Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem ennék nálad Sóletet, mert a hipó szaga eléggé ott marad a tojás héján, és ugyi ott együtt illik főzni, illetve a sütőben sütni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
...ezt mondom: maximum gusztustalan, viszont a hőkezelés miatt nem nagyon kell attól tartani, hogy ebből nyelsz szalmonellát
20+ éve asszem a megetetett társadalom-ban vettek elő egy esetet, hogy hamburgerhúsba került valahol usában egy kis trágya... Willis akkor még fejben 100%os volt és kb megvonta a vállát, hogy "minden húsba kerül egy kis sz*r is" 
-
totron
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, a szalmonella az kegyetlen, a beszámolók nem lódítanak. Érdekes egyébként, mert van, akinek meg a kemencés módi túl bárdolatlan, ott az egész fokhagymagerezd, meg alapvetően nagyobb egységek játszanak, túlaprózottnak számítana ami egy gázos/villanyos sütésnél nem. Némileg más, rusztikusabb szabályok az iránymutatók, egy fine dininghoz képest meg végképp. Irányelvek mosódnak össze igényesség és igénytelenség kérdéskörével.
Spagettit is lehet egytálétel üzemmódban készíteni, ez csak a tojás-hús "praktikumáról" ugrott be. Ha a feltéttel főzöd össze a tésztát, benne marad az összes keményítő, sokkal laktatóbb, selymesebb lesz az eredmény, egyben a vércukrot is meredekebben tolja felfele, s könnyebb is túlfőzni, ez persze rutin kérdése is. Néha nem árt engedni, hogy a forma alakítsa a tartalmat, máskor meg megy a pepecs, a végén jó sok mosogatnivalóval. -
totron
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Birkaleves juhásztól. Rajta az 1-1 1-2-3 is volt ott szőr a bőrös húson. Öklendezés közeli hamizás, hamar befejezve.
-
Essejó
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
A köményre visszatérve, szokás elsőre a forró zsiradékba dobni és akkor adni hozzá pl a hagymát ha hallod, hogy kezd kipattogni.
-
Essejó
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
A konklúzió, ahány ház - annyi szobás.
Ahány szakács annyi értelmezése a receptnek.
Én meg elkövetem időhiány miatt azt a szentségtörést is, hogy Cosori Pressure Cooker-ben készítem a gulyást.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yanna
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
👍
-
Essejó
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Nem értem az un pörköltalapon zöldséget. Én még úgy tanultam, hogy elkészítem a pörköltet, amit majd felöntök forró vízzel, aztán zöldségelem, és kicsit később megy bele a tészta. Megkóstolom a levét, és szükség szerint utánízesítem.
-
yanna
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Erre gondoltam, hogy attól függ, milyen állapotban vannak, mikor azt írtam, hogy legfeljebb.
-
yanna
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Legfeljebb a répa, zöldség lesz löttyedt kiolvasztás után.
-
yanna
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
20+ éve asszem a megetetett társadalom-ban vettek elő egy esetet, hogy hamburgerhúsba került valahol usában egy kis trágya... Willis akkor még fejben 100%os volt és kb megvonta a vállát, hogy "minden húsba kerül egy kis sz*r is" 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mr.Csizmás
krizmo_