Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz sting2 #58517 üzenetére
Aprón árul vki...láttam a házimozi-egyéb rovatban...
Ytjrty: ezüst hangja kemény, fémes sok esetben...igen drága ezüstök már finomabbak, de azokra is jellemző a magas tartomány enyhe emelése...complyval nem tudod ellensúlyozni?
Nekem egy Effect ezüst kábelem van, azt szivaccsal gyönyörűen ellensúlyozom, szilikonnal az is szúrós kissé...[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz sting2 #58522 üzenetére
nem tudom, hogy külföldi rendelés játszik-e, de hacsak nem basshead füles kell, akkor én p3-at ajánlanám. Azzal ár/értékben nem lőssz mellé szerintem (az akciós magyar bolti ára duplája a jelenlegi kintinek )
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
kemcso
Ármester
válasz sting2 #58529 üzenetére
Feléért megkapod külföldről.. banggod pl
-
Luissimo
veterán
-
addikt
válasz sting2 #58639 üzenetére
árban mit céloztál meg ehhez a karakterhez? mert itt a srácok pillanatok alatt ajánlanak neked egy Westone W40-et (vagy valamit az árkategóriájában)
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz sting2 #58639 üzenetére
What?
A P3 leírása az kb. stimmel amúgy annak mindennel ilyen hangja, vagy bejön vagy nem.A 625-ben egy MSM8930-van, ami mellett/ben Qualcomm Hexagon QDSP6V4(DSP) + WCD9310(DAC) van hangkeltésre. Kb. ez a lelegeltebb hangkeltő páros a Qualcommos készülékekben. Újabbakban lehet WCD9320/30.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz sting2 #58678 üzenetére
Fejhallgatópláza-Fülhallgató-Szűrés 5000Ft alatti termék.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Tulku
veterán
válasz sting2 #58678 üzenetére
Az hogy jön ki hogy fényes-csillogós (eddig rendben) és selymes?
A fényes-csillogós az olyan ezüst kábel szerű kissé túlvezérelt valami....ellenben a selymes az ezeknek pont az ellentéte...Pont kábel upgrade kálváriám közepette tapasztaltam, hogy az ezüst kábelt szivaccsal tompítva pont kiegyenlített karaktert kapok, amennyiben a szivacs selymessége elnyomja kissé az ezüst ércességét.
Erre réznél nincs szükség, ellenben ott van a selymes faktor, ami nem mindenkinek jön be egyformán...nekem speciel igen, de át kell szoknom...F4lcon: Nem hiszem hogy kielégítene a w30 téged...na nem a hangja miatt...bár minden fülesbe (na jó nem mindegyikbe) bele lehet kötni...
Egészen egyszerűen te vadász vagy és másképp mint én...
Lősz mindenre ami mozog, és a hadi zsákmányból mazsolázgatsz...
Én ellenben csak arra lövök amit régen célba vettem...Ebből a szempontból nálad a keresés nem merül ki az egyszerű birtoklásban, hanem folytatólagos hatások kell hogy érjenek...márpedig egyetlen füles erre nem képes, ha minden klappol akkor is 2-3 hét alatt hozzászoksz, vágysz az újra...
Én lőttem használtan ebayről 200 euróért w4r-t...én azzal voltam el hónapokat...te berendelsz ólomkatonákat és kirakod a Waterloo-i ütközetet...mindnyájan másképp játszunk...
Nálam most - egyelőre - befejeződött...de ki tudja, mit hoz a holnap?
Újabb tipp...próbálj mmcx-es cserélhető kábeleseket berendelni, aztán 1-2 upgrade kábelt...nagyon jó játék a hangkép változást kábelesen (hozzá szinergiában illő illesztékkel) tesztelni...érdekes eredmények jöhetnek ki...
Az illesztés pedig gyakran többet nyom a latban mint a dollárok...ezt be kellett látnom, ha kiválasztasz egy játékost, fontos a hangképhez mérten belőni a füleseket, mert megdöbbentően másképp szólhat más környezetben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest