Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Barátunk a Google
[link] -
Motion_Blur
félisten
-
Woodslave
félisten
én magyarázom be magamnak, hogy Kimi második helye annyira nem véletlen? Leszámítva persze MS zsenialitását
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- ha fel lett már vetve bocs - -
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Könnyező Szűz Mária nem lesz jó?

-
venember83
nagyúr
nincs valakinek kepe a konnyezo Luca di Montezemolorol?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére

Érdekes, hogy ez a pálya hogy kihozza a kvalitásbeli különbségeket! Nem gondoltam volna, mert ugyebár sok kanyar nincsen...
De Schumi is szépen elverte Massa-t, Kimi is rózsit, és Trulli is Ralf Schumachert. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lásd eggyel feljebb, nekik erre a futamra a brutál motor tesztelése, kifejlesztése volt a cél semmi más, amivel Monzában elég jó eredményeket lehet elérni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de la rosa mclarenjen azert csak nem lepodtel meg

-
Motion_Blur
félisten
(Még) előttem az utódom: [link]
Egyébként a McLaren teljesítményén nagyon meglepődtem
Nehogymá' itten feljavuljanak Lonzi érkezésére! 
-
Félreértetted, a rengeteg variáció és motorbefagyasztós pletyka dátum után végül úgy döntött a FIA hogy a motorok befagyasztásra kerülnek 2007-től. Azaz ettől az időponttól csak azok a motorok használhatók amelyeket a csapatok a 2006-os Kínai nagydíjon alkalmaznak.
Ezért próbálkozik mindenki most a motor fejlesztéssel.
Volt még olyan szabálymódosítás kísérlet is hogy ha a motor nem teljesíti a kétfutamos hibátlan működést akkor a 10 helyes hátrasorolás helyett 15kg-os büntető súlyt kapjon a versenyző. Hogy ezzel mi lett végül azt nem tudom.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Flashcash felvette
-
Motion_Blur
félisten
Aki felvette a futamot (nem VHS-re gondolok
), az írjon nekem egy privit! Thx. -
czappa
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi!
Ezt az oldalt megjegyzem
, még jó lehet. (És ha jól látom lejátszónak vlc-t linkeltél, az már meg van.)
Ezer hála mégegyszer. -
Myers
senior tag
Azt ne felejtsük el, hogy az utolsó 2 futamon az év közepi Silverstone-i futamon használt specifikációjú motort kell használni, köszönhetően a motorbefagyasztásnak. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog ez eredményezni.
-
aesir
veterán
Tetszik ez a hír, főleg, hogy abszolút odaillően mellétették Trullit még Renault overallban

[link] -
czappa
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uhh, köszi a videot, nagyon szép volt.
Nem tudjátok, hogyan lehet letölteni? Asszem ez eredetileg nem letölthető, de ez kéne emléknek, szal van valami megoldás? -
Motion_Blur
félisten
válasz
george11
üzenetére
A Ferrari egy új aero csomagot fog bevetni az utolsó 3 futamon, kíváncsi vagyok, hogy milyen hatása lesz

A 3 hátralévő futam:
- Kína: Schumi utálja, még 1x se ért célba, de lehet, hogy a Ferrari előnye elég lesz ahhoz, hogy Alonso előtt végezzen...de inkább vagy-vagy
- Suzuka: szerintem ez a pálya nagyon fekszik a Ferrarinak és Schuminak is, ő az esélyes
-Interlagos: ez megint csak vagy-vagy -
Markgx10
őstag
válasz
george11
üzenetére
Mint 2000-ben a Hungaroringen, amikor Hakkinen legyőzte Schumachert és átvette a vezetést (asszem 2 ponttal) a világbajnokságban, akkor mondta Jean Todt, hogy a bajnokság most kezdődik. Ugyanez érvényes idén is.
A Renault szerint a Kínai (következő) és Japán pálya egyértelműen nekik fog kedvezni, a Brazil viszont a Ferrarinak. Kíváncsi vagyok ez menniyben lesz valós (remélem azé nem
) -
george11
addikt
Az ilyenekből is látszik, hogy mindenki a fejlesztések határán van. Mostmár nem magukon próbálnak meg javítani, hanem a másikén valami ''hibát'' találni, amivel be lehet panaszolni.
2 pont az nagyon szoros, vagy,ha úgy vesszük ez a 2006-os VB csak ''három futamos lesz''.
Most dől el minden, függetlenül az eddigi versenyektől, így ''érthető'', hogy mindenki a másik háza táján keres valami belekötnivalót. -
shev7
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aha. Tehat ha bepanaszolsz valamit, mert szerinted nem koser, es igazad van, akor f@sza gyerek vagy, mert ''fenyt deritettel egy csalasra'', ha nincs igazad, akkor meg szaalmas?
-
joergie
őstag
Hát gyerekek. Ez az utóbbi 3 verseny....pazar. Ez pl tele volt érzelemmel. Naggyon pazar.
Mondjuk kedvencemnek elúszóban van a második vb címe, de az biztos hogy mindent meg fog tenni azért, hogy azt a 2 pontot megtartsa(csak úgy, mint Schumi, hogy ledolgozza).
Másrészről én pont azt figyeltem meg, hogy alonso nem pörgette ki a motort csak magasabb fokozatokban, és sokszor kijött a szélárnyékból hűtés véget. Sajnos ezek szerint nem volt elég. Ez a verseny nem az Ő versenye volt. Annál inkább Schumié. -
brownus
veterán
official -> doornbos klien helyén a maradék 3 futamon: [link]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha jól emlékszem pár évvel ezelött BRidge panaszolta be Michelint mert valami olyan speckó gumikat fejleszettek amik verseny alatt tágúltak vagy mi a szösz és nem volt meg az elég mély barázda verseny közben és ezáltal nagyobb tapadási felületet kaptak. Nem emlékszem már, hogy pontosan mi volt de gondolom a F1 szakik tudják miröl beszélek és ők majd pontosan leírják.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2003ban a Bridgestone is bepanaszolta a Michelin-t. Ez nem szánalmas, ez a gumiháború.

-
Motion_Blur
félisten
A Renault és a Michelin bepanaszolta a Bridgestone-t [link]
Kicsit szánalmas nem? -
george11
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszönöm, körülnézek a lemezboltokban hátha ... ( bár itt vidéken
) -
AMD Power
titán
A Red Bull Racing menesztette Klient
[link] -
Peat;)
veterán
A bmw-k nekem is tetszenek, titkos vágyam hogy mclaren kilép és szövetkezik velük..mclaren-bmw de szép is lenne, merci úgyis egyedül akarja nyomni..csak sajna bmw is.
-
válasz
üzenetére
A BMW-k nagyon jók voltak, igazából én is azt gondoltam a verseny végén majd elszállnak motorhibával, vagy a boxban jön valamilyen hiba ehhez képest hiba nélkül teljesített a csapat végig. Ha Heidfeldnek nem jött volna az áthajtásos bünti akkor mindketten ott lettek volna az első 4-5-ben.
-
törölt tag
Flashcash már leírta frankba, teljesen más elbírálás alá esik a két dolog.
így viszonylag egyszerű előzni, és összetörni a másik autóját is, ha Heidfeld íven fordul el (ő be tudott volna fordulni, csak keresztbe volt neki Alonso) akkor telibetolja Alonso-t.
Egyébként maga az eset nem volt sztem szabálytalan, Alonso azt hitte tud annyival rövidebbet fékezni hogy beférjen Heidfeld előtt,...nem tudott. Ő sem szándékosan vágta le a sikánt, viszont nagyon véleményes a szitu, sztem is vissza kellett volna engednie Heidfeld-t maga elé.
...viszont lehet hogy az sem tett jót az autójának, a sikán 'fekvőrendőrei'...volt már ilyen, talán Monty verte oda az autó alját és aztán sérült a váltója aminek következtében elfüstölt a gépe.
Heidfeld-nek egyébként ritka szerencsétlen futama volt, az elején nem akarta kilökni MS-t, hisz a célvégi sikánban egyszerre fordultak el, ennek következtében pont annyira lassult meg hogy Kubica is elment neki, egyébként egy taktikán voltak...asszem egy körrel jött ki hamarabb Kubica mint Nick. és néztem végén az időkülönbségeket, pont az áthajtásos hiányzott, azaz kevesebb mint 20mp volt közte és Kubica között, szal a két Bímer veszettül jól ment. -
scang
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Boxban előzni? Hogy mik vannak?
Nocsak, most nézek vissza, látom nem sok minden változott a topikban az elmúlt hónapokban. Még most sem valakinek, hanem valaki ellen szurkoltok? Látom most éppen Alonso a főköcsög. Szép.
elég szánalmas a topic szerintem is
-
Ha visszagondolunk tavaly Monacora akkor ott Alonso egymás után 2-3 alkalommal vágta át a sikánt és egyszer sem engedett el senkit pedig a pozicióját csak így tudta megőrizni. A szabályalkotók azt az esetet ahol az elől levő pilóta elront egy sikánt külön kezelik, ugyanolyan elbírálás alá esik mintha mennél egyedül és elrontanál egy sikánt. 1-2 alkalommal nem büntetik érte a versenyzőt.
Viszont ez messze nem egyenlő azzal az esettel amikor hátulról érkezel és míg az előtted álló betartja a versenyívet addig te egyenesen levágod a célegyenes végi sikánt és így simán megelőzöd az előtted állót. Ha Heidfeld is úgy vette volna a féktávot abban a sikánban hogy egyenesen megyünk tovább akkor nem lett volna előzés.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
1994. 92 pont; Világbajnok; futamgyõzelem Interlagosban, Aidában, Imolában, Monacóban, Montrealban, Magny-Cours-ban, a Hungaroringen és Jerezben; diszkvalifikálták Silverstone-ban és Spa-Francorchamps-ban, nem indulhatott Monzában és Estorilban (autója: Benetton-Ford B194).
1995. 102 pont; Világbajnok; futamgyõzelem Interlagosban, Barcelonában, Monacóban, Magny-Cours-ban, Hockenheimban, Spa-Francorchamps-ban, a Nürburgringen, Aidában és Suzukában (autója: Benetton-Renault B195).
1996. 59 pont; 3. hely; futamgyõzelem Barcelonában, Spa-Francorchamps-ban és Monzában (autója: Ferrari F310).
1997. 78 pont, 2. hely - de utólag kizárták (Schumacher hivatalos statisztikáiba azonban beleszámít); futamgyõzelem Monacóban, Montrealban, Magny-Cours-ban, Spa-Francorchamps-ban és Suzukában (autója: Ferrari F310B).
1998. 86 pont, 2. hely; futamgyõzelem Buenos Airesben, Montrealban, Magny-Cours-ban, Silverstone-ban, a Hungaroringen és Monzában (autója: Ferrari F300).
1999. 44 pont; 5. hely; futamgyõzelem Imolában és Monacóban; hat versenyen nem indulhatott Silverstone-ban elszenvedett lábtöréses balesete miatt (autója: Ferrari F399).
2000. 108 pont, Világbajnok; futamgyõzelem Melbourne-ben, Interlagosban, Imolában, a Nürburgringen, Montrealban, Monzában, Indianapolisban, Suzukában és Malajziában (autója: Ferrari F1-2000).
2001. 123 pont, Világbajnok; futamgyõzelem Melbourne-ben, Sepangban, Barcelonában, Monte-Carlóban, a Nürburgringen, Magny-Cours-ban, a Hungaroringen, Spa-Francorchamps-ban és Suzukában. Nemzetközileg az ''Év Sportolójává'' választják. (autója: Ferrari F2001).
2002. 144 pont, Világbajnok; futamgyõzelem Melbourne-ben, Interlagosban, Imolában, Barcelonában, Zeltwegben, Montrealban, Silverstone-ban, Magny-Cours-ban, Hockenheimban, Spa-Francorchamps-ban és Suzukában (autója: Melbourne-ben és Sepangban Ferrari F2001, Interlagostól Ferrari F2002).
2003. 93 pont, Világbajnok; futamgyõzelem Imolában, Barcelonában, Zeltwegben, Montrealban, Monzában és Indianapolisban (autója: Melbourne-tõl Imoláig F2002, Barcelonától Ferrari F2003-GA).
2004. 148 pont, Világbajnok; futamgyõzelem Melbourne-ben, Sepangban, Manamában, Imolában, Barcelonában, a Nürburgringen, Montrealban, Indianapolisban, Magny-Cours-ban, Silverstone-ban, Hockenheimban, a Hungaroringen és Suzukában (autója: Ferrari F2004).
more: [link]
[Szerkesztve] -
Nagy egyéniséget veszít a Forma-1; én soha nem kedveltem MS-t különösebben, de tisztelem az akarata, a motivációja és nem utolsósorban az eredményei miatt.
-
-
prmcsk
addikt
Valaki írja már le nekem sumi összes vb. elsőségének idejét, az istállót és, hogy
abban a 7 évben hány ponttal lett világbajnok ? -
törölt tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Csak ez tudod nem így működik, ha szabálytalanságot követ el, akkor bűnhődjön, ha ott nem előz szabálytalanul akkor teljesen más a verseny képe. Így talán Massa is tudott volna előzni. Aesir kompetensebb ebben a témában mennyit nyer egy ilyet előzéssel, én csak ugatok.

-
aesir
veterán
válasz
TriackFeri
üzenetére
Kanadában? Előzött is közben és nem adta vissza a szerzett pozíciót?
-
Dufresne
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizonyám, azok voltak a legszebb évek, örök kedvenc Mikával, kár, hogy elmúltak, de legalább neki sikerült a vb címszerzés, remélem a közeljövőben Kimi is követi a példáját

-
Zull
senior tag
Tess, sumi vid, sok ugralassal
[link] -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sumié. Nem ez lesz a kedvenc idénye az eredmények alapján... Bár innen szép fordítani.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Mármint kié?

Schumi végig elég jó teljesítményt nyújtott még a relatíve gyengébb autóval is, Massa meg Indy-től fogva volt nagyon ott...eddíg...
A mai teljesítménye nagyon elszomorított
(tegnapról idézem egy haveromat: ''Ha Alonso megelőzi /Massa-t/, Montezemolo odaadja neki revolverét, hogy önként végezhessen magával'')
-
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Korrekt összeállítás
,
(nem tudja valaki,hogy mi/ki az a zene alatta?) -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szarházi
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ok. Csak egy fikció.

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csótány...mindent elmond a neve

-
Alkarcsont
senior tag
Mekitől is elmentek páran ide-oda Red-Bull-hoz, vissza a Ferrarihoz stb. Ne feledjük, hogy új gumi lesz és nekik teljesen más karakterisztikáju autót kell majd építeniük. Jövőre a Ferrari, Toyota és Williams az év elején jobb lesz, mint a többiek...
-
Motion_Blur
félisten
[link]
Hangember. -
bdav
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Merci tuti jó lesz jövőre azt kell mondjam. Ugyanis páratlan év lesz
meg jön a mercedes sokkal nagyobb befolyással (leeht h. még motort is megtanulnak építeni, bár a mai teljesítményük elég jó volt)
mellesleg sztem most Schumacherrel télleg csomóan lelépnek a ferraritól, ami nem biztos hogy jót fog tenni (inkább nem mint igen), szóval nekem vannak kétségeim h. jó lesz e ez Raikkonnennek... -
rien
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
darkside
csendes tag
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van benne egy rész, h van idő bőven. Szerintem Todt jövőre betanítja a csapatvezetői teendőkbe is utána ő lesz a csk v már jövőre Ross Brawn helyébe lép.
-
SzalaiG
addikt
-
hcstuning
tag
Mindig is Ferrari szurkoló voltam.
Most, hogy leköszönt a vezéregyéniség az istállónál (legalábbis kiszáll évvégén a versenyből) örülök, hogy Kimi jön. Régebben nem szerettem se Kimit, se pajeszt, de talán alonsot kevésbé utáltam. Mostanra meg kifejezetten pártatlan vagyok Kimi iránt, illetve neki szurkolok, mert Ferraris lesz persze, és Alonso-t meg nagyon megutáltam szegényt...
Na mind1, Ferrari a best, még van 3futam
hcs -
Motion_Blur
félisten
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már végigríttam
de hogy a mocskok már mióta tudták h kimi m1...szemét banda 
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''A döntést elvileg már Indianapolis után meghoztam. Ebben az időben kellett Felipe jövőjéről dönteni. A Ferrari csak az én döntésemre várt, hogy tárgyaljanak–e Felipével, vagy sem. Én úgy gondolom, aki annyi rengeteg gyönyörű pillanatot és sikert élhetett át, mint én, nem állhat egy fiatal tehetséges pilóta sikerének útjába. Az Indianapoliszi futam után eldöntöttem, hogy szabaddá teszem az utat Felipe számára.''

-
Motion_Blur
félisten
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

csak az a legnagyobb baj hogy a szívem egyik csücske a mclaren....nade alfonso brrrrr
mclaren-kimi-ferrari forever

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább álljanak tizedannyian mögötte, csak a szerencse álljon most már oda mögé.

Ideje lenne... -
Motion_Blur
félisten
Belegondoltatok, hogy jövőre mennyien fognak Kimi mögött állni?
Az egész vörös armada + a Kimi drukkerek jó része!
-
Integra
titán
miért hogy veszi a sikánt?
nemtom palikék mit karattyolnak, németen nézem csak.
az az én hibám, hogy nem tudtam hogy új kiépítésű motor és ezért valóban elfüstölhetett, szóval stornó ez a limit dolog. szóval szkuzi ezért
szóval szerinted jogos volt pajesz büntetése vagy sem? -
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ha és ha és ha.
Szerintem sokkal felháborítóbb, hogy ''sikános'' Alonsot még egyszer sem büntették meg az ''érdekes'' sikánvételi technikája miatt. Sem Monacoban, sem itt Monzaban. Heidfeldet a sikán levágásával előzte meg, és NEM adta vissza neki a pozíciót, ez pedig még a kínai álmoskönyvek szerint is szabálytalan.
Erről meg ennyit.
Felvinni a limitet... ezt egyelőre csak a cseppet sem szakértő Palikék állítják. Ezzel szemben ami biztosnak tűnik, hogy egy újabb fejlesztésű motor behalását láttuk. Alátámasztja ezt az is, hogy a Renault kétéves meghibásodási statisztikája nem éppen azt mutatja, hogy fel szoktak robbanni a motorok. Nagyot akartak durrantani Monzaban a Magny Cours-i fiaskóért, a durranás meg is volt.
Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most 

Nehogymá' itten feljavuljanak Lonzi érkezésére!
Nekem nagyon! 

)