-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz body007 #11688 üzenetére
A mai menű az alábbi volt.
Popcorn csirke, három színű rizs, és saláta. Leöblítve egy üveg áfonyás ciderrel.1 kg csirkemell kockárra vágva.
Belerakva a következő pácba 1 órára: 250 gramm görög joghurt, só, bors, 1-1 tk fokhagyma por, vöröshagyma por, őrölt pirospaprika, gram massala, 1 ek finomliszt
Pácolás után megforgatva durva esetleg panko morzsában és bő olajban kisütve.
A háromszínű rizs az hosszú szemű rizs, barna rizs és fekete rizs 1-1 arányú keveréke, zacskózva kapható. 1 bögrényit főztem, hármunknak bőven elég volt.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Moleman
addikt
Jól hangzik, megenném.
Én valamiért jobban vonzódom a serpenyőhöz, mint a sütőhoz, ezért én talán inkább úgy csinálnám, hogy körbepirítom a húsokat, csinálnék egy szószt a folyékony dolgokból, aztán vissza bele a csirkét, mintha toszkánai csirke lenne.
De sütőben is biztosan finom lesz, a barátnőm szokott hasonló dolgokat csinálni, ahogy #11689 solfilo is írta. -
veterán
Barátoknál úgy készült hasonló jellegű étel, hogy tejfölt és tojást kevertek össze, a sózott borsozott csirkemellszeleteket rétegezték ezzel a keverékkel nem túl magasan (lehet kis reszelt sajt is befigyelt, nem tudom már), a tetejére tutira reszelt sajt és be a sütőbe. Szalmakrumplival elég jól csúszott.
A mustárt simán el tudom képzelni bele.[ Szerkesztve ]
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest