Hirdetés
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
manutdzoli
senior tag
Érdekesen alakul a vb,kiszámíthatatlan.Ferrarinak gratula,meg a BMW-nek is.Hamilton nem tudom mit csinált a rajtnál,meg mutogat állandóan.Kinek képzeli magát?Pfff.Kezd elszállni magától,csak nehogy pofára essen.Go Heikki,gyűrd le lewist!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #13750 üzenetére
Miért hajtott rá, tudjuk már?
Ezen a mutogatósdin meg csak ámulok, tiltva van valahol? Nem mutogathat senki? (persze bemutatni nem szép de ilyet most nem láttam)
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #13742 üzenetére
Gyenge volt, de odébb van még a vége. Lesz itt még nullázás más csapatoknál is bőven. Massa viszont nagyot ment.
prmcsk: Sajnos nem úgy fest hogy oda vitt volna bármit is belőle. Tavaly Bahrain után 8 pontja volt a Renault-nak, és most viszont csak 6 van.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Thrawn
félisten
válasz Kraptor #13754 üzenetére
Ha,
ha...
ha...Akkor úgy kérdezem, hogy azért hajtott rá mert fel akarta öklelni, vagy Alonso megpöccintette a féket? Remélem érzed a különbséget
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kraptor
őstag
válasz Thrawn #13756 üzenetére
Szerintem nagyon sietett Ham és nem jól mérte fel. A versenyt nézve kanyarba majdnem Renyault volt a leglasabb, aszem még majdnem barika is beleszállt egyszer. Szerintem Hami nem mérte fel, hogy ennyire lassú a Renault kanyarban de az is benne lehet, hogy Alfonz egy kicsit azért odasegített.
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #13751 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz prmcsk #13745 üzenetére
Rönó jóval gyengébb, mint tavaly. Szerintem még szenvednek 1, vagy 2 évet és kiszállnak
Baromarcú Gyula miért tolta egyből a faszságot, hogy Alonso lassított és ezért szalad rá Hami? Még ha így is van (amit kétlek), miért kell egyből hülyeségeket beszélni, és rosszindulató feltételezésekbe belemenni?
Nakajima + Super Agurik meg kapják be, faszán feltartották Kimi-t... bár a győzelem nem lett volna meg, azért közelebb kerülhetett volna. Massa-nak grat, megmentette magát, de nem hinném, hogy Kimivel harba szállhat szezon szinten. Jó ez a 8 (18) pont
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Skipp
senior tag
Remélem a Renault boxában hátul van egy pont akkora kuka, amibe pont bele lehet aprítani baltával ezt a szégyen autót, következő futamon pedig egy négyzetes hasáb alakú faautóval kezdenek pénteken, aztán majd itt-ott lefaragnak belőle. Azzal is lehet ilyen szarul menni....
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
soulcube
aktív tag
Itt egy kép a megtört Mekiről. [link]
Eléggé belement de csak az eleje tört le. -
Motion_Blur
félisten
Alonso:
"Csak egy kis koccanás volt, megsérült valamennyire a hátsó szárny, de az autó szerencsére nem lett sokkal kezelhetetlenebb, mint korábban az időmérő edzésen. Nem nagyon változott semmi, nem hiszem, hogy sokkal jobban teljesítettem volna, ha tökéletesen ép marad a szárny. A McLaren sokkal gyorsabb volt, mint én, ezért belémcsúszott hátulról."
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thrawn
félisten
No, megnéztem többször is, Alonso nem akarta elengedni Hamiltont, nem az ideális íven autózot amikor nekiment. Az ideális ív a pálya bal szélénél van, ehhez képest majdnem középen kóricált: Kép Bocs a képminőségért...
Hamiltonnak el kellett volna vennie a gázt, szvsz nem Alonso volt a hibás.Video
Itt is jól látszik, hogy a kocc után is középen tartja az autót, befelé húzva pozíciót véd.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
19. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B 1:35.520
Ez merci se volt most a toppon.
-
Motion_Blur
félisten
-
proof88
addikt
Sajnos nem ilyen versenyt vártam én sem, a futam eleji izgalmak jók voltak, de az első kerékcserék tömeges megkezdését már nagyon vártam, hogy újra izgalmak jöjjenek, de aztán csak nem jöttek.
Nekem a Wéber Gábor kijelentései sem tetszettek még a futam előtt, mintha nagyon védeni akarná a Ferrarit azért, mert Kubica lett az első az időmérőn. A mostani futamon is bebizonyosodott, hogy a BMW-vel eléggé számolni kell, nem csak az autó jó, de a pilóták is és a csapat is, összeszedetten dolgoznak. Persze a Ferrari is.
A McLarennek meg most így alakult. Trullinak megint gratulálunk.
DC és Button esete miatt mérges voltam, még akkor is ha hátul voltak... én nem tudom eldönteni ki a hibás, a látottak alapján kicsit mindkettő.Az is kiborít, hogy 3 hetet kell várnom... nem baj, legalább lesz időm felkészülni nekem is az F1 Challenge-ben Barcelonára.
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #13770 üzenetére
Olyan mintha majdnem lefullasztotta volna az autót
Link
Kedvenc Lacinktól alig hallaniKovalainen majd 4 tizeddel szerezte meg a leggyorsabb kört, verseny közben aludt csak felébred egyszer?
-
Motion_Blur
félisten
válasz proof88 #13773 üzenetére
"Nekem a Wéber Gábor kijelentései sem tetszettek még a futam előtt, mintha nagyon védeni akarná a Ferrarit azért, mert Kubica lett az első az időmérőn"
A rajtnál nagyon meg lett verve a BMW és az első kerékcserék után nagyon leszakadt Kubica. A végén szépen feljött, de ott már a Ferrarik szerintem vissza voltak tekerve
Thrawn: hát ja, a versenytempót nem 1 körben mérik, de még csak nem is 1 etapban
[ Szerkesztve ]
-
madster
tag
-
Oliverda
félisten
válasz AMD Power #13771 üzenetére
Nyilván már az első 10 kör után realizálódott bennük hogy ebből nem lesz pontszerző hely, az pedig hogy 10. vagy 13. lesz tök mindegy. A motornak viszont még majd ki kell bírnia a következő versenyt is így valszeg minimál fokozatba kapcsoltatták a cuccot.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Kimi nagyon bűvöli
Video - Hamilton Crashes into Alonso oldal közepe felé
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #13780 üzenetére
Megszomjazott a mája
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #13780 üzenetére
Egyébként szerintem ez egy elég igényes oldal, amit linkeltél.
Amúgy visszanézve ezt a jelenetet, több dolog is van:
- TV-ből nézve nem tűnt fel a Race Control-os felirat, hogy olaj van a pályán, szóval csak néztem, hogy miről beszélnek az interjúkon a verseny után. :S Nem kell ilyenkor csinálni azzal valamit?
- tiszta mák, hogy a forgalomban nem történt nagyobb baj ennél az esetnél, azért húzós volt... -
zolynet
veterán
tulajdonképp tetszett a futam....nagyon hálás lehet a közönség ott, ha már ennyit integetnek nekik az előzni nem tudó pilóták -> hát mi van itt, szégyen
szép a ferkától a dupla győzelem
Hamilton, DC
Trulli /toyota/ nofene
Kubica miket mondott az interjún -> nem volt jó semmi, tulajdonképpen sok minden rossz volt az autón......hogy hogy tud örülni egy 3. helynek, egy ilyen "szar" autóval ... furcsa, de legalább nem integetLife is too short to stay stock!
-
Mezcal
addikt
Massa gyönönyörűen versenyzett. kimi a könnyebb autóval is lassabb volt!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
venember83
nagyúr
Kérlek, ne kezdjétek...
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
(Kolombusz)
veterán
Általában nem szidom Palikot, meg Gyulát, feldobják a közvetitést a hülyeségeikkel, de ez a mai, ez szánalmas volt. A DC-Button esetnél az a 2 perc lihegés, nyihorászás kiverte a biztosítékot.
-
Flashcash
Közösségépítő
Lewis Hamilton, McLaren (13.):
"Nagyon csalódott vagyok és úgy érzem cserbenhagytam a csapatot, amiért csak magamat hibáztathatom. Az egész hétvége rosszul indult a pénteki balesettel, de a következő versenyhétvégére újra versenyképes leszek. Elrontottam az indulást mert nem nyomtam meg időben a gombot, emiatt nem a megfelelő motorbeállítással indultam, és a lefulladásgátló bekapcsolt. Sok poziciót vesztettem, de ezek mint behozhatóak lettek volna. Ezután történt az incidens Fernandoval. Mögötte voltam, jobbra mentem, ő is jobbra tartott, és ennyi - egyszerű versenybaleset volt. Biztos vagyok benne, hogy megvan a kellő sebességünk ahhoz hogy az élen harcoljunk. Olyan jó versenyeim voltak eddig a Formula 1-ben, szinte elkerülhetetlen hogy néha becsússzanak rosszabb dolgok is. Azonban sok verseny van még a világbajnokság végéig, amit szeretnék megnyerni." -
lacafaca
addikt
válasz Motion_Blur #13795 üzenetére
én is így látom...simán beleszállt, elfékezte magát és szegény dc nem csinált semmit, mint az ideális íven közlekedett...ezért is kértem a videót...
palikéktól megszokhattuk már a sok böszmeségetVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz 7Heads Drago #13796 üzenetére
hiányozni is fog neki ez a verseny...
#13797: ami egyre sűrűbben fog nála előfordulni
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Motion_Blur
félisten
Ron "Igazmondó" Dennis:
"A rajtnál technikai hiba történt, a motor nem üzemelt megfelelően."
Hamilton:
"Elrontottam az indulást mert nem nyomtam meg időben a gombot..."
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest