökéletesen működik. Nem kellett pénzt kiadni.
-
Metacska
aktív tag
Köszönöm a tippeket.
Ettől tartottam, hogy ehhez kell ragaszkodni, mert minden más csak olcsó alternatíva
.
Milyen típusú adapter kell a vezetéknélküli használathoz? Van esetleg hazai vagy ebay/aliexpress ahonnan beszerezhető? -
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék PC-hez gamepadot vásárolni. Tudom, hogy minőség szempontjából a best buy az Xbox One controller adapterrel együtt.
Ugyanakkor nem használnám rendszeresen, ezért fölöslegesnek tartok 18k kiadni érte.Mit vagy miket ajánlanátok az alacsonyabb árszegmensben (mondjuk 10k-ig)? Lehet wireless, de akár kábeles is. A legfontosabb a kompatibilitás.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest