Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Chosen #10509 üzenetére
Hú de szigorú itt ma mindenki Azért "pár" Sensation tesztképet is töltöttem fel, és az i4S dolgot csak azért dobtam be, hogy legyen egy kis élet a topikban...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Chosen #10651 üzenetére
Sajnos egyet kell értsek veled. Amekkorát "szólt" korábban 1-2 Cybershot, most akkorát buknak kamera téren az új SE mobilok...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kiskaktusz
addikt
ahhoz képest, hogy ezt a telefont megkapod 23 rongyért, és még sok más szolgáltatását, sztem k*rva jók! igaz, én még 73ért vettem, de nem fotógépnek használom... viszont ráver némely 8 megapixeles htc "csodára"
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
sdd2
veterán
Hát HTC-hez és az újabb Xperia-khoz képest még mindig jó képet csinál. Kérlek tegyél fel egy olyan telóval lőtt képet ami tök éles,színhűség is nagyon jó, és nem mosott.Ha sikerült kérlek jelentkezz. Addig pedig nem kell szutykozni. Bármilyen telód van fogadok hogy a 20K kompaktom kenderbe veri.
porse:
Nem kéne személyeskedni. Nem azért jók mert nekem olyan van. Amúgy nem olyan telóm van mert nekem x10 mini neki meg x10 mini pro. Előbb tanulj meg olvasni és utána írj ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
runner 125
nagyúr
válasz Chosen #10849 üzenetére
Egyetértek.
Videókat tekintve már kisebbek a különbségek, de jobban megfigyelve az SGS élesebb videót készít, a Mini zajossága - s, egyben zajmosása erősebb a kelleténél.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Chosen #10851 üzenetére
Jaja, tényleg durva minőség - de azért azt sem feledjük el, h az EOS 5D Mark II-ben, akármennyire is professzionális gép, ez csak egy másod - amolyan kisegítő - funkció.
..mélység-élességben és színtelítettségben jobb a Canon,. iPhone-nál (és a SGS II-nél is) alulszaturáltnak érzem a színeket."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Danny750
őstag
válasz Chosen #10853 üzenetére
Sztem veri is videóban a 4s az EOS-t
Durva amit tud az iPhone 4s ,minden téren kiemelkedik a mezőnyből! (szuper anygarhasználat, bitang erős hardver, gyönyörű kijelző és a legjobb mobilos kamera , szóval etalon ,amint 140k-ért elhozható lesz már veszem is )>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
DemonDani
addikt
válasz Chosen #10876 üzenetére
De pl a színek az ISO-n is rosszak néz meg a "#13" feliratot, elkenődik fehér helyett "meleg" lesz, de amúgy meg a 12 MP-es Scaling lenne a fairplay, mert hát a Nokia tudja, és így tudja megmutatni, hogy mit is csinált, de a poszteren nézd meg a hajó oldalát... na ott durván kijön az N8 előnye a részletességben
Fucsa a részletesség kérdés mivel az ISOn meg pont jó az iPhone,teszem hozzá 12 MP Scaling mellett is a 4S a jobb az ISOn
mod:
A Grey Chart kavicsos részét érdemes elővenni, na ott mindent szépen elken az N8, még az 5D-t is megközelíti(#10880) Lirion
valóságban pedig nehéz ennyire steril képet készíteni, szóval checkmate'.[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
sphe
senior tag
válasz Chosen #10851 üzenetére
Tényleg jó minőség.
A videón látszik a jó öreg canon mosás, nem volt kikapcsolva a zajszűrő (videónál egyáltalán ki lehet? - mert ezek nem erre vannak kitalálva!). Ezt úgy is lenne érdemes megnézni, hogy a zajszűrés minimumra van állítva (vagy kikapcsolva). Fényképek terén a Canon, vagy vidó terén egy pana gx, gh, vagy gf szériás fényképezővel összehasonlítva azért más lenne a helyzet (és ez utóbbinál árban is ugyanott, ha nem súlyos tízezrekkel már alatta is vagyunk!).Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
B1T3
addikt
válasz Chosen #10970 üzenetére
Mondjuk az vicces, hogy a régi, 434 Mhz-es, ARM11 processzoros Nokia telefonok jobb minőségű videót vesznek fel legtöbbször, mint ezek az androidos telefonok (pl. a szintén lassan fillérekért elérhető Nokia 5230 is).
Különben köszi a videókat, nekem is eszembe jutott mostanában párszor, hogy bizony alig látni videókat, pedig szívesen néznék több tesztfelvételt.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Chosen #10981 üzenetére
Szintén. Néhány tesztképet elnézve sok mindent ki lehetne belőle hozni...
-
decoati
aktív tag
-
DemonDani
addikt
válasz Chosen #11055 üzenetére
csak teszteltem 2. alkalom volt, és nem is ennyire szántam, de le is írtam, legközelebb majd tesztelem mellé a fotózós megoldást is, hogy az mire jut, de ez nem két perc, esetleg ha vkinek az android 4.0 és a fotós módszer is meg volt már akkor várom mi a tapasztalat
-
DemonDani
addikt
válasz Chosen #11273 üzenetére
wrong way ezzel a névvel ment mindent a pro hdr camera
sohasenem használom a HDR funkcióját, (nem is túl jó) de vhogy ezzel több részlet marad meg mint a gyári fotózóval, bár rég néztem így az újabbaknál nem tudom milyen lenne az eredmény, de azok 99%ban nem arra készülnek, hogy sima képet csinálj, hanem h telepakold 99 szűrővel meg maszkkal
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz Chosen #11394 üzenetére
próbáltam már a guglit, egész jó barátom, de elég kínaiak ezek a meghatározások nekem azért gondoltam, hogy rákérdek, hátha pár emberi szóban is meg lehet fogalmazni
ááá megvilágosodtam, tehát a színes szegély a kromatikus aberráció
még is csak jó span ez a google[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Chosen #11498 üzenetére
Egy scanner minőségét nyilván nem éri utol. A lap színe a fényviszonyok miatt is ilyen. Látszik, hogy a közepe világosabb, míg körben kicsit sötétebb. Gyenge fényviszonyok mellett készült a kép, vakuval, egy A4-es lapról olyan 25cm-ről.
Na mindegy, nem vitatkozni akarok, de szerintem ez bőven elegendő minőség, ha éppen nem tudok scannelni, vagy csak gyorsan kell pár oldal, továbbá egy scanerrel vagy egy DSLR-rel ellentétben állandóan a zsebemben vanNa de majd holnap kiderül mire megyek vele normál fényviszonyok mellett, illetve mennyivel tud többet, mint mondjuk egy SE Ray...
-
MC Pite
veterán
válasz Chosen #12034 üzenetére
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2011:07:18 14:17:11
Képkészítő eszköz gyártója: Nokia
Képkészítő berendezés modell: N8-00
47, 32' 50.059" North latitude
13, 37' 38.0228" East longitudeés
Fájl módosításának dátuma és ideje: 2011:08:27 16:05:18
Képkészítő eszköz gyártója: Nokia
Képkészítő berendezés modell: N8-00
60, 33' 28.3675" North latitude
28, 3' 32.4033" East longitudeVarlaisaran, a K750/W810 párost nem sok telefon ugorja meg a mai napig, az tény. Sőt, az okostelefonos átlag is mögöttük van!
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz Chosen #12039 üzenetére
És az a szép a böngészőkben hogy le se kell tölteni Mondjuk a gps adatokkal általában csínján bánnak a böngészők exifolvasói...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest