- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én csak a Define R3 tapasztalatait tudom leírni, de azért megteszem hátha.
Szóval nálam úgy működik, hogy a két fractalt előre raktam befele fújni. A tápomat sajnos csak felfele nézve tudtam betenni. Ezen kívül 3db 800rpm-es GentleTyphoont tettem bele. Egyet a táp mellé alulra, befele fúj. Egyet hátulra ami kifele fúj. És egyet felülre, szintén befele fúj, közvetlen a procihűtőre.
A tapasztalatok: A két elölről befújó nem számít olyan sokat, valószínű elég lenne egy is. A táp melletti sokat számít a tápnak is (lévén, hogy belülről szívja magára a levegőt), de a videokártyának még többet. A legtöbbet viszont egyértelműen a fenti venti dob az egészen, rengeteg friss levegőt kap így a proci és az alaplap. Alaplap hőmérséklet kb 7 fokot csökken ezzel a megoldással. Procc kb 2-t. A hátsó venti meg kötelező, nem is próbáltam nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest