Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is rezonáltatják a házat a vinyók, engem is idegesít, Az a furcsa, hogy amikor megvettem a házat akkor semmilyen rezgés nem volt utánna pedig megjelent és most is búg.
Nekem 2 vinyo van és arra gondoltam, hogy ezeket kellene külön vinyotartóba tenni mert összerezonálnak de még lusta voltam kipróbálni. Ha más nem akkor a te módszerd lesz.Körülbelül így 4-5 hónap használat után már lehet, hogy nem vennék ilyen házat.
Egy pár negatívum:1. a ventillátorok iszonyú hangosak teljes fordulaton, kb. 600-ra leszabályozva nem veszélyes
2. a vinyók rezegnek ahogy te is mondod
3. nekem az előlapi fejhallgató csatlakozásnak széttört a jack aljzata pedig szerintem nem is erőszakoltam meg (ez azóta sem működik)
4.kár, hogy lyukacsos a teteje mert rengeteg zaj kijön rajta
5. az előlapi rács nagyon poros tud lenni és körülményes takarítani
6.az előlapi USB2-USB3 külső HDD-vel nem akar rendesen működni időközönként szétkapcsolgat (Bár itt valaki, azt mondta, hogy ez inkább alaplap probléma de valahol azt olvastam , hogy azért is lehet mert túl vékony az előlapi USB kábel és emiatt leesika feszültség a kábel végére.Azt gondoltam , hogy 25000 Ft-ért talán minőségibb házat kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest