- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsánatot kérek előre a balga kérdésemért (a fülhallgatós topikban egy kicsit kigúnyolt a kolléga miatta), de még életemben nem láttam Fiio E17-et és csak azt szeretném tudni, hogy ha úgy tervezném használni, hogy hordozható mp3 lejátszóval is és számítógéppel is, akkor ha a számítógépre kötöm usb-n keresztül, akkor olyankor töltődik-e a Fiio. Azért kérdezem, mert azokon a képeken, esetleg műszaki leírásokon amiket eddig találtam a neten, nem találtam róla olyan képet, ahol bármiféle tápegység bemenete látszódna, így arra gondoltam hogy usb-n keresztül lehet tölteni.
Még egyszer bocs ha ordas hülyeséget kérdezek, de csak a neten olvasottak, látottak alapján van képem róla.
Szerk.: elnézést, közben kaptam mástól választ a másik topikban és így most már tudom hogy jól gondoltam tényleg tölti is. Úgy látszik hogy csak egy embernek mentem az idegeire, azt gondoltam hogy valami nagy hülyeséget kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest