Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Tudtok olyan oldalt vagy dc hubot, ahonnan onboard videókat lehet leszedni? Elsősorban F1-esre gondolok, és teljes futamokra.
-
wildrain
addikt
Csekkdisz: [link]
Hogy lehetséges, hogy valakik olyan mocskok, hogy egy egész ország gazdasági javát szolgáló rendezvényt veszélyeztessenek egy kis görcs beszólás miatt? Ráadásul ezzel magát a török népet is lejáratják. A cikket olvasva az a gondolatom támadt, hogy úgy megtervezték, mint egy terrortámadást, csak éppen ebbe nem halt bele senki. Szerencsére. -
wildrain
addikt
A némettel melléfogtál... Hockenheim éppen anyagi csődöt kerül ki azzal, hogy a Nürburgringgel felváltva rendezi a német nagydíjat jövő évtől fogva. De a többi (tudtommal) tényleg elég jól megy.
Sőt, Button győzelme után a jövő évi brit nagydíjon is elég tele lesz a lelátó.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a pályákon csökken a nézőszám, de az sem mindenhol. A tv-s nézőszám viszont növekszik, főleg mióta Alonso az élvonalban van, mert pl. Spanyolország 90%-a már azt (is) nézi.
-
joergie
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mindenesetre én azóta váltottam Schumiról lonzira mert többet láttam benne. Már nem bírtam örülni ha nyert. Unalmas volt. Úgy érzem jól döntöttem. Meg a heves medditerrán
(ha úgy tetszik latin) vér valahogy jobban megfog mint a gépies német(gépolaj), vagy a skandináv, akinek az ereibe megfagy a vér
-
Chili7
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Persze! Nem ő ill. ők tehetnek róla, hogy nem volt ellenfelük!
Ha jól emlékszem vissza, akkor nem én fogalmaztam először így, utána is csak azért, mert Motion_Blur, MSC nélküli idényt nevezte unalmasnak.
''Egyszerűen LOL, amit írsz... '' ....esetleg az eőzmények áttekintésére fordíthattál volna 1 percet! LOL -
joergie
őstag
-
wildrain
addikt
Tőle volt unalmas??? Már bocsesz, de ő tette a dolgát, ahogy a csapat is. Nem vagyok Ferrari-szurkoló, de azt belátom, hogy mindenki más volt gyenge a Ferrari-Schumacher páros legyőzéséhez, és nem őt okolom azért, mert jól dolgozott. Jó, hogy nem azon háborodunk fel, hogy a vébécímre hajtanak a pilóták, köztük ő is...

Egyszerűen LOL, amit írsz...
-
Oliverda
félisten
Who do you think will win the drivers' championship?
Schumacher - 50% (3220 Votes)
Alonso - 50% (3191 Votes)
[link] -
Motion_Blur
félisten
[link]
Korrekt
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát lehetne bővíteni a világ legrövidebb könyvei sorozatát egy ilyennel:
Mark Webber motivációja a Williams csapatnál a 2006-os idény végén
-
Motion_Blur
félisten
Egy extramotivált és életvidám kép a mai napról: [link]

[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehetne a nyalókás ember
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valószínűleg igazad van! De a tifosik se szúrnák tökön magukat, ha kiderülne, hogy jövőre nem MSC+FM, hanem KR+FM lenne a piros gépekben!
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amennyire unalmas lenne most nélküle (#663), annira volt unalmas,- tőle! kb 2004-ig!
-
Oliverda
félisten
téged az mit zavar hogy alig látják? Ez elég hülye kérdés. Téged mit zavar hogy engem zavar?
Engem valójában nem zavar, csak pl. Hakkinen is, miután megszületett a gyermek, rájött hogy már van fontosabb mint az F1, ezért visszavonult. Persze tudom hogy MS-nek az F1 az első, és után jön csak a többi, persze ő tudja. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már megint ezek a jóindulatú feltételezések... Ne képzelődj, ebben semmi rosszindulat nem volt. Szerintem nem is a Ferrari bízta el magás, hanem Weber meg MS.
-
Pompi
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
''Szerintem kicsit elbízták magukat, és azt hitték hogy Monzára már fordul MS javára a VB, de nem így lett''
Már megint ezek a jóindulatú feltételezések...
Szerinted egy 7x vb-nak blama az, hogy mondjuk idén vb 2. lesz
Egyébként meg ha nem lenne Schumi, most kurva unalmas lenne a vb... -
-Mike-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Rosberg is hasonlóan harcias volt, aztán nézd meg, bedobták mélyvízbe és seholsincs, az első 1-2futamot leszámítva, lassan már az is csoda lesz ha az első kört túléli a kvalin. hogy ne vesszen el talán egy tesztpilótai állás vagy egy kiscsapatnál legályázott egy év jót tenne neki, mint Alonsonak.
bár nemtom ki a managere...
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem sem a vb címekről van itt szó!
Ron papa megmondta a frankót: Ennek az f1 életformának a feladása, vagy folytatása!
Gondold el, tavasztól őszig fullra leköti az idejét az általa szeretett sport, vagy kiül a svájci tava partjára pecázgatni a kezében egy sörrel. Minden nap! -
-Mike-
addikt
Hamilton [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem meg csak nyerni szeret.
Inkább arra próbáltam rámutatni, hogyha netán idén sem nyer VB címet, és marad 2007re is, és akkor sem nyerne, az elég nagy blama lenne. Már sokan mondták hogy a csúcson kell(ene) abba hagyni, szerintem az 5 VB cím egyhuzamban elég nagy csúcs volt, sőt... Persze MS tudja, pontosabban szerintem még ő sem, vagy csak etet minket a sajtó. Viszont azt marhára nem értem hogy minek kellett nagy dirrel-durral beharangozni hogy majd Monzában minden kiderül. Szerintem kicsit elbízták magukat, és azt hitték hogy Monzára már fordul MS javára a VB, de nem így lett. Egyszerűbb lett volna kijelenteni azt hogyha VB lesz MS akkor megy, ha nem akkor meg marad.
mod: [link]
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Honnan olyan biztos benne hogyha most nem nyer VB-t, akkor majd jövőre összejön? Persze nyilván sehonnan, de az is benne van hogy jövőre mondjuk nem lesz olyan jó a Ferrari. 2004 végén kellett volna visszavonulnia, akkor szinte abszolut veretlen volt. Szerintem Prost csinálta jól amikor 93' végén visszavonult.
-
ByB
addikt
Kiminek két szerződése is van? - [link] - Már csak nevetni tudok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chip
aktív tag
A 2003.-as brazil nagydíj nincs meg valakinek a gyűjteményében?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ilyesmire:
![[kép] [kép]](http://www.f1hirek.hu/kepek/w316h216/00683065.jpg)

-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hehe, az nincs és nem is lesz
de ha kimi már dobogós lesz akkor 
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, kitudnánk menni kocsival? osztodna a ktg!
lehet tudok hozni kocsit, de csak egy skoda fabia 55le

-
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen. ''Prato'' területen tudsz majd álldogálni azon a térképen monzanet.it-n jelölve van.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
[link]
Ez ugye azt jelenti, hogy az állójegy vasárnapra 55 ojró? -
-Mike-
addikt
ez mekkora
[link]
a kép a közepén
meg a : vitu vitu vitu vitu

[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
Kimi & Jenni congratulations
[link]
hehe -
ronaldo
őstag
[link]
Nem tudom volt-e már, ha igen akkor bocsánat. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez viszont érdekes hogy még ígyis elég sok kört meg tudtak tenni. Azért a Honda holnap bevetésre kerülő vadi új motorjára kíváncsi leszek...szerintem lesz ott tüzijáték bőven.

-
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
első nap - monza
[link] -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De azért megnyugtató látni, hogy mennyit bír egy tűzálló ruha.
Múltkor az egyik futam előtt az Allianzreklám-hűdebemutatjukazF1-et rovatban pont erről volt szó. Elvileg csak valami 20-30 mp körüli ideig kellene bírnia a tüzet átforrósodás nélkül, de ezek szerint jóval többet is bír. Szóval a mai F1-ben már nagyon-nagyon pechesnek kell lenni, hogy valaki életveszélyesen sérüljön. Kevés olyan dolog van a pályán, ami merev, és nagy sebességgel neki lehet csapódni (Ralf Schumacher pont elkapta Indyben, de mostanra már az is más), meg a kasztni is jóval erősebb, többet takar a pilótából. Tűz nem nagyon lehetséges, mert a benzintank golyóálló gumi, max a kifröccsenő anyag éghet, de az nem százakárhány liter. Ha mégis lenne, akkor azért elég gyors a személyzet, legalábbis F1-ben mostanában nincs töketlenkedés. Persze, az a gáz, hogy jópár emberéletnek kellett hirtelen vége szakadnia, hogy idáig eljussunk... 
-
wildrain
addikt
Itt a csákóról egy kép a baleset után:
![[kép] [kép]](http://www.portal-idema.com/f1_2003/graph/mov-tetsuya_ota_face2.jpg)
Szerintem nem igazi az orra, de örülhet, hogy ezután egyáltalán ez a legnagyobb gondja. Valóban, olyan sokáig volt a tűzben-füstben, hogy simán megfulladhatott volna. Remélem, az F1-es versenyen nem ilyen lesz a pályabírók munkája, mert akkor imádkozhatunk, hogy ne legyen baleset... -
-Mike-
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
egy ilyenben az is durva hogy nem kapsz levegőt
egyszer 20méterre tőlem egy gt versenyen egy mclaren f1-es(még a davidoffos fekete-vöröses színben) gyulladt ki a boxban, félóráig kerestem a tüdőmet hova köptem ki.. eszméletlen hogy benyeli az ember a füstöt, poroltót mindent.. elég zorall -
wildrain
addikt
Nem F1, de Fujihoz kapcsolódik: [link] Ilyen biztonságot ad a mai tűzálló overál.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
direkt persze, próbálta menteni a menthetetlent...
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jó hát persze 100méterről te megmondod hogy mi volt a kocsin bekapcsolva
esetleg gondolhattál volna arra is hogy ha vki gyorsan megy be a kanyarba ott igen erős túlkormányzottság lép fel, ennyire kézenfekvő...
a TCnek meg ehhez semmi köze, fékút végén pont az apex-ben....
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy direkt forgott meg
hát persze..
-
Motion_Blur
félisten
A Ferrari gyorsaságban uralja a mezőnyt: [link]
Verseny után 2 nappal...f1hírek... -
petey
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szegény Pryce úgy halt meg, hogy elütötte a tűzoltót, akinek a palackja fejbetalálta

megrázó képsorok. de csak ezáltal lett biztonságosabb az F1. -
Oliverda
félisten
Formula Nippon, kis esővel Fujiban: [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Engem valahogy sosem fogott meg igazán, még szimulátorban sem, nem tudom miért... Amúgy én sem ismerem ezt a pályát, az első kanyar viszont eléggé hasonlít az Adelaide kanyarra.
-
Oliverda
félisten
Jövőre már a Japán GP sem Suzukában lesz, nem tudom ki hogy van vele, de én annyira nem sajnálom, sőt.
![[kép] [kép]](http://supergt.net/supergt/circuit/fuji/crs_fuji.gif)
FUJI SPEEDWAY
Nem csúnya táj [link]
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azok meg egyre ritkábban adódnak

-
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Monaco, Hungaroring

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondjuk itt:
![[kép] [kép]](http://www.mozaik.info.hu/mozaweb/Ver/Kep/p2124_21.gif)

Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Finlandia...

Milyen szép kis vasárnap délutánok voltak! Nem kellett idegeskednem, se mérgelődnöm, minden úgy ment, ahogy az a Nagykönyvben meg volt írva

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img61.imageshack.us/img61/1826/loluy1.jpg)