- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Ez komoly kis szerkezetnek tűnik. Miket szoktál csinálni vele?
Én most aldiban vagy lidl-ben nem is tudom hol vettem brikettet, az egész jónak tűnik. De pl a teszkós faszán elég gyenge, azzal tényleg csak gyors grillezni lehet, hamar elmegy az ereje ahogy tapasztaltam.
Indirektnél úgy csinálom, hogy az alsó rácson amire a szén kerül, az egyik oldalára öntöm csak, plusz van egy kis rács ami kitámasztja. Illetve még ilyen alu sütőlapot szoktam odatenni hőpajzsnak. A hús pedig a másik oldalra megy.
Én kéményt használok a szén gyújtáshoz, illetve sima újságpapírt vagy bolti grillgyújtó kockát.
Te hol szerzed be a szenet illetve a gyújtóst? Tudsz linket adni?
Ha lesz hőmérőm, szeretnék majd pulled porkot csinálni, ami ugye kb egy egész napos móka. Ilyet esetleg csináltál már, milyen szenet ajánlasz hozzá? Esetleg pár extra tipped hozzá? Youtube videókat elég sokat nézek, így van már elképzelésem a dologról, de ötleteket attól még szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Star Trek
- Autós topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged