- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
gianni85 #65461 üzenetére
Hidd el tisztában vagyok vele , de ahogy Te is, úgy én is nem bírom a karosszékhez ,, kötözést egy kábellel.. ( majd nyugdíj környékén..veszek is..de ez a HD650 bizony ki van találva..úgy 14 éve.. és nem bántam meg )
Alapvetően a FiiO F9pro+Earstudio (LDAC/balanced +10 m mozgáskörzetben)) HD660s+Q5 balanced , több mint elég , a Q5+HD650 balanced pedig , nekem még így is gyönyörű hang , FLAC/ 24/MQA/DsD esetén is.
A modularitása tetszik a FiiO-nak , (mindezt nem A&K horror áron)
A K5 a 16 ohm 1,7 W-ot termel (300 ohm 150mW vs Q5 balanced 70 mW), dokkolható a Q5-el (az AKM DAC kódol, külső táp stb), egy próbát megér . (ebay 30 körüli ár )(Amúgy is már az összes FiiO M széria (pl M9)már USB-C vel lesznek és a balanced trend útjára indul .)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- ASUS RT-AX92U Háromsávos AX6100 Wi-Fi 6 (802.11ax) router
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest