Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Megrendeltem egy másik boltból tegnapelőtt, és ma megjött. (annyi, hogy 105 helyett innen 110K volt) Én még csak 2 percet használtam, így nem tudok beszámolni sok mindenről.
Neked belement az 5dl olaj? Nekem 2dl maradt a 6-ból, így van a recénél. Most felverte a 2 perc alatt, így nem tudok újra ránézni.
Elvileg a bolt kicsomagolta, ellenőrizte a gépet, és lehet, hogy be is indították, majd kiszívták belőle az olajat, és maradt benneÉn vettem hozzá mulcs készletet is, majd beszámolok róla, hogy úgy milyen.
Egy fél rántásra indult elsőre. Ezért is gyanús, hogy lehet, hogy már járatták egy pár percet, gondolom üres karburátorral nem indult volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Automata kávégépek
- Filmvilág
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Napelem
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest