- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
soldi3r #6784 üzenetére
Hát jóval erősebb...1vs1,8 LE... A c26-2-es fejet használtam az 55-höz is 2,4-es szállal. A nagyobb, vagyis inkább a tömöttebb gazban elég kínlódás volt vele. A 120-as szintén ezzel a fejjel kapható, de vettem is ki belőle a gyári damilt és 2,7-est tettem bele. Nyél gázon nincs apelláta, viszi mint a ***rt
de nem kell, elég alacsonyabb fordulat is. Én nagyon meg vagyok elégedve. A fogyasztás is jó. Ahol eddig tankolnom kellett, az megvan egy tankból. Nagyobb a térfogat szerintem, de ugyebár nem kell annyit nyektetni a gépet, haladósabb a munka... Nekem ez az ugrás bőven elég. Sem árban, sem súlyban nem szeretem volna nagyobbat. Egy háromágú kés van még a csomagban, meg ez a fajta hám jár hozzá
Szerk: ja persze, hogy nem kell tankolni. Most nézem majdnem 2x akkora a tartály
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden, ami hőszivattyú
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest