Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
addikt
Miért? Mert próbáltam annó sokféle serpenyőt, a családban is, barátoknál is volt téma. A top Tefalnak nincs párja. Nem kapok %-ot...
Egyetlen olyan tulajdonsága van az acél serpenyőnek, ami jobb, mint a bevonatos, hogy tovább bírja, de ki akarna 10 évig egyetlen seprenyőben sütni, amit full macera használni és könnyen leég benne az étel.
Szóval erre nem találtam még meg a sorok között a választ, de elengedtem. Mindenki olyat vesz, amilyet szeretne.
6ezer ft-os 28cm-es Crofton Aldis serpenyő. Vegyétek!
-
Moleman
addikt
Igen, pont ilyen, ponthegesztett a nyele, a belső oldalán nincs semmi nyoma.
Szerintem 220 fok helyett 1220-at akartak írni.
#13138 avl
Egy időben tele volt a Youtube, hogy hogyan csinálj tojást/mindenfélét úgy a rozsdamentes serpenyőben, hogy ne tapadjon le, mintha ez lenne a fő jellemzője.
Pedig amúgy egyáltalán nem, vasárnap óta használom minden nap, még semmi nem tapadt le.Tegnap pl pörkölthúst pirítottam elő benne 2 adagban, nagyon szép "fond" lett az alján, és végig szép barna maradt, pedig majdnem a legnagyobb fokozaton sütöttem.
Régebben a mázas öntöttvasban többször odaégett az alja, az első adag hús szépen odakapott, aztán a második adag pirítása közben megfeketedett a cucc, végül el kellett mosni, azóta inkább összekenek vele egy külön serpenyőt. -
forras2
őstag
Én sem lakásban csinálnám, hanem kint teraszon. Vettem egy házi füstölőt, abban szeretném csinálni. Bocsánat a félreértésért, nem fejtettem ki rendesen a tervemet
Nem lesz kevés neki a só, mert az 1-1,5 kg sonkát szalonnát 10-14 napig szoktuk sóban hagyni, a nagyobb, egész darabokat hagyjuk csak 3-4 hétig sóban.
-
Llew
senior tag
Na, nem is jól írtam. A hideg füstölés is több nap.
Ez alapján:
Tartósítás mesterfokon: minden, amit a füstölésről tudni kellAmit te tervezel @forras2 az forró füstölés, pár óráig, de nekem meg mindig az a nem tiszta ezt konyhában hogy tervezed megoldani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mr.Csizmás
krizmo_