- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csul1
tag
Tisztában vagyok vele, hogy telefontól nem lehet tökéletes hangzást elvárni. Nem erre gyúrnak a gyártók. Régebben én is egy Sony Nwz-X1050-esel füleltem de sajnos már elhasználódott, na meg egyszerűbb 1 eszközt hordozni is. Úgy hallottam a HTC one-nak elég rossz a mély hangzása. Egyik esélyes de ha tényleg igaz akkor nem rá esik a választásom.
-
csul1
tag
-
csul1
tag
-
csul1
tag
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik, de ez a legaktívabb hangminőségről szóló forum gondoltam itt tud nekem 1-2 ember segíteni. Azt szeretném kérni, hogy írjátok meg nekem nektek milyen telefonról volt szerencsétek zenét hallgatni és mennyire tetszett az amit hallottatok. Tudom, hogy egy jó füles sokat segít a minőségen. Most iphone4-em van egy sennheiser cx880 társaságában. De szegényke elég lassú (már mint a telefon) lassan szeretnék egy újra beruházni. Elsősorban HTC,Black berry, Iphone 5, Sony hangzás világ érdekelne. A válaszokat előre is köszönöm.
-
csul1
tag
Sziasztok!
Nem olcsó ez 1 kicsit szerintetek? http://www.ipon.hu/webshop/product/sennheiser_cx_880/193457
Szeretnék venni 1 fülest max 20 ezerig. Szeretem a sötétebb hangzású fülbedugós fülhallgatókat és ilyet is keresek. Remélem tudtok ajánlani 1-2-t.Előre is köszi.
-
csul1
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik meg kell válnom a se ie8-tól pénzügyi nehézségek miatt... Ha vkit érdekel az nyugodtan írjon rám. ( még 1 hónapos sincs)
-
csul1
tag
-
csul1
tag
-
csul1
tag
-
csul1
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban kérdeztem, hogy honnan tudok eredeti sennheiser ie8-at szerezni az aquától rendeltem 1-et és ma a kezembe vehettem
. Nem tudom, hogy a forumon mennyire érdeklődnek ez után a füles után de én leírom az első benyomásom. Van hozzá rengeteg gumiharang ezért eltartott 1 darabig mire belőttem az ideálisat. Aki szereti az erős basszust annak tökéletes választás, hozzá kell tenni, hogy ez nem megy a többi hangtartomány rovására. A basszus állításánál van különbség bőven a maximum és a minimum között, persze ha valakinek ez is kevés akkor eq-val állít még rajta. Elektronikus és rock zenével is teszteltem, mind a kettőben megállta a helyét.Szép és dinamikus hangja van. Szerintem méltó párja lesz a Sony X1050emnek ami kitudja hozni belőle a maximumot. -
csul1
tag
köszi a választ, aquat én is néztem nekem sem jött be a honlapjuk, de akkor ezek szerint bennük is meg lehet bízni.
-
csul1
tag
sziasztok!
Hol tudok 100%-ig biztosan eredeti sennheiser ie8-at venni?
-
csul1
tag
Sziasztok!
20-30 ezer környékén milyen jó fülesket tudtok ajánlani?
-
csul1
tag
-
csul1
tag
sziasztok!
Szerintetek érdemes megvenni majd a HTC Sensation XE telót ez eddig nem ide tartozik, de azért kérdezem mert lesz hozzá elvileg optimalizálva 1 nagyon sztárolt füles a Beats by Dr Dre-től. Már ideje lenne cserélnem a mobilom is és van 1 Sony nwz-x1050-es mp4-em azon hallgatom a musicot + Xears XR120PRO II, ezeket váltanám 1 készülékre. A legfőbb kérdés az, hogy hozná-e az mp4 szintjét az a fajta HTC vagy 1 simpla HTC Sensation és mellé vmi jobb féle füles? Remélem tudtok segíteni
. Előre is köszi a válaszokat. -
csul1
tag
Nem vagyok ugye én sem szakértő
. Ezért én is viszonyítok az eddigi füleseimhez, de szerintem abban egyetért mindenki aki meghallgatta már az XR-t, hogy az árához képest igen szépen szól. Főleg hogyha azt veszem alapul, hogy az eredeti sony NC020 olyan 20-25 ezer körül van ha jól tudom és simán lehet a versenytársa az XR. -
csul1
tag
Tisztán lehet hallani minden magas hangot az XR-nél és nem zavaróan élesek a nagyon magas hangok. A Sony EX71-re tértem vissza miután a Sony NC020 megadta magát és annál már idegesítően sok volt a magas. Szerintem 1 nagyon kiegyensúlyozott hangzása van az XR-nek. Hangszeres zenére tökéletes. Nekem jobban bejön az ha a mély kicsit intenzívebb de ezt a sony x0150 simán korrigálja némi eq beállítással és a clear bass-al.
-
csul1
tag
-
csul1
tag
Megjött az XR120PRO II
. Első hallásra kicsit megijedtem nem lesz elég mély benne.
1 gumicsere és azt kell, hogy mondjam nagyon kiegyensúlyozott a hangzása. Ez előtt a sony x1050 fülesét használtam az olyan volt, hogy kicsit elnyomta a mély a közép és magas hangokat. Az XR120PRO II-val nagyon szépen hallani minden hangtartományt. Kipróbáltam többféle zenei stílussal és a rockosabb dallamok nagyon jól szólnak, de az elektronikus zenében is szinte tökéletes (nekem 1 kicsit itt hiányzik a plusz basszus, lehet az előző füles miatt). Első hallásra ennyi. -
csul1
tag
bocsi Xears XR120PRO II akartam írni

-
csul1
tag
Sziasztok!
Most halt be az X1050-esem fülese és olvasgattam erről a xears márkáról sok-sok jót. Hogyan juthatnék hozzá Mo.-n a Xears XT120Pro II-höz? Aki esetleg már rendelt a német oldalról adhatna 1 tájékoztatást a menetről.
Előre is köszi. -
csul1
tag
Sziasztok!
7 ezertől 12-ig keresek "fülbedugós" fülhallgatót AKG-ről nem hallottam túl sok jót. Sony fülesem volt már 1-2 (pl.: MDR-EX71 ) egészen meg is voltam velük elégedve. Senheisser-ből pedig elég sok a hamisítvány... Remélem tudtok 1-2 jó tippet adni. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ezért én is viszonyítok az eddigi füleseimhez, de szerintem abban egyetért mindenki aki meghallgatta már az XR-t, hogy az árához képest igen szépen szól. Főleg hogyha azt veszem alapul, hogy az eredeti sony NC020 olyan 20-25 ezer körül van ha jól tudom és simán lehet a versenytársa az XR.
Előre is köszi.
kemcso