Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz hibavissza #9739 üzenetére

Az EX300 olcsóbb, mint a CX400II, közvetlen összehasonlításban erről volt szó. Az 500 csak nálunk ennyire drága, az angol amazonról jóval olcsóbb, de itthon sem 25, csak 21. Amúgy nyugodtan hozzávehetünk egy 21 ezres CX-et, mernék fogadni a Sony-ra. 15 éve nem használhatóak a Sony termékek? Ez is muhaha :D Ha vigyázol rá, nem törik, ennyire egyszerű.

arról nem is beszélve, hogy a gagyi alaplapi vagy ájfon hanghoz (128!!! Mb/s me netrő gyütt) minek is egy sure?

Ezt most nem értem. In-eart nem szgépre kötve hallgatnak többnyire, ha igen, és monitor céllal, nem az alaplapi csatlakozóra fogják kötni. iphone megint nem a hangminőségről híres, de vannak lejátszók, amik igen. 128Mbit/s az már kiváló tömörítés lenne ha létezne, több, mint a DVD-Audio vagy bármi, tehát csak analóg forrásról, pl. Vinylről hozható össze, de sajnos nincs ilyen kodek, ami elbírná :D Ha 128kbit-re gondoltál, az ma már leginkább csak papíron létezik, letölteni is mindenhol VBR-t (jellemzően V2) lehet, ami azért másfélszer annyi. De látom szakértő vagy a témában, inkább nem is vitatkozom veled :D

#9744:

Erre én is mondok valamit:
    Etymotic ER4-nél meg a Ultimate Ears Triple Fi 10 vi a jobb és hozzá képest egy gagyi az ER4.
    Igencsak elkanyarodtunk attól, hogy vajon miért is jobb a Sony a 15eFt alatti fülhallgatók piacán.

Összevisszaságot vélek felfedezni amiket írsz. Nehezen kötődnek egymáshoz a hozzáoszlásaid.

Gyakran vásárolsz e-Bayről azért írod az ott tapasztaltakat?

Elmondtam neked miért jobb a Sony a 15 ezres kategóriában, csak nem figyeltél. De akkor még egyszer: nem egy 7-8 millis átmérőjű hangszórót használnak, ami közvetlenül van ráirányítva a hallójáratodra, hanem egy 13,5mm-est, ami dinamikában csúnyán elveri a kisebbet, ráadásul a kialakításnak köszönhetően jóval nagyobb lesz a tér érzet is. Ez a titka az összes hasonló Sony fülesnek, jóval nagyobb hangszórót szűkít le in-ear méretre.

Nem, ritkán vásárolok, mert én okos ember vagyok, aki nem a saját hibáiból, hanem máséiból tanul. Sokat olvasok, így kiszűröm a hibaforrásokat. Pl. a linkelt head-fi fórumon valaki szentül meg volt győződve, hogy az olcsó ebayes EX300-a eredeti. Aztán be kellett látnia, hogy mégsem. Sokan eljutnak idáig, de sokan leragadnak ott, hogy megkapják a terméket, ránézésre oké, és megy a pozitív értékelés.

Új hozzászólás Aktív témák