Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnl91
tag
Egy kis Balaton.
i4S
-
dnl91
tag
-
dnl91
tag
Köszi mindenkinek. Ismerkedek még a pixel 2 kamerájával, de eddig elég megnyerő.
-
dnl91
tag
szerk ez a kép feltöltő hulladék, pill és hozom gépről a képeket
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Köszi, majd hozok még képeket..
-
dnl91
tag
válasz Plazmacucci #76391 üzenetére
Én is ezt vettem észre, ennél a p10+ többre képes szerintem is..
Maguk a képek pedig nem lennének rosszak, de valahogy mindegyiken látszódik ez a nincs fókusz dolog.
-
dnl91
tag
köszi igen gcammal fotózok vele, nekem a gyári kamera app sokkal gyengébbnek tűnik.
Moz: ez a kép bele nagyìtva valóban katasztrófa, nem tudom miért mosta így szét.
ez jobb: https://photos.app.goo.gl/UiWFlstCbKuBKdhY2 - [link]
LG V30
Feleségemnek A1-et vettem anno, majd valamikor készítek auto módban mindkettővel ugyanott képeket. Szerintem az a1 jó fényviszonyok mellett elég jó, de azért az LG V30-al szerintem nem tud labdába rúgni.
szerk.: igen itt videóztam előtte valszeg a gyári kam lőtte a képet
Beírtam a készülék típusát, és linkesítettem a képet.
[ Módosította: Ricardo ]
-
dnl91
tag
btw azért töltök fel egy-két képet, hogy lássa esetleg olyan is aki szeretne v30-at vagy gondolkozik rajta hogy vegyen. ez a készülék ezt tudja, hasonlítgatni kár is, volt nálam pixel 2 is, azt kb még egyik teló sem múlta felül, de gondolom nem ez a topik lényege. én elégedett vagyok vele, további képek pedig várhatóak tőlem.
-
dnl91
tag
LG V30 Gcam HDR+
-
dnl91
tag
Huha. Tehát ha nem tetszik a Samsung ui ne használják nova launchert mert az nen gyári? Ha van egy telefonom nyilván azt használom rajta ami a legtöbbet kihozza belőle. A topic lényege gondolom hogy mindenki el tudja dönteni milyen telefont vegyen ha kameráról van szó. Nem pedig arról hogy melyiknek a legjobb a gyári minősége. :/
-
dnl91
tag
s9+
-
dnl91
tag
válasz eladogeppc #87739 üzenetére
Mi8 / Poco Gcammal, Pixel 2/2XL, Pixel XL
-
dnl91
tag
válasz mantequilla #88573 üzenetére
Szia,
Én sem vagyok egy nagy szakértő de eddig tetszenek a képek amiket készít, majd hozok még. Kicsit talán a gcamot hiányolom, hogy nincs rá, de több mint elég mobilfotózni. Szerintem óriási különbségek nincsenek a mai telefonok képei között. Van akinek a huawei féle, van akinek az iPhone, van akinek a Samsung stb fajta képfeldolgozás tetszik jobban.. ezt mindenki el tudja dönteni saját ízlése szerint melyiket találja a jobbnak. Na meg ugye ki mit tud kihozni az adott készülékből.
Van még itthon egy Mi 8, hozok majd egy összehasonlító szettet automata, gyári appal.
-
dnl91
tag
válasz Elit3Zotya #93359 üzenetére
Ez elég korrekt!
-
dnl91
tag
bár tudnám miért olvasom ezt a topicot, 3-4 ilyen fan, 1-2 olyan fan. kép néha van de minek, jajj... semmi köze egy mobil fotós topichoz. pixelek előre samsungok csak a snapi, huawei szar de azért mégsem... flame meg ezerrel
Plazma
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Hello,
S20FE snapdragon.
Én a Mi 10t Proval is nagyon ki vagyok békülve fotó terén, de s20fe jobb benne.
Megérik a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- iPhone 13 mini 128 GB, független, 82%-os akkumlátor
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest