Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8901) cigam válasza runner 125 (#8898) üzenetére


cigam
félisten

A leírása szerint MXM type I csatlakozója van a VGA-nak.
Valószínű azért "nem cserélhető", mivel manapság már csak type II, és III kártyákhoz lehet hozzájutni 1xerűen.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8902) rento


rento
őstag

Hello Mindenkinek!

Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pi1536-s notim. Olyan problémám lenne vele, hogy mióta felraktam a windows 7-et, azóta ha nem dugom be a 220-ba, a notit akkor kékhalállal újraindul a gép. Már a win beltöltésénél kékhalálozik. Ha bevan dugva a 220-ba akkor tökéletes a gép, nincs kékhalál. Előtte xp-n és vista-n nem voltak ilyen gondok. Csak valamilyen driver hibára tudok gondolni. Most jelenleg a vista-s driverek vannak fenn notin. Próbáltam leszedni újabb drivereket hozzá, csak az a baj hogy nincs (vagyis én nem találtam) Próbáltam a gyártó oldalán, azt ati oldalán (mert sztem a vga driverrel lehet a gond), de nem találtam semmit. Akinek volt ilyen vagy hasonló gondja, vagy egyszerűen tud valami okosat mondani az nyugodtan írjon. Előre is köszönöm!

(#8903) runner 125 válasza cigam (#8901) üzenetére


runner 125
nagyúr

Aham, köszi.

Egy srác privátja szerint ezek mennek bele,

"MXM2-es nek írják,de az mxm3-as kártyák is belemennek!(X1800-al tesztelve..)

x700
go6600
go7600
go6800
x1800
x1900
7950gtx
hd3650
8600gs
9600gt
quadro fx770m"

Hm, érdekes.. :F

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8904) cigam válasza runner 125 (#8903) üzenetére


cigam
félisten

Az érdekes. Ugyanis a wiki táblázata szerint nem olyan nyerő páros:
MXM Type Width Length Pins Module Compatibility Thermal Compatibility
MXM-I 70mm 68mm 230 I I
MXM-II 73mm 78mm 230 I, II II
MXM-III 82mm 100mm 230 I, II, III II, III
MXM-HE 82mm 100mm 232 I, II, III, HE II, HE
Mert bár a lábkiosztás kompatibilis, a hőtermelés nem az. + Nembiztos hogy fizikailag elfér, valamint az sem 100%, hogy az adott kártya tényleg biztosítja a visszafelé kompatibilitást.

Szóval ki kell próbálni mint azt a bizonyos pudingot, de erős kétejeim vannak.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8905) runner 125 válasza cigam (#8904) üzenetére


runner 125
nagyúr

Aham, noh akkor nem kockáztatok, így is már lassan 6 éves lesz a gép.

Köszi az infót.

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8906) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Az egyik barátom egy jó fél éve vásárolt egy laptopot, egészen pontosan egy ilyet:Fujitsu Siemens Amilo Pa2548. Ez egy amolyan hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás volt. A gép azóta is megvan neki, naponta használja főleg netezésre, mivel mást nem is igazán tud vele kezdeni. A gép borzalmasan gyenge. Persze nem várhatunk el csúcsteljesítményt egy ilyen specifikációkkal rendelkező géptől, de azért két magos proci, 2 giga ram, 8400M videókártyával rendelkező gépet nem mondanék harmatgyengének. Ehhez képest is bőven alul teljesít.

Vegyük például a játékokat. Felesleges nekem esni, hogy ez a gép nem játékra való, ezzel tisztában vagyok, viszont azért szerintem egy-két gyengébb játékot bátran be lehetne tölteni rá, anélkül, hogy szaggatástól kellene tartanunk, elvégre a GTA 4 is eldöcög 8400m VGA-n.

Ehhez képest ezen a gépen szinte BÁRMELYIK játék szaggat. Audiosurf. A játék a legbutább grafikával is szaggat, ami tulajdonképpen semmiből sem áll, csak és kizárólag a szembe jövő kockákból és az "útból" persze effektek nélkül. De merjem azt mondani, hogy a Counter Strike 1.6 és az 1999-es UT is szaggat rajta? Az én 3 éves laptopom: 1.7GHz Intel Pentium Mobility (1 mag), 2GB DDR, X700 Mobility VGA a porba alázza ezt a "modern" gépet... Próbáltam állítgatni a grafikus kártya beállításait az Nvidia vezérlőpulton, ahol a grafikus teljesítményt a "minőségiről" a "teljesítményre" állítgattam, de ez nem okozott érdemi javulást, ráadásul a program mindig visszaállítja az alapértékeket magától, ezt sem értem, hogy miért.

Ha még csak ennyi lenne... Hozzá vagyunk szokva (én legalább is), hogy a laptopom halk, de ha egy kicsit terhelem, elkezd dolgozni a proci, akkor ugyan határozottan, de mégis alig észrevehetően erősödik a ventilátor. Ez ugye normális dolog. Ehhez képest haverom gépén pl a Firefox indításakor az alapjáratról egyszerűen felpörög a gép ventije a maximális fordulatra egy-két másodpercre (porszívó effektus), majd elcsendesül, persze olyan lassan nyitja meg magát a böngészőt is, hogy az már fáj. Az a szép, hogy ezt akkor is megismétli, ha ablakot váltunk a Firefoxon belül. Egyszerre többször kattintani az új ablak gombra? Ki van lőve, vagy ott ülhetünk egy fél percet... Az sem semmi, hogy a Youtube videók (NEM HD) szaggatnak(!) ha például megy egy pár megás letöltés(!) vagy ha közben rar fájlt tömörítünk ki. Az is érdekes, hogy a venti néha nyugalmi állapotban, a képernyővédő alatt is fel-felpörög max fordulatra egy-két másodpercre.

Személy szerint én arra gondolok, hogy vagy a kétmagos AMD proci borzalmasan (de ennyire? :F) gyenge, vagy inkább alapból hibás a masina.

Változni nem fog a helyzet, haveromnak nincs pénze másik gépre, szervizbe meg ugye nem mehetünk azzal, hogy "működik a gép, de lassú". Ő nem is tud erről a kis magánakciómról, de lehet engem jobban idegesít a dolog mint őt, hiszen ő már hozzászokott, csak engem nem hagy nyugodni ez a dolog.

Örülnék, ha tudna mondani valaki valami okosat, én teljesen tanácstalan vagyok az ügyben.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#8907) e-korban


e-korban
csendes tag

üdv !

aki ilyen gép vásárlásaán gondolkozik giondolom ár/érték arányban a legjobb gépet keresi. szerintem ezzel nagyon nem lő mellé.
Én is szkeptikus voltam sokáig a fujitsuval de fél éve hogy az új amilo sorozat kijött és sok teszten első lett elkezdtem utánaolvasni, láttam egy cikket ahol azt írták, hogy a cég letette a nagyesküt, hogy az amilókkal új időszámítás indul ennek első jele az új tetszetős logó, innentől kezdve az ilyen logós gépek másak lesznek minősigibbek, gondoltam jó marketing, elkezdtem olvasni a teszteket és azok alapján ismét a beszámítható kategóriába kerültek. Tetszik a cseppálló bill. ill. a gombnyomásra csendesedő ventilátor (este filmnézésnél nagyon jól jön) ergonómikus a dvd író beépítése is, sem kábel semmi nem lehet az útbanbal alul van, jó az akksi helye a súlypont miatt nem billegős a noti. Ezek után és a költségvetés elkészítése után a madaras teszkó akciója megfogott és belevágtam, egy új amilo pi 3525-ös noti 24 hónapos kamatmentes hitelre, szerintem nem rossz ajánlat, kezdőnek 50 et befizettem maradt havi 3800 Ft 2 éven keresztül (addig olyan mintha bérelném :) ) nem egyből 100 ezreket adok ki, így mivel kamat sincs rajta még nem is megterhelő anyagilag. szóval a gép, tökegyszerű tipikus német design, anno a vw-t sem a design miatt szerették, így ez sem azzal hódít.

első notinak tökéletes plána ha kisgyerek van a családban aki ezt azt szeret kiönteni egyenes főnyeremény, ugyanis cseppálló a billentyűzete. ezt is kevés noti mondhatja el (pláne ebben a kategóriában)

Legnagyobb meglepetés akkor ért amikor egy everestet ráengedtem és kiíírta az alkatrészek nevét. TÉNYLEG SEMMI NONAME ALKATRÉSZ NINCS BENNE, MINDEN MINŐSÉGI BESZÁLLÍTÓTÓL VAN, AHOGY A CÉG EMLÍTETTE IS.
egyedül a memória hynix tip. ami a leggyengébbnek tűnik de azt lehet majd cserélni.

szóval röviden az összetétel.
intel alaplap 2 MB L2 cache,proci: intel centrino core2duo T6400 2 ghz, 800 mhz, 2 GB memória , chipset : GM45 !!! , videókártya 4500 hd (ez intelesek között a max de cserébe halk, ill. nerm játékra kell a 2 dimenziós acad pedig simán megy rajta és a hds filmek is), vinyó Western digital, tft : LG-philips (a többi hasonló olcsó laptopba valami kínai kimondhatatlan nevű valami) , wifi : intel, hangkártya : realtek 7.1, hálókártya : szintén realtek (ami nem jellemző), van rajta dvi kimenet és esata csatl. , 6 cellás akksi ami szintén alapkövetelmény a notiknál.

hasonló minőségi anyagokból a 200 ezres notik vannak összerakva.

napi 5 óra intenzív notizás után nem tűzforró és szinte semmi hangja nincs!
szerintem ez ezért a pénzért 140.000 Ft volt egy vidéki auchanban megéri, pesten egy 10-el olcsóbb de az kp-s vétel lehet csak.

szóval aki ilyet szeretne vásárolni az szerintem ha nem játékra kell neki és nem a kinézete a lényeg hanem a tudása, ilyen áron nem talál jobbat ettől jelenleg!

(#8908) cigam válasza KubanitoS (#8906) üzenetére


cigam
félisten

szervizbe meg ugye nem mehetünk azzal, hogy "működik a gép, de lassú"

Miért nem? Ha nem piszkált (legális) oprencer van rajta, röhögve lejátsza a youtube videókat stb... Játékokról nincs tapasztalatom.

Nagyon 1xűen a végére járhatsz. Hasonlítsd össze a [link]-en található eredményekkel. pl. Az Aquamark3 (3dmark06) vga teszt 20000 körül, a passmark cpu teszt 400 körüli eredményt kell adjon. Biztos találsz hasonló teszteket róla. Ha nem hozza ezeket a teljesítményadatokat, simán lehet verni az asztalt.

Tuti nem fut vmi okosság a háttérben ami ennyire visszafogja a gépet?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8909) KubanitoS válasza cigam (#8908) üzenetére


KubanitoS
veterán

Köszönöm a válaszod. Amit javasoltál, jónak tűnik, de majd csak a jövő héten találkozom a géptulajjal. Akkor majd leteszteljük. A gépen minden legális és legjobb tudomásom szerint nincs olyan program a gépen, amely ennyire belassítaná. Az esetleges garanciára kíváncsi lennék, hiszen a gép asszem az Elektropontban lett megvásárolva, ami azóta már becsukott Magyarországon.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#8910) cigam válasza KubanitoS (#8909) üzenetére


cigam
félisten

Ha van kitöltött, lepecsételt garijegy, ez nem gond.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8911) picherer


picherer
csendes tag

Sziasztok!
A problemam a kovetkezo lenne: Fujitsu Siemens amilo 3540-es gepem van, es miutan bekapcsolom, nem jelenik meg semmi, majd kb. 1 percen belul magatol kikapcsol a gep. Van-e valami otletetek, hogy mi a baja? Elore is koszi a segitseget!

(#8912) cigam válasza picherer (#8911) üzenetére


cigam
félisten

Hűtés megy? Ledek világítanak, csak a képet nem látni? Akkor is, ha külső monitort teszel rá? Abban az 1 percben nulock-ot betudod kapcsolni?

Sztem ha elviszed egy szervízbe pontosabb (ár) információt kapsz.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8913) kiskala


kiskala
csendes tag

Hali! Amilo Li 3710/Li 3910-re hogy lehet xp-t telepít :O eni

(#8914) cigam válasza kiskala (#8913) üzenetére


cigam
félisten

Sehogy. Vista only. Próbálkozhatsz driver vadászattal, de pl. a Wifi is problémás lesz sztem.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8915) kiskala válasza cigam (#8914) üzenetére


kiskala
csendes tag

köszi

(#8916) kiskala


kiskala
csendes tag

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Amilo-ra nem tudom feltelepíteni a vistát, ebben még gyakorlatlan vagyok. Egy oldalról töltöttem le a vistát kiírtam, de nem boot-ol.

(#8917) cigam válasza kiskala (#8916) üzenetére


cigam
félisten

A fórum szabályzatába ütközik minden warez-el kapcsolatos dolog.
Remélem van licence-ed, és csak a telepítő sérült meg, ezért kellett letöltened :(
A letöltött ISO fájlt hogyan irtad ki? Merthogy nem adatfájlként kell, hanem lemezképként.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8918) csabyka666


csabyka666
addikt

Üdv!

Bár a topic az Amilo notikra van kihegyezve, én mégis leírnám egy tapasztalatomat egy Esprimo laptoppal kapcsolatban.

Szóval: Fujitsu Siemens Esprimo V 5515-ös notiról van szó. Véleményem szerint van egy típushibája ennek a szériának. Annyi a lényeg, hogy két különböző méretű memóriamodult nem tud rendesen kezelni. Ez annyit jelent, hogy teljes egészében beolvassa, de tipikus memóriahibás kékhalállal véletlenszerűen fagy a Windows - legalábbis nálam ez volt.

3 giga memóriát tettem bele - 1 + 2 felosztásban, és jó pár napig szivatott, mivel a memóriateszt nem jelzett hibát, a modulok külön-külön működőképesek voltak.

Eléggé' alattomos hiba, utolsók egyike volt, amire gondoltam...

Remélem segítettem!

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#8919) ChuckyOsb válasza csabyka666 (#8918) üzenetére


ChuckyOsb
aktív tag

Sziasztok AMilosok.

Li1705-re valaki megtudja mondani, hogyan lesz hang Ubuntu 9.04 alatt?

(#8920) ChuckyOsb


ChuckyOsb
aktív tag

Linuxra szeretnék váltani az Xp-ről.

A laptop hangszóró az szól de rácsatlakoztatni nem tudok sem fejhallgatót sem hangfalat, mert azok nem szólnak. Fusi Amilo Li1705-ről van szó. Ubuntu 9.04 az oprendszerem.

Olvastam már más fórumokon is, hogy volt másnak is ez a problémája 2006-ban. Azóta remélem van már rá mód, javítani. :((

Valaki esetleg egy érdemleges információval tudna szolgálni?

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#8921) kpzs


kpzs
csendes tag

Hello!
FS Amilo Pa1538-ba szeretnék memóriát cserélni. Mekkora és milyen órajellel megy bele max?
Köszi a választ!
kpzs

(#8922) cigam válasza kpzs (#8921) üzenetére


cigam
félisten

Memory
512 MB or 1024 MB (533 or 667MHz) dual DDR2 support in 2 SO-DIMM memory slots (no memory on board)

Vagyis max. 2db 1Gb-os modult tud fogani.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8923) cigam válasza ChuckyOsb (#8920) üzenetére


cigam
félisten

Namost ez nagyon jó kérdés. A noti hangszórójával meg működik? Ez furi, mert (egy nem fs laptopon) meg pont fordítva működik. A beépített nem szól, de fülessel meg szól.
Töltsd le a live-CD-t és egyből kiderül hogy a gépeden hogyan muzsikál az aktuális verzió

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8925) ChuckyOsb válasza cigam (#8923) üzenetére


ChuckyOsb
aktív tag

Igen a notinak a hangdobálója szól s amint bedugom a fülest, nem. :W

(#8926) cigam válasza ChuckyOsb (#8925) üzenetére


cigam
félisten

Windows alatt meg jó? Furi...
De pont ezek a tünetek az unokatesóm laptopján is. Sajna nem emléxem milyen hangchip van benne, de lehet összefüggés... Más 1538 tulaj nem panaszkodott, van akinél működik?

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8927) ChuckyOsb válasza cigam (#8926) üzenetére


ChuckyOsb
aktív tag

Hát igen. Windows alatt jó. :DDD

(#8928) #54715584


#54715584
törölt tag

Sziasztok,

könnyű szétszedni a PA 2510-es laptopot?
A ventit és a vinyót kellene megtalálnom.

(#8929) nachteule válasza runner 125 (#8898) üzenetére


nachteule
csendes tag

Szeva Runner!

Nekem ugyanilyen notebookom van. Xp alatt minden OK, a melegedést leszámítva,
de Vista, vagy Windows 7 alatt, a procim csak 800 Mhz-en hajlandó ketyegni.
Turion MT 40-ről van szó. Rm Clock se segít. Eléggé el vagyok keseredve, mert
szívesen használnám a Windows 7-t. Neked, hogy sikerült megoldani ezt a problémát?

Üdv,
Nachteule

(#8930) vjay13


vjay13
csendes tag

Vk Help!

Keresek Drivert mindenhez. Amilo pro v2000-es géphez. :O

(#8931) cigam válasza vjay13 (#8930) üzenetére


cigam
félisten

[link]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8932) vjay13 válasza cigam (#8931) üzenetére


vjay13
csendes tag

Hogy én ezt miért nem találtam meg :W
Köszönöm! :R

(#8933) greeny7


greeny7
tag

Sziasztok!

Amilo Pro v3505-ös notebook, újratelepítés után minden driver fent van, de a wifi hardveres kapcsolását kéri. Sajnos sem a kapcsológombra, sem pedig az fn+F10-re nem reagál semmit. Több drivert is megpróbáltam (hivatalos oldalról, stb). Ötlet?

előre is köszönöm a segítséget,

üdv

(#8934) cigam válasza greeny7 (#8933) üzenetére


cigam
félisten

1 dolog még nincs fent: Launch manager. Ez a progi kelti életre a funkcióbillentyűket. (gyorsgombok, + Fn)

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8935) greeny7 válasza cigam (#8934) üzenetére


greeny7
tag

Nagyon köszönöm! :)
Én lámaságom volt az oka, hogy nem próbáltam ki, mert a többi "kapcsoló (pluesz fn+fx)" működött, azthittem jó ez így... :)

Thx

(#8936) thommypl


thommypl
tag

Sziasztok!

Van nálam egy Amilo L7320GW amihez elfelejtettem elhozni a driver cd-t.
Neten tudtok valamilyen oldalt, ahol fent vannak? Én nem találtam sehol.

(#8937) cigam válasza thommypl (#8936) üzenetére


cigam
félisten

Olvass vissza 5 hozzásolást, és ott a link!

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8938) thommypl válasza cigam (#8937) üzenetére


thommypl
tag

Eddig ez nem akartat működni...
Köszi

(#8939) thommypl


thommypl
tag

Viszont így lett is egy új kérdésem:)
Telepíteni akarja az akut, és ehez nem találok semmit. Az illesztőprogramot nem frissíti, eltávolítani sem lehet.

(#8940) pontyos


pontyos
senior tag

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni! Van egy Amilo 1450G-m ami nem mai darab de tökéletesen működik. A feltelepítettem a Win 7 próba verziót, a hivatalos oldalról szedtem le, sehogyan sem tudom az energiagazdálkodást beállítani. Emiatt a proci állandón fullon megy, Xp-vel természetesen ha nem kell a kakaó visszamegy 1700 MHz-ről 1000-re és ha csak netezem vagy egyéb kis igényü progi fut 600-ra. Mindent megpróbáltam, nem megy. 20 perc alatt sima netezés közben is nagyon melegszik. Az Everest-ben folyamatosan ellenőriztem, miközben mindenféle módszert kipróbáltam. :W

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#8941) cigam válasza thommypl (#8939) üzenetére


cigam
félisten

akkumulátort?!
Muti...

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8942) thommypl válasza cigam (#8941) üzenetére


thommypl
tag

(#8943) cigam válasza thommypl (#8942) üzenetére


cigam
félisten

Tyűha! Ilyet se láttam még...

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8944) thommypl válasza cigam (#8943) üzenetére


thommypl
tag

Akkor nem én vagyok lemaradva :) Köszi a segítséget. majd kezdek vele valamit.

(#8945) heaven


heaven
tag

Amilo Li 1705 notival van problémám XP SP3 alatt:
Ha lecsukom a tetejét, nem akar átváltani készenléti üzemmódba, hanem kékhalállal lefagy az XP.
A Vezérlőpult->Energiagazdálkodásnál próbáltam állítani, hogy a hibernálást ki/be kapcsolom, de mindkét esetben lefagy.

Van valami ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#8946) biofarkas


biofarkas
csendes tag

Sziasztok,

az Amilo-knak milyen a biosuk?
lehet benne állítani a Dram:fsb arányt?
a mostani arány 10:4 és így a memóriák csak 333 Mhz mennek pedig duplát tudnának
köszi a segítséget
üdv: bio

(#8947) cigam válasza heaven (#8945) üzenetére


cigam
félisten

Hát így jár aki Vista only gépre rátuszakollja az XP-t.
Egyébként meg olvasd el, és értelmezd a BSD hibaüzenetét.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8948) cigam válasza biofarkas (#8946) üzenetére


cigam
félisten

Szerinted mi a különbség a DDR2 667MHZ-e, és a fizikailag 333MH-en járó memóriabusz között?
A DDR2 memóriákra írt órajel az a vírtuális sebességük. Mivel 1 órajelciklus allatt 2 adatot továbbít, látszólag a fizikai órajel(333MHz) kétszeresével működnek(667MHz).

Hapedig még ezt sem tudod, akkor nem valószínű hogy neked bármit el kellene piszkálnod a rendszerben. Egyébként általában a notebook BIOS-a nem tuningbarát, a legminimálisabb dolgok piszkálhatóak.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8949) biofarkas válasza cigam (#8948) üzenetére


biofarkas
csendes tag

nem is akarok, ezért kérek tanácsot először

(#8950) ChuckyOsb válasza heaven (#8945) üzenetére


ChuckyOsb
aktív tag

Semmi gond. Én is Xp-ét használok rajta. Mivel az üzletben azt kaptam hozzá és fel is volt telepítve. De hálókártya frissítés megoldja a problémát, nálam is ez volt a hiba. :DDD

Driver Genius program leszedi az összes legfrissebb drivert hozzá. Ha nem találod akkor írj pm-ben és elküldöm e-mailben a drivereket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.