Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BotaN
senior tag
A hang és a hűtés mindig kompromisszumokkal jár, nem tudsz olyan házat tervezni ami halk, de egyben kiemelkedő lenne a hűtési képessége. Mivel ahol be-ki megy a levegő ott a hang is kijön, vica-versa. A Define XL az nagyon közel jár szerintem az optimumhoz, mivel egy mezei 10-15k-s házhoz képest a hűtése és a hangja is jobb.
Volt szerencsém egy ilyen ház társaságában eltölteni pár órát, egy HD 6970 volt bent ref. hűtős, és alap járaton, alacsony venti fordulat mellet semmi hangja nem volt a gépnek. Jó észre lehet venni, mikor van ki meg be kapcsolva a gép, de 1 perc után megszokja a füled az új alapzajt, ami minimális és ettől lesz hangtalan. Haver ezek után levette az oldallapot, és a különbség bizony nagy volt, tehát sokat számít a zajcsökkentő szigetelés.
Nem tudom milyen házad van most, de amint írtam a hűtés simán veri a sima 10-15k-s alapnak mondható típusokat, mivel van bent 3 légkavaró ami tesz a dolgát rendesen, és szvsz én betennék előre kettőt, valami ultra halk ventit az biztos még ezen is segítene. De egyáltalán nem szégyenkezik így sem a kuckó, sőt, ha szükség van az extra teljesítményre akkor is feljebb lehet csavarni a ventiket, amivel némi szélzaj is jár, de ez közel sem olyan idegesítő mint a monoton motorzaj, ami a nyitottabb házak jellegzetessége.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
 - Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
 - AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
 - Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
 - Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Elden Ring PS5 játék

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest