Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8029) usza válasza tildy (#8018) üzenetére


usza
tag

Üdv!

Nekem is Pi2530-as van. Alapvetően nagyon szeretem, pedig már egy éves elmúlt. Az általad említett wifi-s probléma szerintem driver hiba lehet, nálam is fennáll már a vásárlástól. Annyi különbséggel, hogy nem dobál le netről, de sikertelen csatlakozás után néha előfordul, hogy eltűnnek a vez.nélküli. hálózati elérhetőségeket. Eltűnik az összes. Aztán újraindítás, és ismét jó. Hallottam már olyant, hogy az új windows-zal működik rendesen. Ha már nem csak béta lesz, ki is fogom próbálni. Engem azonban jobban bosszant az, hogy igen gyenge a jelérzékenysége. Ezt több más típushoz viszonyítva gondolom (tapasztaltam).

Még egy apróság ami eszembe jutott: Vannak a vga-rca videojel átalakítók, amiket lehet kapni. Azt írják róluk, hogy a gyártó honlapján kell megnézni, hogy az adott viedokarinál használható-e ilyen. Ennél a típusnál a gyártó erről nem tesz említést. Érdemes kipróbálni azért egy ilyen átalakítót?

További szép estét mindenkinek!
:R

HACCP készítés, oktatás, élelmiszeripari üzemek technológiai és higiéniai tervezése, akár teljes körű ügyintézéssel, gyártmánylap készítés, tápérték számítás, allergén tartalom meghatározás, stb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.