- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Szevam #94130 üzenetére
Mindenkinek más az ízlése és rengeteg füles van, így nehéz bármit is ajánlani.
Én nem titkolva FiiO párti vagyok
Közelítsük meg úgy, hogy egyáltalán mi kapható?
Itt egy szűrt keresés mikrofonos fülhallgatókra 10-40k között.
A listát végigpörgetve mit is vennék...SoundMagic E10/E11 szépen szól, de 10k-t ér kb, nem 20+k-t.
Van 25k-ért SoundMagic E80, Talán ez a legjobb vétel most a listából?. A kábelük gabalyodós, de masszív!
Shure 215 is jó, mondjuk 15k-ért, de nem 36k-tól
1more triple és quad is van 40k alatt, sokan dícsérik a hangját, de nem tudom ár/érték arányban jók-e.KZ ZS10 Pro X 17k-tól? Pár napja kerestem összehasonlítást Kiwi ears cadenza-ról és pont ezzel hasonlította össze valaki és azt mondta sokkal jobb. Oké, ha most kéne vennem, ezt próbálnám ki, nem a SoundMagic E80-at.
....és kb. ennyi, a többit biztos nem venném meg, még próbából se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest