- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
válasz
Tsunami73 #6954 üzenetére
Köszönöm szépen.
Karbantartással és ápolással kapcsolatban van valamilyen extra dolog, amit érdemes megejteni és nincsen leírva a kézikönyvben?
Néztem videókat ezzel kapcsolatban és ott a kerekek zsírzását szokták emlegetni, hogy érdemes átkenni legalább szezononként egyszer.
Ezen kívül nem tudom, hogy mennyire van ezeknek értelme, de két dolgot emelnék ki, amin elgondolkodtam:
1) Szoktam látni, hogy korróziógátló spray-vel és egy ronggyal szépen leápolják a kasznit. Ezt érdemes megejteni nekem is, ha elejét akarom venni a korróziónak hosszú távon? Milyen gyakran érdemes átkenni?
2) Fűnyírás előtt valamilyen spray-vel be szokták fújni az alját és ennek hatására nem tapad fel annyira a fű. Ez pontosan milyen spray szokott lenni? Olvastam, hogy valaki WD40-et ír ilyen célra, de szerintem az nem tapadásgátló és konkrétan erre a célra való spray-t így hirtelen nem is találok vagy csak rossz néven keresem.
Másik kérdésem a nyírás utáni tisztítással kapcsolatos lenne. A késház közepét, ahol a motor alja és az önjáró szíja van, ill. magát a kerekeknél lévő tengelyes részt lehet vízzel veretni? A régi 30 éves fűnyíróm kb. egy lemezdarab volt, ez viszont egy kicsit komplikáltabb mechanikailag, ahogyan nézem, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jót teszek-e vele, ha mindenhol veretem rá a vízet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden, ami hőszivattyú
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest