- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Engem az zavar ebben az egészben, hogy itt félnek hogy a szponzorok mit szólnak a dolgokhoz, miközben attól kellene félniük hogy mi mit szólunk a dologhoz..
A szponzorok azért vannak, mert van nézettség....a nézetség meg miattunk van.
..és én nem akarom hallgatólagosan tudomásul venni, hogy ez mindig is így volt, meg hogy jobb lenne a nyílvánoság kizárásával kezelni az ügyet,..meg ilyesmi.
Egy fenét, bamm bazi büntetés az össze olyan csapatnak aki illegálisan szerez előnyt.
...mert ez nem frankó.
én csak kicsit vagyok illegálias, de ő..ő nagyon illegális, meg ő meg ő is, na ők aztán meg demennyire..és megy a mutogatás.
A csapatok csalnak, a versenyzők horror pénzeket keresnek, mi meg megyünk a kolomp után..
Nem a versenyzők kilincselnek adatokkal, amennyit ők visznek tapasztalatban azt amugy sem lehet megállítani.
De ne csaljanak, aztán meg nyilatkozzanak, hogy de ők becsületesek (bármely csapatra értendő), aztán meg együtt eltussolják, mert hogy senkinek sem jó ez.
Ilyenkor kifejezetten birkának érzem magam, és azt nem szeretem....mert akkor inkább nem fogom nézni ezt a versenyágat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest