Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Tybike81
őstag
Reméljük még tovább fog, de az tuti monitoron sokkal jobbak mint a kijelzőn.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Aryon87
félisten
Aztaq... Nem jött zavarba a teló. Hozza a magas színvonalát, nekem tetszik, csak kár hogy a lencsetorzulást nem javították ki.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
(#76763) YamatoVTEC : 1-2 fókusz problémától eltekintve korrektek!
Kis érdekesség, sajnos valamiért nem tudtam feltölteni teljes méretben : Hófúvás Borsodban
Plusz egy kis tél (autóból):
iPhone SE
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #76761 üzenetére
Már lassan 2 éves ... kölyök korától megvan !
Minden macskaeledelt próbáltam már, de nem hízik, mostanában húst kap !
Illetve nagyon sokat szaladgál a lakásban, gondolom ezért !
Szerk.
Újabb vegyes ... Galaxy S8
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Plazmacucci #76778 üzenetére
Lumia sokkal jobb ... de ennyi erővel egy kompakt gép is jó !
Csak azért mert okostelefonnak már nem igen jó !
(#76780) Plazmacucci
+1
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
félisten
De ha csak az előkapom, lő dolgot nézzük, már kevésbé nyerő, valamint nem mindig találja el elsőre a fókuszt, és a színek sárgásabbak rajta, ami kevésbé életszerű. A részletességben viszont jó.
Ja és mindegyik kép automatára volt állítva, rájuk bíztam a dolgot.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Le leszek kiabálva de a P9+ termése szimpatikusabb. A 1020 képei is jók, de jobbak picit a P9+ képei itt. A szobrosnál jobb a 1020.
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz Plazmacucci #76780 üzenetére
A mai okostelefonokhoz szokott kéznek már kicsit körülményes a
1020 használata.Pár hónapja én is vettem egyet,gondoltam majd jó lesz tartalék fényképezőnek.
De hamar kiábrándultam belőle.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Francia91
veterán
válasz Drakmusz #76782 üzenetére
Nekem a mai napig nincs gondom az 1020-assal, szeretek vele fotózni, ismerem a kellő beállításokat. Ha sötétedik, akkor pedig az 1020-as nyerőbb, mint a 950-es
De valakinek az "előkapjuk és fotózunk" -féle használat a nyerő, embere válogatja"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
törölt tag
Nekem a Lumia sokkal jobban tetszene, csak mai szemmel nézve elég alacsonynak tűnik a dinamika tartomány. Ez még nem tud hdr-t?
-
natë
nagyúr
A 1020 kedvenc mobilom volt, találtam párat, ami vele lőttem anno :
Raw Balaton (még az sem tudtam mi a raw)
Lumia 1020
-
falijja
őstag
-
félisten
-
törölt tag
Nekem is van pár Lumia 1020 képem, de van köztük szerkesztett is! Elég vegyes a minőség.
-
natë
nagyúr
Mi történt falijjával?
-
törölt tag
válasz falijja #76787 üzenetére
Kíváncsi lennék szép nyárias naplementekor melyik milyen képet hozna, illetve a P9-cet tudom, de a 1020-ra már nem emlékszem. Lenne most annyi fölös pénzem vennék egyet és mehetne az összehasonlítás.
A 1020 képek önmagukban pont azért tűnnek a legjobbnak adott esetben mert nincs mellettük másik eszköz képe. De ahogy mellé kerülne egy nappali Pixel 2 kép vagy egy éjszakai Mate 10 Pro, máris kevésnek tűnne a 1020. Hiába nagyobb a 1020 szenzora, régebbi mint a mostaniak, kevésbé korszerű algoritmussal. Pont az utóbbi miatt volt nehéz már megjelenéskor is hibátlan automata képet csinálni. -
Francia91
veterán
válasz #18001664 #76795 üzenetére
Hát nekem csak 950-esem és 1020-asom van, ezt a kettőt tudom összehasonlítani. Mint korábban írtam, a 950-esnek észrevehetően jobb az automatikája. Viszont ha megfelelően beállítod a 1020-ast, szebb, részletgazdagabb képet csinál, főleg ha 5 Mpixeles módban használod, ott működik a pixelösszevonás, ami tényleg látványos minőséget produkál.
Egymás mellett használom a 1020-ast és a 950-est, de még mindig jobban szeretek a 1020-assal fotózni, mint a 950-essel. Verőfényes napsütésben viszont a 950-es készít színekben gazdagabb képeket, este pedig a 1020-as remekel"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest