Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
Remekelek28 #100505 üzenetére
-
hacki87
senior tag
Kergettem ezt a dongót vagy mit az nem tűnt fel, hogy volt még egy a kép alsó részén is
iphone 12 pro -
hacki87
senior tag
iphone 12 pro zoommal -
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
Gubu0101 #93628 üzenetére
A hozzászólásokban a képek mellett írjuk oda, hogy milyen telefonnal készültek! Fontos, hogy a hozzászólásban, ne az aláírásban szerepeljen, mivel:
1. Az aláírásunk (telefonunk) változhat, így a régi képeink alatt is az új aláírás (az új készülékünk neve, típusa) jelenik meg
2. Az aláírásba írt szövegre nem lehet keresni, így későbbiek folyamán az adott típusú telefonnal készült képek nehezebben találhatóak meg
3. Mobilnézetből nem látszik az aláírás -
hacki87
senior tag
[link]
Xiaomi Mi note 10 portré mód -
hacki87
senior tag
Iphone 6s -
hacki87
senior tag
válasz
ForRedGlory #90990 üzenetére
mozgó tárgyakkal hogy birkozna meg szerinted?
Nem kétszázzal elsuhanó autóra gondolok, hanem pl beltérben mozgó emberek. vagy arra még mindig inkább fényképezőgép? -
hacki87
senior tag
[link]
Kis hiba van benne, mert fújt a szél és emiatt lett egy kis szellemkép rajta. Éjszakai móddal készült.Pocophone F1
-
hacki87
senior tag
Rawból szerkesztett, nem értek hozzá! mennyire lettek rosszak? Belinkeltem az eredeti rawokat is kíváncsi vagyok akik értik a rawot mit hoznak ki belőle gondolok itt pl Moz-ra ha van kedve és ideje.
Mate10pro
-
hacki87
senior tag
válasz
toto0569 #76903 üzenetére
Nekem az a bajom pl a Mate10pro val, hogy este hiába állítom manuálisan végtelenre a fókuszt nem sikerül ilyen képet csinálni. Mert amikor leveszem Iso50 re és pl zarido 5-10-30mpre testem akkor sem vilagosodik kicsit se a kép, hogy fókuszt találjon. Végtelenre állítva se érzem elesnek a képet g4nél ilyen nem volt. Csináltam én is olyan képet az autóról, hogy vaksotetben kb olyan lett mintha napközbe készült volna.
-
hacki87
senior tag
válasz
Plazmacucci #76847 üzenetére
A 808 pureview-t se használták maximális felbontáson az itteniek, ha jól emlékszem mert nem ott volt a legjobb a képminőség.
-
hacki87
senior tag
válasz
Drakmusz #76168 üzenetére
de ugye nem kötelező használni az éjszakai módokat, ott van a PRO mód + mellé a raw is és akkor nem lesz elmaszatolva. Értem, hogy mit mondtok megnéztem én is a saját képem ami pro móddal és ilyen éjjelivel készültek. De ez csak akkor jön elő ha 1:1 arányba nézed. én pl egy full monitoron nézem vagy max egy full hd tv-n amivel kitölti a képernyőt nem többel mert édesanyámnak vagy a menyasszonyomnak minek mutogassam a képet centiről centire? őt egybe érdekli a kép ahogy engem is. Ettől függetlenül értem és láttam is mit mondtok azzal amikor az zsírkrétát csinál. De anno a nokia védjegye volt az olajfestmény
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
Aryon87 #73677 üzenetére
Még mindig az a baj, hogy pixelrol pixelre nézik a képeket ha belenagyitok nálam is mosott de Flickr en. Vagy monitoron nagyítás nélkül nem gáz szerintem. Gondolom a régi papír alapú képeket is műszerés nagyítóval nézték. Anno
ToniSoprano: az út belógása engem is zavar de ott volt egy hordó amire rá tudtam tenni a mini állványt.
-
hacki87
senior tag
válasz
no more #73424 üzenetére
Mondjuk nem tudom mit várunk a sárga megvilágításnál milyen színe lesz a szobornak.
Amikor a note fehérnek fényképezi az oroszlánt a valóságban sárgás volt. Plusz az ég se volt olyan kék inkább felhős, borult. Ami nekem nem tetszik a Mate-ben, hogy amikor iso 50 és hosszú záridőre rakom és beállítom végtelen fókuszra fényképezésnél elmászik és full homály lesz.
-
hacki87
senior tag
válasz
Z.É.T. #73197 üzenetére
ezeket a szűrőket merre lehet megtalálni? mert kamerán belül nem láttam. válaszod előre is köszönöm.
közben megtaláltam. Galérián belül kell keresni egy nagy rekesz módos képet és ott rábökni a rekesz jelre és előjönnek a szűrők is.
elsőre a kamera beállítások között kerestem aztán gondoltam megnézem a galériában az egyik képet
-
-
-
hacki87
senior tag
válasz
fototrend666 #73067 üzenetére
gép által létrehozott kép pro modbanMinden kép állványról készült 5másodperces időzítővel, nehogy rajtam múljon, hogy bemozdul vagy sem.
hozzáteszem, hogy azok a képet szilveszteri buliba készültek ahol már ittam pár jagert... tudom akkor nem kell feltölteni... kint meg egy pulóverben nem volt túl melegem.
-
hacki87
senior tag
Mate 10 pro
-
hacki87
senior tag
válasz
no more #72753 üzenetére
Semmi köze hozzá. A használati szokásaimat a dominó most lefedi. 9/19ft hívás 4gb net ez 5000ft ebből 4 a net ami 3_4 hónapra elég. 1000ftbol 1 havi beszélgetés kijon. Otthon gigabites net van munkahelyen nem netezek. Mert kéne többet vennem? Ellenben a telefonom meg ne egy pocket neo legyen. Bár engem nem zavar a kép mérete.
-
hacki87
senior tag
Még csak fél kész de azért csináltam róla én is egy képet. Hdr módban.
Mate 10 Pro
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Vett már valaki valamilyen külső ledes villanót? Van valakinek ilyesfajta tapasztalata?
Aryon87: tudsz valami faja állványt? régebben tudom sokat vettél.
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #56876 üzenetére
.
-
hacki87
senior tag
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Eyeemre csak simán regeltek. Feltöltitek a képet mondjuk a telefonról miután kiválasztottad, hogy melyiket esetleg milyen filterrel stb a következő oldalon lesz egy olyan opció, hogy: sell on market. Ezzel felkerül a marketre és kb ennyi majd jön üzenet, hogy megvették ennyi vagy annyi dollárért. Paypal accot én is csak azután adtam hozzá miután jött mail, hogy megvették. Ma már rajta is volt a paypal számlámon.
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
Lg G4
állványról de az lötyögött a szél kicsit fújt szerintem attól bemozdult. (előtte még pofára is ejtettem szerencsétlent.)
-
hacki87
senior tag
válasz
Jack Oneill #54347 üzenetére
Nálam 404es hiba van.
Az új linkek már jók
-
hacki87
senior tag
válasz
ToniSoprano #52385 üzenetére
Mondd annak aki a korlátot csinálta mert arra volt letámasztva
-
hacki87
senior tag
válasz
BigBlackDog #52381 üzenetére
Hdr igen.
fény mellett megnéztem a lencsét elég katasztrófa. kéne rendelnem ebayról, de ahhoz még nem vettem rá magam.ez se lett valami acélos kézből.
Lg G4
-
hacki87
senior tag
Lg G4
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows XP
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest