2017. március 28., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Mi van a pénztárcánkban?

  Az enyémben van némi apró, a szokásos kártyák, egy két papír (tajkártya, biztosítás stb...), és a lényeges kellékek

  Sim kártya átalakítók, jelenleg kicsit foghíjasan, mert hiányzik belőle egy két láncszem
  Két Sim kiszedő tű, egy microUSB - Apple átalakító, egy microUSB - USB C átalakító, és egy kis OTG átalakító

  Nyilván ahogy sosem, most sem teljes a lista, mert valakinek mindig kell valami, és nekem PONT AKKOR KELLENE mikor nincs meg. Ó hányszor jártam már úgy, hogy nincs nálam egy Sim kártya átalakító, vagy egy megfelelő USB átalakító...

  Nálatok van olyan ami pénztárcában mindig nálatok van, és persze amikor nincs akkor kellene?
  Átalakítók, kis csavarhúzó, sörnyitó, Boeing 747

  enginev3.0 1 hónapja 43

 • Magyar Posta

  Múlthét szombat délben adtam fel egy csomagot, ami megbeszéltek szerint jó lett volna, ha hétfőre a vevőhöz ér. Tegnapi napon tudta átvenni, tehát 4 majd 5 napba tellett mire eljutott a címzetthez.

  Hétfőn délután 17 óra után adtak fel nekem egy csomagot, ami kedd délben átvehető volt nálunk.

  De hogyanis?

  Sokan tudják, és lehet mégtöbben nem tudják, hogy bármilyen levél, és csomag, amelyet az ország bármely pontján felad az ember postán, az az OLK (Országos Logisztikai Központ)-ban köt ki. Budaörsön. Tehát ha Te a szomszédodnak adsz fel egy levelet, azt nem fogja másnap kivinni a helyi postás úgy, hogy ne tenne meg többszáz km-t.

  Mit is csinálnak az OLK-ban?
  Minden nap, a postákról összeszedik a csomagokat, sok helyen 4-kor, nagyobb postákon később, és elviszik az OLK-ba. Ott az ott dolgozók ingyen, a munkaöröméért irányítószámok alapján kiválogatják napi 12 órában (majd műszakváltás). Tehát a legtöbb ott dolgozó ember, több tucat irányítószámot tud fejből, és azt is tudja melyik városhoz tartoznak, x időnként írnak belőle tesztet, ne hogy elfelejtsék.

  Folytatás...

  enginev3.0 3 hónapja 19

 • Drága mulatság. Így sosem lesz pénzünk!

  Hm. Már megint új telefont vettem. Nem baj. Csak drága!

  Sajnos a régi, "kell egy új billentyűzet, kell egy új egér, kell egy új hdd" korszakomat kinőttem, egészen a "kell egy új telefon" korszakig.
  Első okostelefonom nagyon nehezen lett meg, még itt vettem a hardverek között egyik kollégától, egy Samsung omnia 7-et, pedig nem is azért indultam, de amit venni akartam, aznap lemondta, és ezt találtam gyorsan.

  Már szinte nem is emlékszem mi volt utána, és azután, meg azután.
  Biztosan volt, egy HTC HD2, egy HTC DesireHD, egy HTC Sensation, HTC One x, HTC One, Nokia 930, iPhone 6, Xiaomi Mi4c, Sony Z3, Xiaomi Mi5, Samsung Galaxy S7 Edge (ez van most, pont mai.)

  Igazából mindegyiknél volt okom cserélni, pedig nem kellett volna, de
  Omnia 7 után kellett egy android
  HD2-t pénz miatt kellett eladnom, jogsit csináltam
  DesireHD-t Sensation megtetszése miatt
  One x-et pedig követte a
  One, ami a leghosszabb ideig nálam lévő telefon volt, nagyjából 1-1.5évig, imádtam. nagyon. Bár tudtam a gyengeségeit, kamera, és talán az akksi volt kicsit átlagos.
  Nokia 930 gyors volt, mert piszok gyenge akksit tettek bele
  iPhone 6 3 hónapig volt nálam, nem jött be az egygombos túlegyszerű rendszer, bár tényleg jó, de nekem vérszegény volt

  Folytatás...

  enginev3.0 3 hónapja 46

 • uTorrent Lemez Megtelt / Disk Overload 100% Hiba megoldás

  Lemez Megtelt / Disk overload 100%

  Csak 3.x alatti utorrenttel működik
  2.2.1 ajánlott

  Amennyiben volt már fent 3.4 feletti utorrent a gépünkön, megeshet, hogy törlés és régebbi (2.2.1) feltelepítése nem elég, ilyenkor 3.1.3-mas utorrent telepítése szükséges előbb, és ezután telepítsük fel a 2.2.1-et

  *A magyar fordítása kissé helytelen mivel azt jelenti, hogy a lemez túlterhelve. Ez akkor történik, mikor a lemezen nincs elég virtuális memória, ahova ideiglenesen eltárolja az adatokat. Ilyenkor az alapértelmezettnek megadott 32MB RAM-ra tárolja ezeket, ami természetesen nem elég.

  *Az esetek többségében akkor történik, mikor kettő vagy több merevlemez van a gépedben. Ha nem az elsődleges merevlemezre töltöd a fájlokat, akkor nem tudja használni az elsődleges lemezen lévő virtuális memóriát. Ilyenkor, nekünk kell arra a lemezre beállítani a virtuális memóriát, illetve méretét.

  1.- Nyissuk meg a Vezérlőpultot, azon belül pedig a Rendszer ikonra kattintsunk
  Jobb oldalt Speciális Rendszerbeállítások

  Folytatás...

  enginev3.0 5 hónapja 39

 • Xiaomi Wi-Fi+

  Három darab Wi-Fi eszköz teljesítménye a házban, és az udvaron, különböző mérési pontokon
  -TP-link WRN841n v8 (Kocsicsalad)
  -Xiaomi Wi-Fi+ (Kocsicsalad PLUS)
  -Xiaomi Mini USB Wi-Fi router (Xiaomi LLLac)

  Mind a három eszköz egymás mellett volt fent a szobámban, kertes emeletes tégla házban lakunk, ami azért fontos tényező.

  Első mérés, lent a teraszon, egy emelettel lejjebb mint a szobám


  (Lent a teraszon)

  Második, kint a kisházban, itt már egyszer van az én szobám fala, plusz jóval alacsonyabban van az épület a szobámnál, és a közben van még egy cserepes tető a kisházon is. Itt sok okostelefon már nem fogta be a Tplink routert


  (Kint a kisházban)

  Folytatás...

  enginev3.0 11 hónapja 6

 • Xiaomi Mi4c - Összefoglaló

  Összefoglaló
  Mivel elég sokan írtatok a készülékkel kapcsolatban, ezért gondoltam írok a telefonról, amíg nincs róla rendes teszt, így segítve a vásárlást, remélem megtudom vele könnyíteni a döntést

  Doboz
  Végre megérkezett a várva várt készülék, 1 hónap Xperia mini után, már maga a doboz látványa nagy örömöt okozott, pedig idén jó pár okostelefon dobozt fogtam és kibontottam, de ekkora újdonságérzetet egyik sem nyújtott.
  Egy gyönyörű narancssárga elég méretes dobozt kapunk kézbe a vásárlás után. Elöl Mi felirat, hátul pedig a telefon specifikációja, imei, SN és egyéb infók a készülékről.


  (Kicsit meglepett a nagy doboz a Xiaomi Piston szerény összehajtogatott dobozkája után)

  A dobozban találunk egy készüléket, egy töltőt, egy USB-c kábelt, és néhány papírt, és leírást. Fülhallgató nincs.

  Folytatás...

  enginev3.0 1 éve 12

 • Xiaomi Mi4c - Érdeklődők

  Mivel nagyon sokan írtatok a telefonnal kapcsolatban, ezért tervezem hogy hétvégén írok egy összefoglalót róla ide logout-ra, viszont akinek gyors infó kellene, az hozzászólásokba nyugodtan írhatja a kérdéseit :K

  Xiaomi Mi4c - 3/32Gb

  enginev3.0 1 éve 19

 • Mátra motorokkal? Hétköznapi

  Vasárnap délben mi más is juthat az ember eszébe mint felmenni motorral a Mátrába. Motorral, de nekünk az nincs.

  Már korábban terveztük, hogy felmegyünk robogókkal és kismotorokkal a Mátrába, de munka meg egyéb elfoglaltságok voltak, így egészen most vasárnapra tolódott. Előtte persze egy hétig esett, ezért reméltük hogy most nem fog.

  Délben kaptam a levelet kelet felől, hogy Mátra? Hát mondom időben, de oké, akit tudunk szedjünk össze, de épp hogy csak hárman lettünk.

  1kor indultunk, előtte még kis kaja vásárlás, meg tankolás, és a kellékek, gyertya, néhány csavarhúzó, és kulcs, hogy biztosra menjünk (na meg volt itthon egy 3.5T autó, ami azért biztos háttér ha gond van) és egészen pontosan 13:55kor el is hagytuk a Nagykáta vége táblát


  (Üres a tank, 123.4km-nél az állás, kezdjük a feltankolást, az első 10km városon belül még otthon.)

  Nem tudtuk merre menjünk, ezért arra mentünk amerre nem tudtuk merre menjünk. Van egy egyszerű de unalmas út, kevés város, sok hosszú egyenes, ami azért 50-55km/h sebességgel nem túl vad.

  Folytatás...

  enginev3.0 1 éve 18

 • A Piston család

  Mi vagyunk azok

  A Piston 2 nincs egy éves, de a hármat mindenképp ki akartam próbálni ennyi pénzért, ezért megrendeltem, véletlen a Youth edition-t, ami az olcsóbb verzió, elvileg csak a borítása olcsóbb belül ugyan az, hozzátenném, hogy ez is szebben szól mint a kettő. Majd még aznap megrendeltem a hármat, ami megjött ma :))

  enginev3.0 1 éve 20

 • Szerk.: HTC Sense, Sense mindenhol

  Találtam néhány ügyes megoldást, így aki szeretne egy érzéki készüléket varázsolni telefonjából, annak most itt a lehetőség :)

  Először is, itt vannak a HTC-s appok
  http://www.apkmirror.com/?s=HTC&post_type=apps_post&searchtype=apk

  Ami biztosan működik:
  Galéria, képszerkesztéssel együtt :P
  Böngésző, képes szövegtördelésre, és nagyon gördülékeny :P
  Kamera, bár itt kevesebb a beállítási lehetőség, működik benne a kettős fényképezés, de pl a panoráma nem megy, iso értéket sem sikerült állítani
  Időjárás, szép igényes, helymeghatározással, egy újraindítás, vagy a HTC szervizcsomag szükséges lehet hozzá
  Naptár, widgettel együtt :P
  Óra, itt is szükséges lehet a szervizcsomag, és egy újraindítás
  Levelezés, email kliens, talán a legjobb :P

  Folytatás...

  enginev3.0 1 éve 28

 • Szerencsétlen Suzuki-nk befejezése

  Tavaly írtam, egy cikket, vagy is egy bejegyzést, hogy milyen remek évünk volt, és mi minden történt rövid időn belül szerencsétlen kis autónkkal.

  Bár már ez a dolog tavaly lezárult, még is csak most írom le a befejezést, kicsit megkésve.

  A biztosító úgy döntött, hogy ezt az autót mi már ne akarjuk használni, kaptunk tőlük 600.000Ft-ot, illetve a "roncsért" kaptunk egy bontótól még 200.000-at.

  Így másik autó után néztünk, és megvettünk egy Opel Meriva-t


  Illusztráció

  Kicsit még fizetni kellett rá, de megérte, szeretjük. 1.6 benzin, szóval szeret enni, de legalább élvezetes vezetni, nem úgy mint az Ignist :)

  enginev3.0 1 éve 37

 • Telefonvásárlásom története

  Nem tudom miért írom le, vagy miért csak most, de azt hiszem a mostani túlzott szabadidő, és az esetleges segítségnyújtás, ha valaki telefonvásárláson gondolkodik.

  Hogy közben szóljon valami:

  Másfél éve vettem meg az egyik legszeretettebb készülékemet, egy HTC One-t, az m7-es verziót.
  Ez volt az első telefonom ami androidos, és sosem lassult be, itt kezdtem el igazán szeretni az androidot, az előtt mindig csak bosszúság volt, hogy kevés a ram, gyenge a proci, akár hogy használom, mindig belassul bármely készüléket veszem kézbe.

  Na de. Tavaly már úgy döntöttem, hogy idén mindenképp cserélem, leszoktam a telefonok cserélgetéséről, mint azelőtt, havonta, vagy x havonta másik, új telefon, hogy kipróbáljak minél többet.

  Tehát gondoltam idén cserélem
  Mindenképp HTC volt a cél, méghozzá az idei csúcsmodell, ami nem meglepő módon a One nevet, és egy m9-es számot kapott. De számomra az idei év csalódása volt, a sok felesleges kávával, a közel sem felsőkategóriás kamerával, és a szinte nulla újítással, így hát mivel ezeket már 1-2 hónapja tudni lehetett róla, tudtam, hogy más felé kell nézegetnem

  Folytatás...

  enginev3.0 1 éve 26

 • 2014 - Suzuki A mi autónk

  Ez lehet, hogy nem a mi évünk?

  Bár elsősorban az autóról lesz szó eme rövid cikkben, de lesz benne más földi jó is

  Év első negyedében, még tavasszal vinni szerettük volna az autót vizsgáztatni, mert az kell, és az jó.
  Édesanyám elindult ...volna vele, de mivel az akksi elég rossz volt, így nem sikerült, mert lemerült éjszaka, ezért lett bele véve egy másik akksi. Nos ez a gond szépen megoldódott.

  Másnap édesanyám ismét elindult az autóval, hogy neki vágjon a jó 2-3 km-es útnak, viszont 2-3 méterig jutott, és defektet kapott, amit nem teljesen értettünk, mivel nincs igazán szög széthagyva az udvaron, sem a garázsban, de hát na, az ember nem válogathatja meg az ilyen dolgokat, hogy az autó defektet kapjon-e vagy sem. Így fel lett téve a pótkerék, és -ekkor már sógorjelölt- elvitte a gumishoz a sérültet. Az akksi jó volt, a pótkerék nem lett defektes, sikeresen eljutott a kijelölt célhoz.

  Deviszont, kifelé tolatva (félsötétben) nekitolatott egy terasz "darabnak", valami kiálló izének, egy olyan valaminek, így meg lett nyomva picit a hátulja, pár centis részen, illetve a bal hátsó lámpabúra szintén egy kis részen betört.

  Folytatás...

  enginev3.0 2 éve 27

 • Gyors Mantle Teszt

  Az AMD kiadta legújabb, jelenleg még Beta fázisban lévő Mantle támogató driverjét 14.1-es verziószámmal

  Gyorsan letöltöttem, majd lefuttattam egy Star Swarm tesztet

  Hardver:
  AMD Phenom II x4 B55 3.20Ghz
  2× 2GB Kingston DDR3 1333MHZ
  Samsung 840 EVO 120GB SSD
  Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X 2GB
  Többi az adatlapomon, de azok nem befolyásolták a tesztet

  DirectX teszt még a régebbi 13.11-es driverrel futott, az újabb pedig egyértelműen már a 14.1-gyel


  (Katt a képre)

  enginev3.0 3 éve 1

 • HTC One - Szálcsiszolt "Fém" Matrica

  Sziasztok

  Szeretném egy Ebay-es vásárlásom bemutatni nektek, hátha másoknak is megtetszik a dolog, és beruháznak egy ilyenre

  Nos, már ahogy sokan mások, én is teljes mértékben megszerettem az okostelefonokat, próbálgatom, cserélgetem őket. Viszont az első és legfontosabb dolog, hogy tetsszen a telefon, ez az elsődleges, majd ezután jöhet a többi, hardver stb...

  Volt már Samsung Omnia 7-em, ezzel kezdtem, aztán jött a HTC HD2, Desire HD, Sensation, One x, 8x, Xperia ion, és jelenleg egy HTC One-t használok
  Szeretem ha anyagból van a telefonom, tehát nálam egy mostani Samsung szóba se jöhetne, de ne legyen most ez vita tárgya, nem ez a lényeg. Tehát szeretem ha a telefonom anyagból van, szépen össze van rakva, és elegáns a megjelenése, és imádom hogy vékony, ezért nem is pártolom azokat akik azt mondják, hogy adjunk fel a vékony telefonokkal, és legyen 2 centiméter vastag okostelefonja mindenkinek +1 óra üzemidőt nyerve (A gyártók úgy is megoldanák, hogy lemerüljön minden nap, és tölteni keljen éjszakánként)

  Na, picit eltértem a témától, vagyis annyira nem is, tehát, egy telefon legyen szép, elegáns, vékony, és legyen anyagból, ne mű-anyagból.

  Folytatás...

  enginev3.0 3 éve 29

 • Peter Kürten - A rém Düsseldorfból

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  A németországi Düsseldorf felett a halál köröz. A hangszórók minden nap óvintézkedésre figyelmeztetnek. A nők csoportosan és városi rendőrök kíséretében járnak munkába. Senki nem tudja, hogy a sorozatgyilkos rém mikor támad újra

  Düsseldorfot 1929-ben, közel 10 hónapon át, egy Peter Kürten nevű szörnyeteg terrorizálja. A pszichiáterek is csak tanulhatnának, mivel az összes addig létező ferde hajlamban szenved. A szexuális agresszión és szadizmuson túl, a pedofílián, zoofílián át a nekrofíliáig.

  A tízéves Ptere és két barátja, egy fából készült tutajra szállnak. 1893 tavaszán járunk, és egy fiúcsapat a Rajna átúszására készül. "Fiúk én félek, ússzunk vissza" - kiabálja ijedten a legkisebb. Peter egy kis ideig figyeli, jót tesz neki, hogy siránkozni hallja. Majd feláll és a fiúba lök. A tengerésztrikós fiú a mélybe zuhan. A legidősebb Hans, azonnal a barátja után ugrik, nem sejti, hogy ez az utolsó dolog amit csinál. Peter a fejét a tutaj alá nyomja, és erősen fogja. Amikor már biztos benne, hogy mind a két barát halott, nagy ricsajt csap. "Segítség, megfulladnak"

  Folytatás...

  enginev3.0 3 éve 0

 • Gilles De Rais - Őrült báró

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  Nehéz kampóval szétfejtettem a hasát, a belsőségek kifordultak és én élvezettem nyúlkáltam benne, ezután még egyszer megerőszakoltam. Éreztem, hogy új életenergia áramlik szét bennem" - Tesz vallomást a báró, míg a közönség soraiból két hölgy is elájult, a fekete öltönyös férfiak zsebkendőt fognak a szájuk elé, hogy legyőzzék az undort.

  A báró állítólag 200 gyereket ölt meg

  A francia Gilles de Rais báró (1400-as évek) pere meglehetősen gyors. A vádtól pszichésen is összeomlik és mindent bevall. Az ítélőbíróság felháborodott. Nem ám annyira a Raid várban rendezett orgiákon, vagy a fiatal fiúk vére kivégzésén, amit már képtelenek megemészteni az az, követője és gyakorlója. Az eredmény világos, de Raist ki kell végezni.

  Folytatás...

  enginev3.0 3 éve 2

 • Hasfelmetsző Jack - A világ egyik legismertebb sorozatgyilkosa

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!! !!!CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

  A világtörténelem egyik legismertebb sorozatgyilkosa. Még akkor is ha "csak" öt nőt ölt meg. Hasfelmetsző Jack már 122 éve menekül az igazságszolgáltatás elől

  1888-ban az utolsó augusztusi napon a londoni éjszaka szoktalanul hideg. A sötét utcákon hideg szél söpör végig. A negyvenhárom éves Mary Ann Nicholson akit csak Pollynak neveznek, nem trődik a hideggel. Egy londoni kórház közelében, csak egy begombolt fűzőben és könnyű sálban sétál. Már csak egy ügyfélre lenne szüksége, különben holnap nem ihat egy cseppet sem kedvenc pálinkájából.

  Közelben cipősarka kopogását egy férfihang szakítja félbe: "Elnézést kérek" - Hallja Polly a háta mögött. Elegánsan megfordul, hogy a férfit megnézze, de az utolsó amit lát, egy csillogó éles kés. A hosszú kabátos alak Polly holttestét a legközelebbi utcába húzza. Ez a kórháztól mintegy 200 méterre található Bucks Row, ahol egy istálló bejárata elé helyezi és munkához lát. Pollynak már a nyakát is elvágta, amikor a gyilkos a testéhez is hozzáfog. A számos szúrt sebet, amelyből vörös vér folyik egy nagy vágással összeköti.

  Folytatás...

  enginev3.0 3 éve 7

 • Android böngészők tesztje [adatforgalom / akkumulátor] -Frissítve-

  Tegnapi tesztem szerettem volna picit bővíteni amihez tőletek is kaptam ötleteket és plusz böngésző tippeket
  Így új weboldal mellett új böngészők is kerültek a mostani cikkbe, illetve beszereztem egy 3G watchdog pro-t is

  Először is. Aki tegnap nem olvasta volna: Ez a teszt most nem a böngészők sebességéről, vagy kezelhetőségéről szól hanem az adatforgalomról és most már az akkumulátorhasználatról

  A teszt készítése közben végig a Router mellett voltam, egyhuzamra készült, semmilyen le vagy feltöltés nem ment egyik gépen sem, így a jelerősség és az internet sebessége nem befolyásolhatta a versenyzőket

  Minden böngésző ugyan azokat a weboldalakat látogatta meg

  Google.hu, időkép.hu, hardverapro.hu, teveclub.hu, demotivalo.net, classfm.hu

  Folytatás...

  enginev3.0 3 éve 82

 • HARLEM SHAKE mi ez??

  Komolyan valaki magyarázza már el nekem hogy mi lenne ez a Harlem Shake. Honnan jött vagy most mire jó? Vagy miért trendi ez? Nemértem. Nem szoktam követni az ilyen divatmajomkodásokat, de most nagyon elmaradottnak érzem magam

  Itt láthattok sok ilyen videót egybefűzve

  enginev3.0 4 éve 12

 • Temple Run rekordok - Frissítve 2013.03.12

  Sziasztok

  Várom mindenkitől a legmagasabb elért pontszámokat, lehetőleg fényképpel mellékelve.

  Csak telefonos platform jöhet, 6 hüvelykig!

  Highest Score

  1.- Bocaa [6.581.880]
  2.- BoboDJ [3.783.742]
  3.- bubi92 [903.070]
  IV.- respectadam - [467,428]
  V.- enginev3.0 [49.416]

  Akik korábban a listán szerepeltek:

  Longest Run

  Folytatás...

  enginev3.0 4 éve 19

 • Doodle Jump rekordok - Frissítve 2012.10.29

  Sziasztok

  Várom mindenkitől a legmagasabb elért pontszámot, lehetőleg fényképpel mellékelve. :R

  Bármilyen telefonos platform jöhet -megjelöléssel-

  Helyezések:

  1.- Koczó93 [212.812]
  2.- enginev3.0 [186.972]
  3.- G.Peter [104.651]
  IV.- Švejk [101.912]

  Akik korábban a listán szerepeltek:

  További játékok:
  Fruit Ninja
  Temple Run

  enginev3.0 4 éve 15

 • 5.000Ft az nem túl jó órabér

  Azért ez már elég elszomorító... hogy ezek életükben nem kaptak még órabért mert még egy órát nem dolgoztak soha, és valószínűleg nem is fognak

  "Egy csöves nem lesz menő az iPhone-tól" <- Videó

  enginev3.0 4 éve 43

 • Fruit Ninja rekordok - Frissítve 2012.11.21

  Sziasztok

  Várom mindenkitől a legmagasabb elért pontszámot, lehetőleg fényképpel mellékelve. :R :)

  Csak telefonos platform jöhet, 6 hüvelykig!

  Amit kérek, hogy írjátok oda, milyen módban sikerült elérni a leírt pontszámot (arcade, classic, zen)

  A legújabb pontszámokat mindig vastagon szedett betűkkel jelzem.

  Helyezések:

  Classic

  1.- Rx [847] - 2012.11.21
  2.- h3lios [745] - 2012.10.02
  3.- enginev3.0 [651]
  IV.- BoboDJ [622] - 2012.10.29
  V.- Ndruu [534] - 2012.10.28

  Folytatás...

  enginev3.0 4 éve 69

 • ...Vagy már késő?

  "Órákon" belül itt a tél, ki mivel fűt? és persze miben?

  Gáz? Fa? Szén? Nagymama? Egy kis elspájzolt meleg a nyárból?

  Legjobb, legolcsóbb, legnagyobb hőt leadó, és akkor még ott van a hamu, valaminél több valaminél kevesebb

  enginev3.0 4 éve 64

 • Ajjjajjjj

  Holnaptól oskola
  Remélem mindenki várja, a szülők meg majd sírhatnak hiányérzetükbe amíg nem tartózkodunk otthon :D

  enginev3.0 4 éve 28

 • Android Kamera programok tesztje

  Különböző kamera programokat próbálgattam androidon


  A készülékem, egy HTC Desire HD

  Mobilarena-ról:
  "A fotók minősége meglehetősen kellemes, de nem avathatunk új bajnokot. A zajszint elég magas, ami zavaró, viszont legalább nincsenek elmosva a részletek, ami a korrekt vonalélességgel és az élénk színekkel kombinálva kellemes hatást kelt. Ugyanakkor a képeknek van némi "digitális" hatásuk, egy picit lehetnének lágyabbak, 100 százalékos nagyításban mesterkéltnek tűnnek; a 8 megapixel mondjuk pont azért jó, mert le tudjuk őket kicsinyíteni, úgy pedig közel hibátlanok"

  Minden programot alapbeállításon AF-el használtam. Persze ahol kellett, ott 8megapixelre raktam a képméretet, már ha engedte

  Nem vagyok egy profi fotós, csak szeretek fényképeket készíteni, általában telefonnal, mert az mindig nálam van, és egy profi fényképezőre nincs se pénzem, se "kedvem" megtanulni a technikáját, de később ki tudja :) Próbáltam minden képet ugyan olyan távolságból készíteni, minden programmal. néhány cm eltérés azonban így is lehet, amely befolyásolhatja némileg a képek minőségét!

  Kezdjük az alap programmal, ami a HTC-s fényképező

  Folytatás...

  enginev3.0 4 éve 5

 • Android rendszerprogramok törlése

  Szeretnék kicsit segíteni azoknak akik még újak az androidban, illetve lehet azoknak is jól jön ez a cikk akik már régóta romolgatnak :)

  Rövid kis szösszenetben leírom, hogy milyen rendszerprogramokat lehet törölni a telefonról, anélkül, hogy bármiféle hiba felmerülne.

  Figyelem, mindenki csak saját felelősségére távolítsa el a neki nem kellő programokat, felelősséget nem vállalok!

  A programok eltávolításához, Rootolt telefonra, illetve pl Titanium Backup pro-ra van szükség, meg persze egy biztonsági mentésre a jelenlegi romunkról!
  A programok törölhetőek a még fel nem telepített romból is (zip fájl)

  Nem kötelező minden programot eltávolítani. Kinek mire van szüksége

  Jelenleg egy HTC Desire HD telefonom van frissen telepített RunnyDrOiD v5.0 rommal, néhány lentebb írt program, csak HTC telefonokon találhatóak meg!, de a legtöbb az összes Androidon ott ékeskedik.

  Aminél tudtam vagy épp nem tudtam hogy mi annál mellé írtam, érdemes elolvasni!

  Na szóval nézzük

  Először a programoknál megjelenő alkalmazások

  Átvitel [transferrunnymede...apk] - Régi telefonunkról lehet át tenni az új telefonra a telefonkönyv tartalmát, naptárbejegyzéseket stb...

  Folytatás...

  enginev3.0 5 éve 7

 • Windows Phone 7 Telepítése HTC HD2-re

  Már sok oldalon le van írva ez a dolog, de vagy angol, vagy épp csak felületesen, tehát nagy vonalakban elmondják, hogy kevés cukor, csipetnyi só, és 180fokon süsd meg. Más szóval nem térnek ki arra, hogy hogyan kell Magldr-t telepíteni, vagy, hogy hogyan tegyük fel a Radio romot stb...Igaz ezek nem nehéz lépések, de a kezdőknek fejfájást okozhatnak, nekem is!
  Én most megpróbálok, egy teljes és részletes leírást készíteni a dologról.

  Nézzük mire is lesz szükségünk:
  -Legalább 50%-os akksi, inkább több mint kevesebb
  -HSPL
  -Radio rom
  -És természetesen egy WP7 rom-ra
  -Magldr

  MANGO-s Magyar nyelvű rom!

  Bootloader - Bekapcsoló gomb és lefelé hangerő gomb egyszerre való megnyomása!

  Figyelmeztető csak hogy izgalmasabb legyen a dolog

  Folytatás...

  enginev3.0 5 éve 14

 • Windows Phone 7 [5 perces trükkök]

  A most felsorolt, trükköket, vagy nem is tudom minek nevezzem őket, már korábban is megírtam egy PH! fórumtól független Google-s weboldalon, azonban, gondoltam itt is közzéteszem őket, hogy tudjatok hozzászólásokban egymásnak segíteni, ha valaki elakadna valahol.
  Amikor a weboldalt készítettem, akkor próbáltam minél részletesebben leírni a lépéseket, sok oldalon csak nagyjából levésik, hogy mit és hogy, de az apróbb részletekre nem térnek ki, én minden tőlem telhetőt megtettem, ezért nem igazán akarom átfogalmazni az ott leírt dolgokat, inkább csak bemásolom. - Ezért még egyszer leírom, hogy azért hoztam létre a cikket, mert itt hozzászólásokban tudtok egymásnak segíteni! :)

  Sokaknak nem nagyon lesz újdonság a cikkben, de remélem lesznek olyanok is akiknek hasznos lesz az írásom.

  Első egyszerű dolog a csengőhang beállítás

  Mango alatt, és igazából Nodo alatt is lehet egyedi csengőhangot beállítani, bár nodo alatt kicsit nehezebb, ott Windows Phone Device Manager, tört telefon, és egy xap alkalmazás szükséges hozzá.

  Mango alatt viszont jóval egyszerűbb

  Folytatás...

  enginev3.0 5 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.