- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok. Az AudioBudget.com-os listát átnézve vettem egy Remax RM-610D -t.
Olyannal már találkoztam, hogy egy füllhalgató állandóan zúg (Nem vagyok szakértő, de feltételezem ilyenkor a kábellel vagy a hangszóróval lehet baj). Ez viszont teljesen csendben van, amikor nem játszok le rajta semmit. Amint viszont elindítok rajta egy zenét, rögtön megkezdődik az annyira nem is halk statikus zúgás?
Mitől lehet ez a probléma?Nem a zenékkel/videókkal van baj amikkel kipróbáltam ,mert azokat leteszteltem mással is.
Ezt leszámítva jó fülhallgató lenne amúgy, de még a Piston 3 sem zúgott ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged