- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Köszi! Csak úgy elkezdtem írni aztán megnőtt közben.
2. Na látod erre nem gondoltam, pedig elég logikus így utólag. Már megérte ide jönnöm. Meglátszik, hogy nem vagyok jártas a témában.
3. Erről se tudtam, de esélyes, hogy inkább veszek egy normálisat. Szintén köszi!
4. Elég sokféleképpen kipróbáltam: Teljesen rácsavarozva a tálcára, kicsit rácsavarozva, csavarozás nélkül, plusz gumirétegen át rácsavarozva, de ezek közül egyik se tökéletes. Ha bármi máshoz hozzáér (végülis csak a tálcához tud, de ahhoz közvetlen egyik esetben se ért hozzá) akkor már átveszi a rezgését. Szóval a sok gumiréteg jó megoldás, csak a rögzítést kéne kitalálni még. Valami puha szivacs esetleg... még töröm a fejem.
Majd figyelem, hogy a te átköltözésed, hogy sikerül. Kíváncsi vagyok arra a kuckóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest