Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz krizmo_ #3698 üzenetére

    Köszönöm. :) nem lett túl alacsony? Hát nem tudom, a víz elvileg nem volt sok, mert kovász nélkül 64% körül volt a hidratáltság. Túlkelt volna? De ha túlkel a tészta, nem magadabbnak kéne lennie? Vagy addigra elfogy belőle a kraft és nincs már ereje sütés közben megnőni? A dagasztás után úgy nézett ki, hogy 19:35-től 22:50-ig volt a tálban, és ez idő alatt hajtogattam 3x, majd kb 80 percet hagytam utána. Mondjuk túl nagyot itt nem nőtt.
    A hűtőben viszont szerintem eléggé megkelt.
    Nem vagytok bent a kovászlabor alapozóba? Oda raktam fel képeket is.
    A rizslisztet főként a szakajtóhoz vettem ;] de majd mondom a páromnak, hogy csináljon valami sütit belőle :) annyi úgysem kell.

    (#3699) kmarci25 köszi. Most túl sok lehetőségem nem volt liszteket nézni a jelenlegi helyzet miatt. Ennek a Pesti Malom BL80-nak is nagyon megörültem :)
    Az létezik, hogy a Garat malom mohácsi?

Új hozzászólás Aktív témák