Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
-
törölt tag
válasz gamegod #46182 üzenetére
Inkább a csend? A Pistonról írt múltkor valaki, hogy nem valami jó, a TDK-ról meg még volt valami teszt is a Mobilarénán, ahol a hozzászólások közt eléggé lehúzták. Az ajánlottak közül nem szimpi valamelyik? Sm ES18, Vsonic VSD1, Sm E10...?
HUNNIA1920: Szerintem jóval fejlettebb a 06-nál, bár érdemes jobb forrást alá tenni, nem feltétlenül fog egy mobilról jobban szólni (vagy annyival jobban szólni). Mondjuk az utóbbi időben megjelent itt pár ember, akiknek nem jött be a hanga, így mindenképp érdemes előtte belehallgatni, de szerencsére elég sok embernek van a fórumon, így ez valószínűleg nem lesz akkora kihívás.
-
-
sting2
addikt
válasz gamegod #46557 üzenetére
Semmi baja az EX50 hangjának, csodát vártál ennyiért?....
Pár napig én is ízlelgetem aztán veszek mellé egy ES18-at, addigra megszokom a Sony hangzását.
Szerintem csak így derülnek ki a különbségek.
Pár naposan tovább lehet adni bármelyiket 1500ft bukóval...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
xmaas
őstag
válasz gamegod #67021 üzenetére
Fantasztikus "talalmany" majd teszteld le azt is hogy mennyire lehetseges tolteni a telefont ha ep merulobe van de kozbe hallgatni szeretned tovabb a zenedet vagy videodat nezni ..
Meg aztan az igazi teszt akkor lesz ha szarra lesz hasznalva az a usb port par honap vagy 1-2 ev utan mennyire fog lerohadni vagy sem .
Vagy mennyire kiralysag ilyen hulye csatlakozoval raccupantani masik mobilra vagy neadj isten barmilyen masik audio eszkozre.
Szoval ja van par dolog ami szerintem elfogadhatatlan csak azert mert egyik masik gyartonak kedve szotyan szembe menni egy egesz iprral csak azert hogy raeroltesse a hulyeseget a vasarlokra habar elonye az nincs de hatrany boven
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz gamegod #70921 üzenetére
AKG K3003, ami biztos ajánlott a termékei közül a dolgozói kedvezménnyel. De volt másról is szó, ha jól rémlik, nem emlékszem a típusra, de ha visszakeresel biztos megtlaálod. Fejesek közül van pár jó vétel egyébként, ha esetleg abban is gondolkodsz.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PayPal
- Politika
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest