Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chosen #14615 üzenetére
Egy párnapja egy kisebb vitát váltottam ki az iCould felhőszolgáltatás kapcsán.
Kopaszságomnak következtében hangosan hangoztattam, hogy az Opera Mobil böngésző nem tudja megnyitni ezt a képfeltöltő szolgáltatást.
Most megkövetlek, és elnézést kérek akit megtévesztettem.
Valóban megy az Opera Mobil Desktop módban.
Ma figyelmeztetett hunfatal (PH! nagyúr), egy hasonló banális problémával kapcsolatban, hogy állítsam már át a beállításokban a böngészőmet.
És valóban működik, ekkor esett le, hogy te is ezt javasoltad.
Elnézést kérek tőled, hogy figyelmetlenül olvastam a tanácsodat!
Itt az igazoló kép.
A többieknek is tanácsolom, akinek nem sikerült volna megnyitni. Beállítások, Haladó, User Agent, Desktop. -
-
istnag
addikt
válasz
Chosen #14011 üzenetére
Köszi szépen,de én nem akartam választani a két készülék között,ha aztmondtátok volna,hogy a kamera,nagyon f.s a One S-ben,akkor maradt volna az Arc S..csak azért kértem,hogy mondjatok véleményt,mert az SGSII kamerája SZVSZ androidos körökben a legjobb volt,az SGS III megjelenéséig,viszont így,hogy nem sok a különbség, kell az a One S,ráadásul olvastam,hogy megkapja a JB-t,így remélem egy majdnem tökéletes telefonom lesz....
-
-
B1T3
addikt
-
Damage401
senior tag
válasz
Chosen #12571 üzenetére
Szia!
A harmadik helyre nem tennék be még 1 referencia modelt a videóknál hiába hogy több N8 érkezett be meg hogy kicsit pontatlan lett a fokusz a 3. N8 közül kellett volna a legjobbat és 3. helyre nem még egy N8 ez így nem lesz jó nem arra törekszek hogy Neom legyen szó sincs de így értelmetlen, mert akkor az IP4S lehetne mindegyikhez írni.
-
donceleger8
őstag
válasz
Chosen #12492 üzenetére
Na én sem bírtam magammal, lőttem még egy képet.
Szerintem jobban sikerült így ezt nevezném a versenyre! -
donceleger8
őstag
válasz
Chosen #12439 üzenetére
Hali!
Nekem már neveztél egy képet, de akkor most szeretném ha erre kicserélnéd, ez a végleges nevezésem: sárga virág
Illetve itt van a videó is nevezésre.
Nokia N8
Köszi.
-
Varlaisaran
senior tag
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Chosen #12220 üzenetére
Az SGSII és a 4S sorrendjére vagy kíváncsi?
A 4S megelőzné, többször hoz automatán jó/szemnek kellemes eredményt.
Az N8at pedig sem álló, sem mozgóképben nem fogják be (pláne ha videónál hozzávesszük a hangrögzítési képességeket is; miszerint pincétől a padlásig rögzít, és még a warfijaim maximális memrán kitérésénél sem torzít a hang egy arasznyi távolságból, ami pedig nagyon nem kis hangerőt jelent).Ha lenne teszt, akkor ne kövessétek el ti is azt a hibát hogy optimális fényviszonyok között teszteltek csak - ahol még a vacak telefonok is tűrhetően teljesítenek - legyen akkor benne minden (főleg szürkület, beltér, stb).
Szerk: Ezekből (N8as flickeres szett) pár kép ide is be lett linkelve más tárhellyel, ott pedig eredeti felbontásban is megleshetők.
Nekem bejön a kép, és a linkelt is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Chosen #12206 üzenetére
Itt van, sajnos nem valami jó, mert folyamatosan nem találom el a fókusz távolságot, és a felvevő folyamatosan fókuszál. Azért néha tűrhető
Kommentálja: Takács Roxána 3 éves megfázott kislányom. -
Varlaisaran
senior tag
válasz
Chosen #12148 üzenetére
Tetszik, szép kép lett, sztem jobb az előzőnél.
Nade, hamár kutyatej-"hidegháború
", akkor ringbeteszem a K750i idevágó makróját is, csak a teljesség kedvéért
Sajnos jobb fényviszonyok között készült kép nem maradt fent
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Chosen #12034 üzenetére
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2011:07:18 14:17:11
Képkészítő eszköz gyártója: Nokia
Képkészítő berendezés modell: N8-00
47, 32' 50.059" North latitude
13, 37' 38.0228" East longitudeés
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2011:08:27 16:05:18
Képkészítő eszköz gyártója: Nokia
Képkészítő berendezés modell: N8-00
60, 33' 28.3675" North latitude
28, 3' 32.4033" East longitudeVarlaisaran, a K750/W810 párost nem sok telefon ugorja meg a mai napig, az tény. Sőt, az okostelefonos átlag is mögöttük van!
-
rizso
addikt
válasz
Chosen #11498 üzenetére
Egy scanner minőségét nyilván nem éri utol. A lap színe a fényviszonyok miatt is ilyen. Látszik, hogy a közepe világosabb, míg körben kicsit sötétebb. Gyenge fényviszonyok mellett készült a kép, vakuval, egy A4-es lapról olyan 25cm-ről.
Na mindegy, nem vitatkozni akarok, de szerintem ez bőven elegendő minőség, ha éppen nem tudok scannelni, vagy csak gyorsan kell pár oldal, továbbá egy scanerrel vagy egy DSLR-rel ellentétben állandóan a zsebemben vanNa de majd holnap kiderül mire megyek vele normál fényviszonyok mellett, illetve mennyivel tud többet, mint mondjuk egy SE Ray...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Ubuntu Linux
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest